OPENBAAR VERVOER

Gratis reizen met stadsbus Emmen en Klazienaveen

EMMEN - Van 22 december tot en met 1 januari kan iedereen gratis gebruik maken van de stadsbus in Emmen. Om het openbaar vervoer te stimuleren biedt de gemeente Emmen in samenwerking met Qbuzz gratis vervoer aan op lijn 1, 2, 3 en 4. Ook kan er gereisd worden met Q-link, lijn 12. Dit is de lijn van Emmen via Meerdijk naar Klazienaveen.
Reageer!

Publiek Vervoer Groningen Drenthe gestart: op weg naar integraal vervoer

GRONINGEN - Vandaag, maandag 9 april, hebben Harald Bouman (voorzitter interim bestuur) en Jan Bos (directeur) samen met reizigers, vervoerders en medebestuurders het officiële startsein gegeven voor het publiek vervoer in Groningen en Drenthe. Vanaf vandaag wordt er intensiever samengewerkt aan een integraal vervoersnetwerk op het gebied van publiek en openbaar vervoer.
Reageer!

Gratis met de bus van en naar Klazienaveen

EMMEN - Op 16 en 17 december en van 23 december tot en met 1 januari kan iedereen gratis gebruik maken van de stadsbus in Emmen. Om het openbaar vervoer te stimuleren biedt de gemeente Emmen in samenwerking met Qbuzz gratis vervoer aan op lijn 1, 2, 3 en 4. Dit jaar is daar ook de nieuwe Q-link Rood van en naar Klazienaveen (lijn 12) aan toegevoegd.
Reageer!

Esdal College verzorgt techniek-driedaagse voor leerlingen obs de Vlonder en obs de Lisdodde

EMMEN- Van 15 t/m 17 november vindt op obs de Vlonder in Emmen een techniek-driedaagse plaats. Dit evenement voor leerlingen van groep 7 en 8 van obs de Vlonder en obs de Lisdodde wordt georganiseerd in samenwerking met het Esdal College en OTIB. De leerlingen maken kennis met techniek door middel van workshops, technische proefjes en experimenten. In een tijd waarin steeds minder leerlingen kiezen voor de techniek, is het erg belangrijk om hen enthousiast te maken voor deze branche.
Reageer!

Onrust bij chauffeurs van Qbuzz Emmen

EMMEN - Er bestaat de nodige onrust bij de chauffeurs van Qbuzz over de plannen met het OV in Emmen. Op last van het OV bureau rijdt de Q-liner 300 weer dwars door de wijk Angelslo. De werkverdeling van de OV lijnen tussen Groningen en Drenthe is ongelijk verdeeld en er zijn plannen om lijn 1 Emmerhout ingrijpend te veranderen.
Reageer!

Gratis met de stadsbus naar Emmen

EMMEN - Van 19 tot en met 31 december kan iedereen gratis gebruik maken van de stadsbus in Emmen. Om het openbaar vervoer te stimuleren en de parkeerterreinen te ontlasten, biedt de gemeente Emmen het gratis vervoer aan op lijn 1, 2, 3 en 4 in Emmen. Deze actie is een herhaling van de OV-actie eind 2014
Reageer!

Lees en huiver wat de toekomst breng bij het Openbaar Vervoer!

EMMEN - Wat staat de nog werkende buschauffeur en ook de taxichauffeur te doen om legaal actie te gaan voeren, tenminste als het nog niet te laat is.Hoe is het mogelijk dat het OV bureau zich gaat bemoeien met het werven van vrijwilligers op de vrijwilligers bus.
Reageer!

Man aangehouden na ongeval

Ter Apel - Agenten hebben zaterdagavond een 36-jarige man uit Nieuw Weerdinge aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man blies op het bureau 450 ugl. Kort daarvoor was de man betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Viaductstraat. De man was tegen een boom gebotst en in een tuin bij een woning tot stilstand gekomen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30