MUZIEK

Oefenweekend Esdal schoolorkest

Ook dit jaar is het Esdal Schoolorkest weer naar Zwiggelte afgereisd om veel te oefenen en plezier te maken met elkaar. Het Esdal schoolorkest, versterkt met maar liefst 6 nieuwe leden, is druk met de voorbereidingen van een kerstconcert. Daarnaast is er ook flink geoefend voor optredens in maart. De leerling bestuursleden waren ook het vertier niet vergeten. Een geweldige muzikale kwis en een spannende dropping maakten het programma compleet.
Reageer!

Ouderen Song Festival

AMSTERDAM - De Grande Finale die afgelopen zaterdag 18 november in het Amsterdamse DeLaMar Theater plaatsvond was een uitermate feestelijke en succesvolle afronding van het festival dat sinds augustus liep. Gestart in Amsterdam met een kennismaking met pianist en artistiek leider Kees van Zantwijk.
Reageer!

Live muziek in Ons Café

EMMEN - Het muzikale programma van Ons Café in Angelslo is voor de komende maand ingevuld. Het programma begint zaterdagavond met eigentijdse muziek dat wordt gedraaid door DJ Nizzle Viddy. Donderdag 16 november kan men genieten van The Agony, een meiden rockband uit Tjechie. Het vervolg van het complete programma ziet er als volgt uit:
Reageer!

Perkaansessie vrijdag 17 november

WEZUP - Een zeilromanticus, een oer-Drent en een ambitieuze singer-songwriter. Zie daar, de drie artiesten die 17 november optreden in café Perkaan. Peter Veen is de zeilromanticus. Hij zal ons komen vertellen over zijn zes weken durende zeiltocht van Medemblik naar Lissabon. Om de tijd te doden en om wakker te blijven schreef hij elke nacht tijdens de hondenwacht van 12 uur tot 4 uur ’s nachts een kort verhaal. Het is een prachtige reeks geworden waarin hij verslag doet van de omgeving maar ook van de nietigheid van zichzelf en zijn kleine scheepje tussen tankers windmolenparken en dreigende luchten.
Reageer!

B.J. Hegen Bluesband in VanSlag

BORGER - De B.J. Hegen Bluesband is een van de weinige bands die het nog steeds aandurft om in een tijd van bluesrock en allerlei bluesverbasteringen, bluesmuziek te maken zoals deze oorspronkelijk en volgens traditie is bedoeld. Dat toont de band ook weer op zaterdag 11 november in cultuurpodium VanSlag in Borger.
Reageer!

Ouderen Songfestival 2017

AMSTERDAM - Zondagmiddag 3 september was de allereerste voorronde. Zondagmiddag 22 oktober de laatste halve finale. Het traject naar de Grande Finale is door bijna 170 kandidaten gedeeltelijk of helemaal afgelegd. De optredens zijn allemaal vastgelegd. Klik hier om de foto's te bekijken.
Reageer!

Mega Piraten Festival Klazienaveen Mega succes

KLAZIENAVEEN - Het eerste Mega Piraten Festival in Klazienaveen is afgelopen zaterdag een schot in de roos. Een bomvolle grote tent zorgde voor een weergaloze sfeer. Na een opwarmer in het voorprogramma van Radion.NL ging het dak er bijna af in het hoofdprogramma. Teveel artiesten om allemaal op te noemen. Verschillende generaties artiesten kwamen door “de deure” van presentator Willie Oosterhuis.
Reageer!

Reünieconcert Action and Friends

EMMEN - The Action werd opgericht in 1965 door Robert de Leeuw en speelde soulmuziek, gelardeerd met blues, van onder andere Sam & Dave, Wilson Pickett, Eddy Floyd, Fleetwood Mac en John Mayall.
Reageer!

4e Editie van Tollyfest bij Dorpshuis De Foxel

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 21 oktober wordt alweer voor de 4 keer het benefietrock festival Tollyfest georganiseerd in dorpshuis de Foxel te Emmer-Compascuum. Tollyfest , vernoemd naar de helaas veel te jong overleden rock icoon Martin Thole, is een benefietrock festival dat ieder jaar geld inzameld voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Bite Back. https://www.facebook.com/stichtingbiteback/
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda