ALGEMEEN

Sandra Strating treed op in Paviljoen CHO op Rensenparkt

EMMEN - Wegens een groot succes bij de Sportverkiezing Emmen, Het bestuur van CHO heeft voor zondag 19 maart a.s. Sandra Strating kunnen vastleggen voor een daverend optreden in het mooie Paviljoenvan CHO50+ op het Renspark in Emmen. Haar optreden begint om 14.30 uur en de entree is gratis! Iedreen is dus van harte welkom en naar verwachting zal het een mooie muzikale middag worden.
Reageer!

Genomineerden Lies van Urk prijs bekend

EMMEN - Internationale vrouwendag 8 maart 2023. Woensdagavond 8 maart reikt wethouder Guido Rink namens de gemeente Emmen de Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie uit. Voor deze prijs heeft de jury drie vrouwen genomineerd. Deze vrouwen zetten zich vrijwillig in voor de emancipatie of participatie van inwoners en zij hebben een voorbeeldfunctie.
Reageer!

Stef Paglia Trio in Cultureel Café De Amer

AMMEN - Op zaterdag 4 maart om 20:00 uur geeft het Stef Paglia Trio een concert in Cultureel Café De Amer in Amen. U zou Stef Paglia kunnen kennen als gitarist van The Bluesbones of van zijn samenwerking met Kaz Hawkins. Het door hem in 2017 opgerichte trio is geen onbekende naam in België en Nederland. Regelmatig treedt het trio op voor grote menigten.
Reageer!

???????? WIN WIN WIN ???????? kaartjes voor Bouke in Ziggo Dome

EMMEN - Lady s Burger aan de Minister Kanstraat 5 in Emmen verloot 4 kaarten voor The Tribute live in concert in de Ziggo Dome op zaterdag 22 april 2023, met in de hoofdrol onze geliefde BOUKE! Wil jij ook graag dit unieke concert bijwonen en BOUKE zien stralen in de Ziggo Dome dan maak jij nu kans om 2 kaartjes te winnen. Er worden 2 keer 2 kaartjes verloot.
Reageer!

Wielerflits weer voor met nieuws

WIELRENNEN - Ben je ondertussen al bijgekomen van het spectaculaire WK veldrijden? Dat er de twee dagen daarna geen wielrennen was, hielp daar wel goed bij. We hadden daardoor mooi de tijd om nog een terug te blikken op de strijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert. In de nieuwe WielerFlits Podcast blikken Maxim en Youri er nog eens op terug.
Reageer!

Scharrelkids – Pluizenbollen

SCHARRELKIDS = Uilen! Heb jij ze wel eens gezien? Sommige zien er uit als een schattige pluizenbol, maar zijn ze dat wel echt? Wat voor uilen zijn er zoal, waar leven ze enneh……, wat eten ze? Kom het bij ons ontdekken. Een uil braakt na het verteren zijn menu namelijk weer uit in een braakbal. En die gaan wij samen uitpluizen.
Reageer!

Marcel Meijer, hoogst geplaatste Emmenaar bij de VVD Drenthe

EMMEN - Op woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen in Drenthe. Indirect kiezen we dan ook de leden van de Eerste Kamer, erg belangrijk dus! Op nr. 8 van de VVD staat Marcel Meijer uit Emmen. Naast de Gemeenteraad wil Meijer zich inzetten voor de belangen van Emmen in de Provincie Drenthe.
Reageer!

Into Nature zoekt vrijwilligers voor buitententoonstelling

DROUWEN - Voor deze zomer is Into Nature op zoek naar vrijwilligers voor de buitententoonstelling Into Nature: Time Horizons rond Drouwen en het LOFAR-gebied. Into Nature wordt mede gedragen door een uitgebreide groep enthousiaste vrijwilligers, die bij hun werkzaamheden genieten van de kunst, de prachtige natuur in Borger-Odoorn en de leuke contacten met bezoekers en collega’s.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda