ALGEMEEN

Aftellen naar Koningsdag afgetrapt op De Oude Meerdijk

EMMEN - In de rust van de wedstrijd FC Emmen - MVV Maastricht hebben de Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en burgemeester van Emmen Eric van Oosterhout de offici�?�«le aftrap voor Koningsdag verricht. Daarmee is het aftellen naar de komst van koning Willem-Alexander op zaterdag 27 april begonnen.
Reageer!

Ook amateurverenigingen maken muur tegen zaadbalkanker

EMMEN - Vertegenwoordigers van negen amateurverenigingen uit de regio waren te gast bij de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Jong Ajax afgelopen vrijdag. Hiermee gaven ze samen met FC Emmen, EasyToys en Stichting Zaadbalkanker het startsein voor het vervolg van de campagne #CheckJeBallen. Het doel is om de bewustwording rondom zaadbalkanker bij de doelgroep (mannen tussen de 15 en 40 jaar) te vergroten en te zorgen dat zij regelmatig hun ballen gaan checken.
Reageer!

Jonny Moesker wint jaarlijkse Neutjes Schait'n wedstrijd in Roswinkel

ROSWINKEL Op eerste Paasdag stond in Roswinkel weer de Neutjes Schait'n Club wedstrijd van Roswinkel weer op het programma. Het werd een lange en heftige dag voor de leden van de Neutjes Schait'n Club Roswinkel. Tijdens de voorafgaande jaarvergadering werden verschillende regeles doorgenomen en werd ook de kas qweer opgemaakt. Die bleek trouwens wat lager te zijn dan in 2023
Reageer!

Vraag naar transportpersoneel blijft groot ondanks tegenwind sector

ASSEN - In februari nam het aantal WW-uitkeringen in Drenthe toe, voor de vijfde maand op rij. Ook de sector vervoer en logistiek laat de laatste tijd een stijging van de WW zien. De sector heeft te maken met economische tegenwind. Toch blijven er veel baankansen, onder andere voor vrachtwagenchauffeurs. Vergrijzing zorgt voor een aanhoudende personeelsvraag.
Reageer!

Boordevol programma met sport en show tijdens CAI Exloo

EXLOO - Hippisch Centrum Exloo staat in laatste week van maart in het teken van de mensport. Op de locatie waar vorig jaar het EK vierspannen en WK Paramennen plaatsvond, is traditiegetrouw vroeg in het seizoen - van 28 tot en met 31 maart - een internationale menwedstrijd. Het deelnemersveld is overweldigend groot en de wedstrijd wordt opgeluisterd met een spectaculaire showavond.
Reageer!

Waarderingsprijs voor Kerst Event Theaterkoor Ericarre

EMMEN - Op donderdag 19 maart 2024 reikte burgemeester Eric van Oosterhout de Waarderingsprijs 2024 uit tijdens de Waarderingsavond voor Erkende Overlegpartners in het ATLAS Theater. Van de vier genomineerden behaalde Kerst Event Theaterkoor Ericarre(uit Erica) de meeste stemmen. Zij wonnen de Waarderingsprijs en een cheque van 1.000 euro.
Reageer!

Schoolvoetbal voor speciaal onderwijs op sportpark Noord in Emmen

EMMEN - Op sportpark Meerdijk Noord van Sp Angelslo worden op donderdag 27 en vrijdag 29 maart schoolvoetbalactiviteiten gehouden. Op donderdag 28 maart vindt voor het eerst een schoolvoetbalochtend plaats voor het Speciaal Onderwijs. Op deze ochtend zullen ca 50 kinderen van o.a. de Mytylschool en Tine Marcusschool vanaf 9.30u tot ca. 11.30u een leuke en gevarieerd ochtendprogramma worden aangeboden, waarbij plezier voorop staat en ieder kind een winnaar is!
Reageer!

De BJ Hegen Bluesband op Tweede Paasdag in De Amer

AMEN - Op maandag 1 april geeft BJ Hegen samen met zijn Bluesband een concert in Cultureel Cafe De Amer. Het concert begint om 14:00 uur. Niet meer weg te denken uit Amen, op Tweede Paasdag: BJ Hegen en zijn band. BJ Hegen is al meer dan 50 jaar een vaste waarde in de wereld van de blues. De band brengt Chigago blues zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Niets meer en niets minder. Zonder poespas, zonder onnodige tierlantijnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda