Winkeldieven aangehouden

ASSEN - Woensdag heeft de politie een 28-jarige vrouw uit Assen aangehouden. In een supermarkt aan de Triade had ze voor ongeveer zes euro aan boodschappen niet afgerekend. Ze kreeg een boete en een toegangsverbod voor deze winkel voor een jaar.


Politie onderzoekt spoor van vernielingen
ZUIDLAREN – Woensdagavond is er door nog onbekenden een spoor van vernielingen getrokken in het gebied ten noorden van de Stationsweg. Er zijn, vermoedelijk tussen 18.30 en 23.30 uur dertig auto’s vernield. Van de meeste auto’s zijn de ramen kapotgeslagen. Uit een enkele auto is iets weggenomen, zoals een TomTom of een zonnebril, maar in de meeste gevallen gaat het om vernieling. De meeste auto’s stonden bij een appartementencomplex aan de Julianalaan. Daar zijn er zeventien vernield.

De andere vernielingen en inbraken vonden plaats in de Leenakkersweg, Irenelaan, Hofakkers, Stationsweg en de Koningstraat. In deze laatste straat werd ook nog een woning vernield. Drie thermopaneramen werden ingegooid. De politie is bezig met een onderzoek in de omgeving, en het opnemen van de serie aangiftes. In dit onderzoek mis de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets bijzonders hebben gezien in deze omgeving, wordt gevraagd om contact op te nemen, via telefoon 0900 8844. Hebt u informatie die u alleen anoniem wilt doorgeven, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800 7000.

Brand op recreatiepark
GASSELTERNIJVEEN – Woensdagnacht is brand ontstaan in het badhokjescomplex op het Hunzepark. De brandweer bluste de brand. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak.

Containers in brand
KLAZIENAVEEN – Woensdagavond is brand ontstaan in afvalcontainers achter een woning aan de Schoepen. Daardoor dreigde een schuur ernaast in vlammen op te gaan. De bewoner wist de brand zelf te blussen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda