KERST AKTIVITEITEN

Kerstfilm: Het wonder van Kerst in TwintigTwintig.

EMMERCOMPASCUUM - Dit jaar moest de RK parochie van Emmercompascuum noodgedwongen een alternatief bedenken voor de jaarlijkse kerstmusical waar elk jaar honderden toeschouwers op af komen. Binnen no time lag er een idee voor een kerstfilm op tafel en in de zomer van dit jaar is men al begonnen met de opnames.
Reageer!

Kerst met De Volharding in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op dinsdag 18 december zal de Sint Gerarduskerk in Barger Oosterveld weer helemaal in het teken staan van het jaarlijkse kerstconcert van de plaatselijke muziekvereniging De Volharding.
Reageer!

Veel belangstelling voor Drie Koningen wandeling in Weiteveen

WEITEVEEN – Een frisse noord-oostenwind en veel zon. Dat waren de weersomstandigheden tijdens de Drie Koningen wandeling georganiseerd door het Veenloopcentrum in Weiteveen. Onder hen waren ook de drie Koningen Balthasar, Melchior en Caspar.
Reageer!

Rond de kerstperiode weer van alles te doen in het centrum van Emmen.

EMMEN - Dit jaar is erZaterdag 23 december kun je meelopen met de kerstlichtjestocht in Het Oude Dierenpark (Rensenpark) zij starten rond 15:00 uur en de tocht duurt ongeveer 30 min. starten kan tot 19:00 uur. Op de stadsvloer zal zaterdag de gehele dag de kerstman met zijn kerstauto rondrijden.
Reageer!

Kerstconcert Volharding weer geslaagd

BARGER OOSTERVELD - Een volle St Gerarduskerk in Barger Oosterveld was dinsdagavond het decor van de het jaarlijks kersconcert van de plaatselijke muziekervereniging De Volharding en zanger/presentator John Meulman met gastoptredens va Jef Zwart, Isa Zwart, Brenda Bree, Jodi Waalkens, Bouke en als special gast Dylana Smit en dochtertje.
Reageer!

Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag in Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Zoemende naaimachines in het restaurant van het Veenpark en bij de Kerstman thuis. Voor de Kerstwandeling Plus is de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe outfits. Heeft de Kerstman een vrouw? Of hebben toch de elfjes het nieuwe pak gemaakt? Dit is het best bewaarde geheim van de Noordpool.
Reageer!

25E KERSTMARKT 13 DECEMBER 2016.

ODOORN - Dinsdag 13 december a.s. organiseert de kerstmarktcommissie voor de 25e keer de sfeervolle kerstmarkt rondom de mooie kerk in Odoorn. Aan de Boshof en op het plein. Natuurlijk weer met medewerking van diverse koren, ODO. musicalgroep Odoorn In verband met het 25 jarig jubileum nog extraâ
Reageer!

Kerst-overdenking ‘Uitgefloten Postbode’

KLAZIENAVEEN - Een kleine twee jaren geleden stapte ik in een bijzonder avontuur. Iets dat ik niet alleen zou doen, maar samen met mijn vader. Ondernemen. Iets waar hij heel goed in is en waarvan ik altijd riep dat ik liever theater maakte. We wonen in een rustige straat met industrie en, na verloedering van enkele leegstaande panden, kwam door sanering van TNT post het pand naast ons Ã
Reageer!

Kerstmakt 2015 Looackerhoftuin

EMMEN - Op zondag 20 december aanstaande vindt voor het eerst een kerstmarkt plaats in de heemtuin Looackerhof. Wat kun je daar verwachten? Ongeveer 16 kramen met verschillende gezellige kerst- en winterartikelen en het terrein is in kerstsfeer aangekleed.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda