MUZIEK

Ode aan eerste album SKIK op RTV Drenthe. SKIK, 25 jaar live op zien best.

ASSEN - Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat het debuutalbum van SKIK verscheen. Woordkunstenaar Pim Pomsy, producer Nizzle Viddy, de band Redwood Club en singer-songwriters TAMAR, CYNN, Isa Zwart en Leon Moorman hebben onlangs een bewerking van de nummers op dit album gemaakt en laten zien en horen hoe relevant SKIK nog is voor artiesten in Drenthe. De registratie van deze nummers is zaterdag 7 november om 20.00 uur te zien bij RTV Drenthe. De uitzending begint met het kinderkoor van CBS Willem-Alexander uit Erica.
Reageer!

Staande ovatie voor singer-songwriter Justin Ripassa

EMMEN - Afgelopen zaterdag was er in De Grote Kerk in Emmen aan het eind van het optreden een staande ovatie voor de Emmer singer-songwriter Justin Ripassa, zangeres Sara Johanna uit het Brabantse Esch en Joel Berends uit Nieuw Dordrecht.
Reageer!

Herinrichting zaal wordt nieuwe werkelijkheid

Podium VanSlag opent seizoen met VanderLinde BORGER - Met horten en stoten gaat het culturele seizoen weer van start. Ook Podium VanSlag in Borger zet de deuren weer open voor het publiek. Op zaterdag 29 augustus wordt de aftrap verzorgd door de Groninger rockformatie VanderLinde. Het optreden begint om 21.00 uur.
Reageer!

Dave Warmerdam Band: bluestalent in de Amertuin

AMEN - De Amer heeft veel succes met een serie Tuinconcerten. Op zaterdag 29 augustus staat de Dave Warmerdam Band op het podium, dat speciaal is gebouwd voor deze optredens in de openlucht. De formatie van naamgever Dave Warmerdam bestaat uit vijf getalenteerde, jonge muzikanten met een gemeenschappelijke passie: de blues. De band werd opgericht in 2017, maar heeft al een indrukwekkende reeks festivals en optredens afgewerkt.
Reageer!

Afscheidsconcerten Egbert Meijers in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Het gaat er dan toch van komen! Egbert Meijers gaat zijn afscheidsconcerten geven in Nieuw Amsterdam. Zoals eerder aangegeven gaan we dat doen met een tweetal concerten in de tuin, met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona. Zie bijgevoegd protocol.
Reageer!

Burgemeester Eric van Oosterhout ontvangt nieuwe CD “Coming Home” van Justin Ripassa

EMMEN – Afgelopen vrijdag werd op alle diensten en platforms de nieuwe CD “Coming Home” van de Emmer zanger Justin Ripassa gereleased. Een dag eerder overhandigde Justin Ripassa samen met producer Jeff Zwart, het eerste exemplaar hiervan aan Emmens eerste burger Eric van Oosterhout. De overhandiging vond plaats volgens de huidige regels in verband met het Corona virus op het Emmer gemeentehuis nadat de burgemeester eerst de bijbehorende clip werd getoond.
Reageer!

CD-presentatie Leif de Leeuw gaat niet door !!!!!

BORGER - Het persbericht over de cd-presentatie van Leif de Leeuw in VanSlag in Borger is helaas per ongeluk verstuurd. Alle optredens die dit voorjaar nog stonden gepland zijn afgelast en/of verschoven naar een latere datum.U kunt het persbericht als niet verstuurd beschouwen. Excuses voor de overlast.
Reageer!

Marnix Busstra gast in Jazz op de Zondagmiddag Extra

EMMEN - Jazz op de Zondagmiddag Extra in café Rue de la Gare heeft op 22 maart de veelzijdige componist en gitarist Marnix Busstra te gast. Hij wordt begeleid door bassist Koos Wiltenburg, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arno van Nieuwenhuize.
Reageer!

Ouderwets rocken in Rue de la Gare

EMMEN - Het is weer tijd voor een avondje ouderwets rocken in café Rue de la Gare in Emmen. De OldRocks Coverband staat op zaterdag 21 maart op het podium met covers van onder andere The Rolling Stones, Cream, Status Quo, Herman Brood, Black Crowes, Rory Gallagher, 3 Doors Down, Lynyrd Skynyrd, Bob Seeger en Steve Miller.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda