MUZIEK

Zaterdag 26 september staan de band MIDLIVE op het podium in Parc Sandur.

EMMEN - Pop - Rock - Blues Classics staat in hun BIO, dat doen meer bands, maar de manier waarop Midlive de nummers speelt is van hoog niveau. Een zanger met fijne stem, heerlijke gitaren en naast covers ook een eigen nummer , 2020 , wat vaak gedraaid is op de radio! Zaterdagavond va 19:00 uur t/m 22:00 uur.
Reageer!

Black Lake viert 61-jarig bestaan met een reünieconcert Op 21 oktober in het Atlas Theater in Emmen

EMMEN - Na 37,5 jaar nam Gerrit de Hoop op 31 december 1999 afscheid van Black Lake de band waarvan hij medeoprichter was. Met de bedoeling dat het ook definitief zou zijn. Maar zoals vaker gebeurt beviel het leven zonder helemaal niet en binnen het jaar maakte hij opnieuw zijn opwachting in Black Lake. Op 21 oktober viert Gerrit de Hoop het 61-jarig bestaan van ‘zijn’ Black Lake.
Reageer!

band SIX6 optreden in de Harbour Club van Parc Sandur.

EMMEN - Zondag 10 september komt de band SIX6 optreden in de Harbour Club van Parc Sandur. Een heerlijke nazomer ligt in het verschiet! De band SIX6 bestaat uit zes rasmuzikanten uit de omgeving van Emmen. Op het repertoire staan veel bekende nummers van de Beatles, Van Morrison en James Taylor. Muziek die herinneringen oproept bij velen! SIX6 bestaat uit;Rob Wilhelm, Marchien Eleveld, Frank Hueling, Maarten van Leuken, Roel Luchies en Dick Troost.
Reageer!

Blues Selected uit 1968 op Forever Blues

EMMEN - Blues Selected, ontstaan in 1968, mag met recht een unieke band op Forever Blues worden genoemd. Blues Selected was een hobbyband van Jan Leeuwinga, Bas Munniksma, Jan Groenink en Gerard Rolink (vier van de zes leden van het Dans- en Top 40 orkest De Zamora's). Na onder meer een verschil van mening over enige financiele aspecten kregen de vier een heuse ontslagbrief in de brievenbus van de leider van de Zamora-s.
Reageer!

Tweede Mini Zomerfestival in Rue de la Gare

EMMEN - Na het succesvolle eerste Mini (voor)Zomerfestival in grandcafe Rue de la Gare in Emmen moest er natuurlijk ook een tweede editie komen. Dit keer vindt het Mini (na)Zomerfestival plaats op zondag 3 september. De muziek wordt verzorgd door de Emmense band The Action.
Reageer!

ZOMERAFSLUITING BIJ DE HARBOUR CLUB!

EMMEN - Zondag 27 augustus sluiten we de zomerprogrammering af met een knallende feestband! DAEN coverband komt een feestje bouwen! Coverband DAEN. Een 6- tal razend enthousiaste en energieke muzikanten! Sinds 2017 maken ze van elke gelegenheid een Funky feest! De afgelopen 6 jaar hebben ze al op veel bruiloften, borrels en feesten mogen spelen. Funky, jazzy en soul, dat is waar hun hart sneller van gaat kloppen!
Reageer!

Folk Road Show op het tuinpodium van De Amer

AMEN - Op zaterdag 2 september geeft Folk Road Show een concert op het tuinpodium van De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Als waardige afsluiting van een reeks gevarieerde en steeds uitverkochte zomerconcerten verzorgt Folk Road Show een optreden op het tuinpodium van De Amer. Folk Road Show is alles behalve een conventionele band en bestaat uit een internationaal gezelschap van vier singer songwriters uit Canada, Australië en Nederland. De band heeft sinds 2014 al veelvuldig door Europa en Canada getoerd.
Reageer!

Na twee keer Forever Young nu Forever Blues

EMMEN – Emmen krijgt weer een Bluesfestival. Met die mededeling komen de Vrienden van het Atlas Theater naar buiten. Op zaterdag 16 september tijdens de opening van het theaterseizoen is het Atlas Theater gevuld met bluesklanken van zes bands. Na twee uiterst succesvolle festivals met Forever Young komt er nu Forever Blues. Overigens staat in mei volgend jaar ook Forever Young weer op het programma.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda