SPORT

FC Emmen huurt Fernando Pacheco

EMMEN - FC Emmen heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Fernando Pacheco. Hij wordt voor 1 seizoen gehuurd van Club Sporting Cristal. De 23-jarige Pacheco is een sterke en snelle aanvaller. Hij verliet Club Sporting Cristal, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, in 2020 voor een avontuur bij Fluminense en Juventude in Brazilie. In januari 2022 keerde hij terug bij Club Sporting Cristal. Hij is bovendien een vaste kracht bij de nationale jeugdploegen van Peru.
Reageer!

Nieuw contract voor Azzeddine Toufiqui

EMMEN - Azzeddine Toufiqui heeft een nieuw contract bij FC Emmen getekend. De creatieve linkspoot tekent een overeenkomst voor 1 seizoen met een optie voor een tweede seizoen op De Oude Meerdijk. Toufiqui verdiende eind juli 2021 een contract in Emmen na een succesvolle stageperiode. De 23-jarige Fransman kwam afgelopen seizoen tot 32 optredens in het eerste elftal. Zijn doelpunt thuis tegen MVV werd door het Drentse publiek verkozen tot mooiste doelpunt van het seizoen.
Reageer!

HANDBAL EINDSTANDEN 2021 – 2022 per 26 juni 2022

ROLDE - Jammer dat er een aantal divisies voortijdig zijn afgebroken Een miskleun van delandelijke competitie mensen. Dit had veel beter gemoeten en had ook beter gekund.Teams die niet wilden promoveren werden dan ook van het spelen van wedstrijden vrijgesteld. Als je een juiste eindstand wilt publiceren moeten alle wedstrijden gespeeld worden. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat dit binnen de handbalsport mogelijk is. Echt een blamage.
Reageer!

FC Emmen wint ruim van SVV 04

SCHOONEBEEK - FC Emmen wond dodnerdagavond de derde oefenwedstrijd in de voorbereiidng tegen SVV 04, dat ook het 25-jarig hoofdsponsorschap van Lubbers vierde) werd met maar liefst 0-16 van de groene mat gespeeld. Jari Vlak, Ole Romeny, Rui Mendes en Lorenzo Ebilcillio stond het als snel 0-4. Rui Mendes verzuimde even later vanaf de stip de 0-5 te maken, want SVV 04 doelman Wiljo Wesseling wist de bal uit zijn doel te ranselen.
Reageer!

Miguel Araujo blijft bij FC Emmen

EMMEN - De Peruaanse verdediger Miguel Araujo zal ook komend seizoen het rood-wit van FC Emmen dragen. Hij tekent een nieuw contract voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk. Araujo kwam in de zomer van 2019 bij FC Emmen. Sindsdien is hij een enorm belangrijke schakel centraal achterin en een ware publiekslieveling. In totaal staat de teller op tachtig officiele wedstrijden in het Drentse rood-wit, waarin hij tien keer scoorde. In het verleden speelde Araujo voor Cobresol, Sport Huancayo en Alianza Lima (Peru), Rode Ster Belgrado (Servie) en CA Talleres (Argentinie). Ook heeft hij momenteel 22 interlands voor Peru op zijn naam staan.
Reageer!

FC Emmen wint simpel van Drenthina

EMMEN - FC Emmen wist woensdagavond ook de tweede oefenwedstrijd in winst om te zetten. Op Sportpark De Oude Ros werd vv Drenthina, dat zijn 75e verjaardag vierde, na een 0-4 ruststand uiteindelijk met een zevenklapper door FC Emmen aan de kant gezet. Eindstand 0-7.
Reageer!

Een DNF kost Vlaanderen een goed resultaat in Indonesie

ROGAT - Na de vele Grand Prix’s in Europa reisde het Gebben van Venrooy Yamaha team vorige week af naar Indonesie voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Er was een fantastisch circuit aangelegd voor deze wedstrijd met veel afhangende bochten en een mix van zanderige en harde stukken, wat het erg uitdagend maakte voor de rijders. Het weekend begon op zaterdag zeer positief voor Vlaanderen want hij eindigde op een vijfde plaats in de kwalificatieheat en verzekerde zich hiermee van een goede startplaats in de manches op zondag.
Reageer!

Scott Smulders maakt positieve terugkeer in de competitie in Reusel

REUSEL - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een goede terugkeer in de competitie gemaakt. Afgelopen zondag stond hij aan de start in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Reusel en wist hier met een 1-4 in de manches tweede te worden in het dagklassement.
Reageer!

FC Emmen met moeite langs DZOH

EMMEN - FC Emmen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen DZOH van start gegaan, maar kwam niet verdere dan een nipte 1-0 overwinning via een doelpunt van Remi van Ekeris. Ruim 1500 bezoekers om zoomden de groene mat op sportpark Zwaneveld in de Rietlanden. DZOH liet vanaf het begin zien dat het zich niet zo maar naar de slachtbank liet leiden. De nieuwbakken Zaterdag 1e klasser wist met meer dan honderd procent inzet het doel te verdedigen.
Reageer!

Ben Scholte jaar langer bij FC Emmen

EMMEN - Ben Scholte heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen. De twintigjarige aanvaller verbindt zich voor 1n seizoen aan de club waar hij al tien jaar speelt, met een optie voor nog een seizoen. Scholte maakte in 2012 de overstap van de jeugd van Ter Apel 96 naar FC Emmen. Bij de rood-witten doorliep hij de hele jeugdopleiding en maakte hij op 22 december 2020 zijn officiele debuut in het eerste elftal, thuis tegen FC Utrecht. In totaal heeft hij tot dusver 21 wedstrijden bij de Drentse hoofdmacht op zijn naam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda