Noordster-Titan 0-2

OUDE PEKELA - Titan wist zaterdag 3 punten in de wacht te slepen na de uitwedstrijd tegen Noordster dat overwigens in de 1e helft bovenliggend was tegen een zwak spelend Titan. Na een 0-0 ruststand werd Titan in de 2e helft beyer en kreeg veel mogelijkheden om de scoren. In de 55e minuut was het raak via een vrije bal. Peter van Elteren wist de bal via een krul vanaf de zijkant in de vere hoek te plaattsen. 0-1.

Daarna viel in de 63e minjut ook de 0-2. Julian Bruining maakte een actie naar binnen en haalde verwoestend uit en zag de bal in de linker bovenhoek verdwiujnen. 0-2 en dat werd ook de eindstand. Noordster probeerde het nog wel maar was onmachtig, terwijl Titan nog wel enkele mogelijkheden kreeg, maar scoorde niet meer. Eindstand 0-2.