SPORT

Derde plaats voor Endeveld en Crome op de Nürburgring

NURBURGRING - Drugsadvies Sidecarshop Racing heeft het trainingsweekend tijdens de Int. Sidecar Trophy op de Nurburgring afgesloten met een derde plaats. Na een inhaalwedstrijd scoorden Kees Endeveld en Hendrik Crome hun eerste gezamenlijke podiumplaats met de LCR Yamaha.
Reageer!

René Grummel stort zich volledig op de jeugdopleiding

EMMEN - De FC Emmen-jeugdopleiding is klaar voor het seizoen 2020/2021. Waar René Grummel het afgelopen seizoen nog parttime assistent-trainer was bij het eerste team zal hij zich nu volledig op de jeugdopleiding van FC Emmen gaan richten. Dit betekent dat Grummel als fulltime Hoofd Jeugdopleiding meer tijd kan stoppen in de beleidsmatige en voetbaltechnische ontwikkeling van de gehele jeugdopleiding van de club.
Reageer!

Drugsadvies Sidecarshop Racing presenteert kleurstelling 2020 tijdens testdag in Assen

ASSEN - Eindelijk was het zover; woensdag 1 juli konden Kees Endeveld en zijn nieuwe passagier Hendrik Crome de eerste meters maken in het seizoen 2020. Tijdens de KNMV testdag op het TT Circuit Assen werd tevens de kleurstelling onthuld van de LCR Yamaha. Komend weekend staat al de eerste race op het programma. Dan komt de combinatie in actie tijdens een Sidecar Trophy evenement op de Nurburgring.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Maar Nu even niet. De corona pandemie heeft ook de handbalwereld lamgeslagen. Alle competities, de één wat later dan de ander, zijn in de loop van de maand maart stopgezet. In sommige competities werden kampioenen aangewezen, in andere weer niet. Belangrijke beslissingen werden er overal wel genomen. Meestal betekende dat, dat er geen degradanten werden aangewezen. Zoals in Duitsland.
Reageer!

Ben Scholte tekent profcontract bij FC Emmen

EMMEN - Ben Scholte heeft een profcontract bij FC Emmen getekend. De achttienjarige aanvallende middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen. Hij zal komend seizoen de voorbereiding met het eerste elftal meedraaien. Na de voorbereiding zal worden gekeken of hij definitief bij de eerste selectie komt of zijn minuten zal gaan maken bij FC Emmen Onder 21.
Reageer!

FC Klazienaveen op zoek naar een Keeperstrainer voor de jeugdteams

KLAZIENAVEEN - De FC Klazienaveen is voor het seizoen 2020- 2021 op zoek naar een Keeperstrainer voor de jeugdteams. Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Ben je daarnaast in het bezit van het diploma Goalkeepercoach C of bereid is dit diploma te behalen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou ! De keeperstrainer zorgt voor de individuele training van de keepers van JO19, JO17 en en JO12, JO11 & JO10. Daarnaast kan de keeperstrainer ingeschakeld worden bij de teamtrainingen van deze groepen om de keepers te trainen in wedstrijdechte situaties.
Reageer!

Zwemvereniging Moby Dick hervat trainingen

SCHOONEBEEK - De afgelopen weken heeft de coronacrisis zich verder ontwikkeld. De basisscholen zijn weer open en de zwembaden zijn onder voorwaarden ook open. De vereniging Moby Dick heeft van de gemeente toestemming gekregen om, onder voorwaarden, te trainen in De Slagen. De belangrijkste regels zijn:
Reageer!

Open brief FC Emmen voorzitter Ronald Lubbers

EMMEN - Het is al een tijdje leeg op De Oude Meerdijk. Sinds 7 maart, toen het laatste fluitsignaal klonk in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen VVV, hebben we elkaar niet meer gezien. Was er eerst was nog een kortstondige hoop om het seizoen met publiek uit te kunnen voetballen, werd dat later voetballen zonder publiek en kwam vorige maand het bericht dat er dit seizoen helemaal niet meer gevoetbald zal worden.
Reageer!

Daan Molenbroek verlengt bij Oosting E&O

EMMEN - E&O is zeer verheugd om bekend te kunnen maken dat aanvoerder Daan Molenbroek ook het komende handbalseizoen te bewonderen is in de Oosting Arena in Emmen. De robuuste, in Hengelo geboren en getogen linkeropbouwer gaat alweer zijn vijfde seizoen in bij de groen-witte brigade.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda