FILM / THEATER

ATLAS Theater brengt cabaret tijdens MM Culinair

EMMEN – Tijdens MM Culinair kunnen bezoekers niet alleen op culinair gebied zich laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met MM Culinair kunnen bezoekers naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten.
Reageer!

Atlas maakt nieuwe programmering seizoen 2019-2020 bekend

EMMEN - De programmering voor het nieuwe theaterseizoen is rond en mag wereldkundig gemaakt worden! Naast bekende namen als Herman van Veen, Bert Visscher, Waylon, OG3NE, Claudia de Breij, Daniël Arends, The Analogues en Najib Amhali kun je ook genieten van verschillende grote musicalproducties.
Reageer!

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten?.

EMMEN - Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Eli Asser en Harry Bannink, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. Na de succesvolle televisieseries komen Kootje, Doortje, Riek, Arie en alle andere stamgasten van Café ’t Schaep eindelijk naar het theater. Paul Groot en Remko Vrijdag delen de rol van kroegbaas Kootje en Eva van der Gucht kruipt in de huid van Doortje Lefèvre.
Reageer!

Dennis van Aarssen komt naar Atlas. VERKOOP GESTART!

EMMEN - The voice of Holland 2019 winnaar Dennis van Aarssen komt met zijn eerste theatertour â??Start spreading the newsâ?? op woensdag 2 oktober naar het ATLAS Theater! Begeleid door de 10-koppige BOSCO bigband brengt Dennis de swingende nummers van grote zangers als Frank Sinatra en Sammy Davis jr. tot aan Michael Bublé en Stromae. De kaartverkoop is per direct gestart, wees er snel bij!
Reageer!

De aftrap van De Weltmeister

EMMEN - Na het grote succes van de voorstellingen De Kronieken van Kapitein Kolk, Roegzand en De Grup presenteert muziektheatergezelschap Iemandsland een nieuw multimediaspektakel: De Weltmeister. Exclusief in het ATLAS Theater in Emmen staan tien voorstellingen gepland van 18 t/m 29 september 2019. De kaartverkoop gaat op 2 april van start met een speciale early bird actie.
Reageer!

Speciaal kinderprogramma op Pianodag in Atlas Theater Emmen

EMMEN - Op zondag 14 april aanstaande vindt voor de vijfde keer op rij een Pianodag plaats in het Atlas Theater in Emmen. Voor kinderen vanaf 7 tot ca. 14 jaar is er een speciaal programma samengesteld in de ochtend. Martine Salomons, dirigente van het Jeugd & KinderToonkunstKoor Emmen verzorgt samen met een deel van het koor een interactieve presentatieworkshop. Er worden liedjes uit het repertoire van het koor gezongen en de aanwezige kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen.
Reageer!

Derde editie WILDnights in WILDLANDS

EMMEN - Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 is WILDLANDS Emmen ook in de avonduren geopend tijdens de derde editie van WILDnights. In de kerstvakantie kunnen bezoekers na zonsondergang de spannende werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen en start een avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen in het donker.
Reageer!

Leerlingen nemen regie in ATLAS Theater over!

EMMEN- Begin dit schooljaar is het nieuwe theatereducatieprogramma Christie & Kris van het ATLAS Theater van start gegaan. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor leerlingen van de basisscholen in Emmen en omstreken om ze meer te leren over theater.
Reageer!

Twaalf kinderdirecteuren de baas over musea in Drenthe

WESTETRBORK - Twaalf leerlingen van groep 7 en 8 zijn woensdag 19 september de baas van het Drents Museum, Gevangenismuseum, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Het Drentse Landschap, Theater DNK en andere culturele instellingen in Drenthe. In hun functie vertellen de jonge directeuren de instellingen hoe de organisatie nog aantrekkelijker kan worden voor kinderen. Ook hebben de kersverse directeuren nagedacht over speciale kinderactiviteiten en evenementen.
Reageer!

The Incredible Dr. Pol komt naar het ATLAS Theater!

EMMEN - Werelds meest beroemde dierenarts keert terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Op dinsdag 4 september in het ATLAS Theater Emmen. Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een, hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda