MUZIEK

Veel belangstelling voor Band Action in Rue de la Gare

EMMEN - Het was weer gezellig vol tijdens het jaarlijks optredens tijdens Band Action in Rue de la Gare. Muzikanten uit Emmen en omgeving zorgden weer voor veel muzikaal verteer en de vele belangstellenden genoten weer met volle teugen. Zie en geniet van de fotoimpressie van de Emmer fotograaf Henk van Wieren.
Reageer!

Kyla Brox brengt zwoele blues naar café De Amer

AMEN - Vrijdag 7 oktober om 20.00 uur geeft de Engelse zangeres Kyla Brox een concert in cafe De Amer. Samen met haar partner Danny Blomely treedt ze op als duo en brengt het blues- en soul-repertoire van hun Kyla Brox Band. Een hele jeugd in haar vaders band en vele jaren samen met Danny hebben haar reputatie gevestigd als a -finest female blues singer of her generation-.
Reageer!

De Amer begint het najaar/winter

AMEN - In het tweede weekend van september gaat in De Amer het najaar/winter seizoen van start. De volgende bands staan in dat weekend op het podium.
Reageer!

Oude bekenden geven tuinconcert bij De Amer!

AMEN - Zondagmiddag 7 augustus geven Meena Cryle & The Chris Fillmore Band een tuinconcert bij cultureel café De Amer. Cryle en haar band brengen eigen werk, blues ballads, blues, blues-rock; songs met een eigen stijl en signatuur.
Reageer!

Jeangu Macrooy geeft tuinconcert in De Amer!

AMEN - Zaterdagmiddag 16 juli geeft Jeangu Macrooy een concert in de tuin van De Amer. Macrooy brengt een stijlvolle mix van soul en pop en wisselt uptempo nummers af met gevoelige ballads. Met zijn wendbare stemgeluid en herkenbare en vaak persoonlijke teksten weet hij zijn publiek te raken. Bij het grote publiek is hij vooral bekend geworden door zijn deelname voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 2021.
Reageer!

De Amer gaat van start met de befaamde Tuinconcerten. Voor ieder wat wils tijdens een lange, warme muziekzomer.

AMEN - Rapalje zal op zondag 10 juli om 16.00 uur het spits afbijten. De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een en al vlammende energie. Rapalje laat met gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën, in een sfeer van losbandigheid, een flinke vonk overslaan op hun publiek. Een concert van Rapalje is als een tijdreis. Sluit je ogen en je waant je op Ierse kliffen en in Schotse glens.
Reageer!

Brinks en Friends in de Harbour Club

Zondag 19 juni (Vaderdag!)komen Brinks & Friends optreden in de Harbour Club Parc Sandur. Bij mooi weer kun je heerlijk chillen op de loungebanken en genieten van live muziek. Dobberende bootjes, spelende kinderen, lekker cocktailtje in de hand.....
Reageer!

Guus Westdorp komt opnieuw naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Guus Westdorp, Pianist, zanger en componist komt op zondag 3 juli met zijn nieuwe programma: SNEEUWHART naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam. Al 50 jaar houdt Guus zich bezig met Nederlandstalige liedjes. In vele theaters heeft hij gespeeld en gezongen. Hij was o.m. pianist bij Toon Hermans, Liesbeth List en Bruno Brel.
Reageer!

Tangarine in De Amer

AMEN - Zondag 5 juni 14.00 uur speelt Tangarine in cafe De Amer en niet voor de eerste keer. De tweeling Arnout en Sander Brinks staan voor een uniek geluid, warme harmonieen en een goed in het gehoor liggend repertoire. De teksten van hun songs zijn verrassend veelzijdig.
Reageer!

Bai Kamara Jr. in De Amer

AMEN - Pinkstermaandag, 6 juni treedt Bai Kamara Jr. op in Amen. Hij brengt een eigentijds repertoire van swingende blues ten gehore. Deze soul-blues mengt hij met R+B, jazz en Afrikaanse ritmes. Kamara heeft een onmiskenbare, warme stem, waarmee hij moeiteloos van speels en funky naar ingetogen en intiem kan schakelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda