Weiteveense Boys in laatste minuut onderuit in IJhorst

IJHORST - In de laatste minuut verliezen is zuur. Dat overkwam Weitrveense Boys afgelopen zaterdag in en tegen IJhorst. Het was volgens Weitveense bOys trainer Andre Steenhuis welke een slechte wedstrijd van de boys. Ijhorst was vooral in de 1e helft veel feller en stond na een kwartier spelen terecht met 1-0 voor. I

Weiteveense Boys kwam wel gioed uit de kleedkamer voor xcde 12e helft, want binnen een minuut stond het 1-1 door een doelpunt van Koen Steffens. Andree Steenhuis: ,,In die fase waren we wel de betere ploeg, maar creëren te weinig kansen. In de laatste minuut kregen wij daarvoor de deksel op de neus door wereldgoal van IJhorst. Op basis van wedstrijdinstelling terecht verloren, maar hopelijk lukt het maandag wel weer."