MARKTEN

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

Emmen staat dit weekend in het teken van het WK Para Cycling. Op het Raadhuisplein en op de Meerdijk kunt u sporters bewonderen! De WEEKMARKT is goed bereikbaar. Volg de aanwijzingen van verkeersbegeleiders.
Reageer!

Rommel en kleinveemarkt tijdens feestweek op 't Amsterdamseveld

ERICA - Traditiegetrouw start het feestweekend op 7 en 8 september aanstaandemet de welbekende rommel- en kleinveemarkt aan de Berkenlaan bij het Griendtsveenpark. Vanaf 09:00 uur kunt u hier de mooiste waren bemachtigen, welke verkocht worden door de buurtbewoners en door mensen afkomstig uit geheel Drenthe. Mocht u een standplaats willen hebben dan kan dit natuurlijk, kosten zijn 6 euro. Bij de stand van de buurtvereniging is het weer mogelijk om mooie prijzen te winnen bij het bierpul schuiven of bij het envelop trekken. We hopen dat het weer een zonnige dag gaat worden zodat we weer velen van u mogen begroeten.
Reageer!

Nieuwbrief Markt Emmen

EMMEN - Deze week worden alle records gebroken en kunnen we volop genieten van het zomerweer! De Warenmarkt gaat altijd door en de meeste kraamhouders staan gewoon voor u klaar.
Reageer!

Eerste nieuwe haring voor FC directeur Ben Haverkort

EMMEN -?? Als een verse Hollandse nieuwe stormde FC Emmen het afgelopen jaar de eredivisie in en maakte de gemeente Emmen trots. De ondernemers van wekelijkse warenmarkt in Emmen waren er dan ook trots op dat Ben Haverkort, commercieel directeur en oud-speler van FC Emmen vrijdagmorgen naar de markt kwam om bij de viskramen de Hollandse nieuwe haring te keuren.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

Op vrijdag 31 mei zijn veel mensen vrij (dag na Hemelvaart) en pakt de Warenmarkt in Emmen flink uit; - Proef de Markt! - Mobiel Live theater Edgar Smit - Extra standhouders + kramen
Reageer!

Standwerkersconcours Emmen.

EMMEN - Vrijdag 10 mei zal de stadsvloer in het centrum van Emmen het decor zijn van top verkopers! Meer dan 6 standwerkers staan verspreid opgesteld over de Warenmarkt. Een jury beoordeeld de verkoop en presentatiekunsten deze deelnemers. Het is een echt ambacht om het publiek aan de kraam te laten staan en over te halen om iets te kopen! De jury kiest de beste verkopers en deze ontvangen een mooie prijs. Emmen is onderdeel van de Landelijke Competitie.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Als u vrijdag op de Markt komt is alles sneeuwvrij gemaakt door AREA! Prachtig gezicht natuurlijk maar de Warenmarkt gaat gewoon door. Op de Markt zijn nog volop warme sokken, mutsen , petten en sjaals te verkrijgen. Ook is er een groot aanbod in thermo kleding ( t-shirts en ondergoed) en nog volop wintercollectie bij de Stoffenkramen!
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Weer of geen weer , warm of koud , de Warenmarkt gaat altijd door! Ook met koud weer is het prima te doen op de Markt. Veel kooplieden hebben extra tenten opgezet of zeilen opgehangen om de kou buiten te houden.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Vrijdag 21 december staan de Kerstdagen voor de deur en maakt de Warenmarkt het extra gezellig om boodschappen te doen! - Kerstman, - Kraam met Gluhwijn, - Kerstmuziek. Kom gezellig naar de Markt en kom in de kerststemming! Veel kramen zijn versierd en hebben leuke producten voor de Kerst te koop.
Reageer!

Emmer markt in teken van Pasen

EMMEN - Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij voor het Paas weekeinde. Een heerlijk moment om de boodschappen te doen op de weekmarkt in het centrum van Emmen. Met meer dan 100 kramen zijn er heel veel producten te koop die onmisbaar zijn voor de Paasdagen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda