SPORT

EK wielrennen via het dak van Drenthe op de VAM berg

EMMEN - Het is een heuglijke dag voor ons bij WielerFlits en RIDE Magazine, want vandaag komt het nieuwe najaarsnummer van RIDE uit. Een nummer van ruim 170 pagina's met de mooiste interviews en verhalen over alles wat je maar kan bedenken over het wielrennen. Ook over de mooiste graveltochten, fietsreizen en het allernieuwste materiaal.
Reageer!

FC Emmen laat zege glippen na revival in Amsterdam

VOETBAL - FC Emmen dacht met een 3-2 zege te vertrekken uit Amsterdam, maar de revival tegen Jong Ajax werd in blessuretijd toch nog een domper. Na weer slecht verdedigen schoot aanvoerder Kristian Hlynsson raak voor de thuisclub: 3-3. En dat nadat de Drentse club na rust een achterstand van 2-0 volledig had weggepoetst.
Reageer!

Elly Mensen dubbel wereldkampioen sjoelen

KLAZIENAVEEN - Eerste worden bij de dames en eerste bij de landenwedstrijd betekende dat Elly Mensen uit Klazienaveen het afgelopen weekend dubbelvoudig wereldkampioen sjoelen werd. Tijdens deze wereldkampioenschappen eindigde Elly Mensen na een zenuwslopende finale tegen Ida Maytum op een eerste plaats. In deze categorie deed clubgenoot Jacquelien Klunder het ook prima door achter Ida Maytum beslag te leggen op de bronzen medaille.
Reageer!

MotoGP Legends, een klassieke Le Mans start en een wereldpremière in de ‘Kathedraal van de motorsport’.

ASSEN - Met de onthulling van twee bronzen plaquettes als onderdeel van de Legends Walk of Fame in de binnenstad, zagen MotoGP Legends Kevin Schwantz en Randy Mamola zichzelf zaterdagavond voor altijd vereeuwigd in de stad Assen. Vandaag vermaakten de Amerikaanse oud-coureurs duizenden fans op het TT-circuit tijdens de TABAC Classic GP Assen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda