JUBILARISSEN

Henny Streur en Jan Mulder vonden elkaar tijdens toneelvoorstelling

KLAZIENAVEEN - Vandaag, woensdag 29 juni is het precies 65 jaar geleden dat Henny Streur uit Weiteveen en Jan Mulder uit Klazienaveen elkaar ten overstaan van de families en de burgerlijke stand in Emmen, het ja-woord hebben gegeven. Het paar ging wonen aan de Klazienaveensestraat in Nieuw Dordrecht en verhuisden 14 jaar later naar Klazienaveen.
Reageer!

Jubileumfeest Weiteveense Boys

WEITEVEEN - Het jubileumfeest ter ere van het 75 jarig bestaan van de voetbalvereniging vindt plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juni 2022. De locatie van de feestterrein is op Sportpark t Amsterdamsche Veld aan de Ir. Biewengaweg 5 Weiteveen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van het volledige programma.
Reageer!

Druk programma op zaterdag tijdens Voetbalfestijn Schoonebeek

SCHOONEBEEK- Zaterdag 18 juni staan de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar voetbal in Schoonbeek voor al in het teken van een Voetbal Zeskamp Volwassenen en Jeugd met aansluitend om 15.30 uur een wedstrijd Walking Footbal wedstrijd tussen de FC Emmen Oldstars en een selectie Schoonbeek 55 plus en daarna staat vanaf 16.15 uur het duel tussen Oldstars vv Minjak en Oldstars Sc Oranje op het programma.
Reageer!

Lammie Kramer en Henk Hoving na 65 jaar nog steeds en gehecht paar

EMMEN - Het was afgelopen dinsdag precies 65 jaar geleden dat Lammie Kramer uit Schoonebeek en Henk Hoving uit Buinen elkaar in het echte oude gemeentehuis van Schoonbeek elkaar voor eeuwig trouw hebben belooft. Het paar kreeg in eerste instantie een eigen plekje in de boerderij van de ouders van Lammie.
Reageer!

Lambert Meringa en Willie Hummel 60 jaar een paar

ZANDPOL – In huize Meringa aan het Stieltjeskanaal in Zandpol was het woensdagmiddag een komen en gaan van familie, vrienden en bekenden naar aanleiding van het 60-jarig huwelijk van Lambert Meringa en Wilhelma Hummel. Later werd er nog een feest gevierd in de Boerhoorn in Dalerveen.
Reageer!

Rinus Flenterie en Annie van den Heuvel vonden elkaar op de kermis

EMMEN -Afgelopen zaterdag kwam burgemeester Eric van Oosterhout even op de koffie naar aanleiding van het 60-jarig huwelijk dat Flenterie en Annie van den Heuvel dinsdag 23 mei aanstaande officieel hopen te vieren. Inmiddels werd onder stralende weersomstandigheden het jubileumfeestje al gevierd met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen in de tuin van een kleindochter. Het paar leerde elkaar kennen tijdens een bezoekje aan de jaarlijkse kermis op het Malieveld in Den Haag.
Reageer!

De eerste kus kreeg Annie van Harm in de keuken

EMMEN - Vandaag, woensdag 18 mei, is het 60 jaar geleden dat Annie Poelman(79) en Harm Brongers (82) elkaar in het gemeentehuis van Emmen het jawoord hebben gegeven. Het paar kreeg de eerste kriebels in de kantine van de Arbeidsvreugd in Emmen.
Reageer!

Thijs Middeljans en Hilly van den Berg delen al 65 jaar lief en leed

KLAZIENAVEEN - Op 10 mei 1957 was het groot feest bij de families Middeljans in Zwartemeer en Van den Berg in Klazienaveen. Thijs Middeljans en Hilly van den Berg gaven op die dag elkaar, na een verkeringstijd van 6 en een half jaar, het ja-woord na hun eerste ontmoetingen op het rondje van -brugge tot brugge- in Klazienaveen. Het jonge paar trok aanvankelijk in bij ouders van Hilly aan de Kuipstraat en de Omloop waar ze naar het vertrek van haar ouders bleven wonen. 58 jaar in totaal.
Reageer!

Albertje van der Laan en Ferdinand ter Veen 60 jaar getrouwd

NIEUW WEERDINGE- Op 12 mei 1962 gaven Albertje van der Laan uit Nieuw Weerdinge en Ferdinand ter Veen uit Barnflair elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord. Het paar ging aanvankelijk wonen aan de Vledders in Nieuw Weerdinge en na nog enkele verhuizing wonen de twee nu in een knus appartement aan de Jan Jolingstraat. Een ontmoeting tussen de twee thuis bij een zus van Ferdinand en een broer van Albertje was het begin van een relatie.
Reageer!

De eerste kus kreeg Annie van Harm in de keuken

EMMEN - Vandaag, woensdag 18 mei, is het 60 jaar geleden dat Annie Poelman(79) en Harm Brongers (82) elkaar in het gemeentehuis van Emmen het jawoord hebben gegeven. Het paar kreeg de eerste kriebels in de kantine van de Arbeidsvreugd in Emmen. Annie: ,,Daar was elke week een samenkomst waar ik ook naar toe ging. Ik kende zijn ouder wel en die zeiden toen een keer van, neem Harm ook maar eens een keer mee. Na enige aandrang stemde hij er in mee en gingen wij elke zondag naar Emmen. Tot op een bepaald moment wij weer thuis kwamen en Harm mij voor het aanrecht een kus gaf.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda