ALGEMEEN

'OVERleven' door Vocalin Drenthe op indrukwekkende wijze afgesloten.

EMMEN - In een goed gevulde Goede Herderkerk in Emmen bracht Vocalin onder leiding van dirigent Roelof Bosma een muzikaal eerbetoon aan onze Poolse bevrijders. Uitgevoerd werd het Requiem van Faur en delen uit The Peacemakers van Sir Karl Jenkins. Op 14 en 15 mei waren er concerten in Coevorden en Meppel.
Reageer!

Verwelkoming 3 alpaca’s op het Griendtsveenpark in Erica

ERICA - Vanmorgen, vrijdag 20 mei 2022, werd op gepaste wijze aandacht besteed door pers en fotografen aan een zeer heuglijk feit, namelijk de offici�«le verwelkoming van drie Alpaca s als nieuwste aanwinst op het Griendtsveenpark in Erica. De drie mannetjes Alpaca s bewonen voortaan de groene graasweide aan de oostkant van het park. Deze hengsten kunnen uitstekend met elkaar samen in de wei, vanaf hun geboorte is dit drietal reeds samen.
Reageer!

Aantal WW-uitkeringen daalt verder in Drenthe

EMMEN - In april nam in Drenthe het aantal WW-uitkeringen verder af. Ook ten opzichte van vorig jaar ligt het aantal WW-uitkeringen ruim lager. De daling van de WW op maand- en jaarbasis is in alle provincies zichtbaar.
Reageer!

Coöperatie Drentse fietsenzaken voor meer fietsforensen

EMMEN - Fietsenzaken in Drenthe zijn een cooperatie gestart om makkelijk en lokaal lease-fietsen aan te bieden aan Drentse werkgevers en hun werknemers: Drentse Fietsforensen. Vandaag, op de landelijke Fiets naar je Werk-dag, wordt het online platform gelanceerd, dat met steun van de provincie Drenthe en Maatschappij Spaak tot stand is gekomen.
Reageer!

Hout nodig voor de houtkachel??

EMMEN - Juist in deze tijd nu het gas steeds duurder is geworden is de vraag naar open haard hout steeds groter geworden. Voor belangstellenden hebben wijvoor een zacht prijsje nog een hele mooie stapel voor de houtkachel liggen van meer dan 4 kuub. Wie hiervoor interesse heeft kan contact opnemen met B.H.Wolbers, telefoon 0653361117 of via de mail info@benniewolbers.nl. Mag gedeeld worden
Reageer!

Dalende WW en meer vacatures in Drenthe - kansen in transport en logistiekpersbericht

EMMEN - In maart nam in Drenthe het aantal WW-uitkeringen verder af. Ook in de sector transport en logistiek waren minder werkzoekenden beschikbaar, terwijl het aantal regionale vacatures het afgelopen jaar sterk groeide. Voor werkzoekenden betekent dit toenemende kansen op werk. Zij kunnen bijvoorbeeld aan de slag als vrachtwagenchauffeur, expediteur en transportplanner.
Reageer!

Noodklok luidt voor jubilerende Ouderensoos Zandpol

ZANDPOL - Afgelopen dinsdag 19 april was het precies 50 jaar geleden dat de Ouderensoos Zandpol werd opgericht door een aantal enthousiaste dames om wat reuring in het dorp te brengen met verschillende activiteiten voor ouderen. Aanvankelijk werden de bijeenkomsten van de nieuw Ouderensoos, die van start ging met 12 leden, gehouden bij een van de bestuursleden.
Reageer!

Bakoven broed eieren uit op Griendtsveenpark

ERICA - Hoe trots kun je zijn als op de vrijwilligers. Bij het uitvallen van de broedmachine op het Griendtsveenpark in Erica was medewerkster Josje zeer vindingrijk. Wat dacht je wat ze deed? Ze zette de oven aan en legde daar de eieren in. En dat was heel spannend.
Reageer!

Humanitas Topclub altijd vertrouwd en gezellig

EMMEN - Jongeren met autisme duiken niet snel de kroeg in. Ook spontaan een feestje bezoeken is voor hen vaak een brug te ver. Ze voelen er zich niet op hun plek of zijn bang verkeerd begrepen te worden. De Topclub van Humanitas Emmen/Borger-Odoorn en Accare, kan een uitkomst zijn. Elke tweede vrijdag van de maand is dit een leuke avond speciaal voor mensen met een vorm van autisme.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda