SPORT

SVV’04 pakt punt in derby met Raptim.

SCHOONEBEEK - Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Jagt speelden SVV’04 en Raptim een goede eerste helft. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af. metNa 10 minuten werd een kopbal van Arnoud ter Bruggen (Raptim) door Rick Strijker van de lijn gehaald en aan de andere kant moest doelman Bunskoek handelend optreden bij een kopbal van Jessie Rotmensen. Een snelle uitval van Raptim over links werd door Kay Ambergen net overgeschoten.
Reageer!

Schoonebeek en Bargeres delen de punten

EMMEN - Na volop genoten te hebben van de paaseieren en het paasvuur, moest Schoonebeek op tweede paasdag uit naar Bargeres. Bargeres dat na de winterstop nog ongeslagen is, en goed meedoet in de periode, wilde deze lijn voortzetten. Schoonebeek probeerde de zeperd van vorige week tegen Witteveense Boys weer recht te zetten. Uiteindelijk eindigde deze gelijk opgaande wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Internationaal deelnemersveld tijdens feestelijke jubileumeditie wielerwedstrijd Kleine Hein

EMMEN - Op zaterdag 20 april a.s wordt in Emmen voor de 40e keer de wielerwedstrijd de Omloop door het Land van Kleine Hein verreden. Niet alleen kent deze feestelijke editie een internationaal deelnemersveld, maar vindt er ook een randprogramma plaats met onder andere een bijzondere expositie over deze jubilerende wielerronde. Wielersportvereniging Emmen organiseert op zaterdag 20 april drie wedstrijden door het (veen)gebied Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Barger-Oosterveld en Nieuw-Dordrecht.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in eerste Dutch Masters 500 in Oss

OSS - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed tussen vele wereldtoppers naar een negende en zevende plaats in de manches, wat hem in het dagklassement een zevende plaats opleverde.
Reageer!

Onvoldoende slagkracht Bedrocks heren 2.

EMMEN - Heren 2 van Bedrocks speelden zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. De eerste inning begon al niet te best voor de honkballers uit Emmen omdat na vier slagmensen de beurt alweer aan de Tukkers was. Zij deden wel wat er van honkballers verwacht mag worden, namelijk slaan en scoren. Pas nadat er vier keer door HTH gescoord was kon Bedrocks werper Davey Paulussen de derde strike-out gooien.
Reageer!

Itass DTK'70 wint laatste thuiswedstrijd

KLAZIENAVEEN - In de laatste thuiswedstrijd in de eredivisie heeft Itass DTK'70 in een waar spektakelstuk gewonnen van Smash'70 uit Hattem. Op voorhand was er geen duidelijke favoriet en was de verwachting dat beide teams elkaar niet veel zouden toegeven. Aan het eind van twee en half uur tafeltennis trok het team uit Klazienaveen aan het langste eind. De wedstrijd was voor het thuisspelende team extra bijzonder aangezien het team naar jarenlang toptafeltennis volgend jaar niet meer actief is op het hoogste niveau.
Reageer!

Turner Lars Boerrigter 3e plek en 2 tickets NK

EMSCHEDE - De 2e kwalificatie naar het NK Turnen stond voor Emmenaar Lars Boerrigter in het teken van behalen van tickets voor het NK op de meerkamp en voor de toestelfinales vloer en brug. Lars, die uitkomt voor RK Dos uit Kampen, turnde een zeer goede wedstrijd in de seniorklasse 1e divisie. Met 71.80 behaalde hij een mooie 3e plek en daarmee de 3 gewilde tickets. Startend op sprong kwam Lars met 13.20 goed in de wedstrijd.
Reageer!

Judoka Klein en Akker op podium in Assen.

EMMEN - Lois Klein won haar klasse met groot overmacht tijdens het Bartje toernooi in Assen. Met een zeer snelle schouderworp won zij de finale van Glen Warners uit Haarlem. Dit toernooi was een prima gelegenheid om in het ritme te blijven voor de a.s. Europa Cup wedstrijden. Zaterdag 27 april wordt de volgende gehouden in Berlijn.
Reageer!

Resultaat telt bij winst voor Schoonebeek tegen VIOS

OOSTERHESSELEN - Daar waar Schoonebeek de laatste weken onfortuinlijk was, zat het deze keer eens mee. De inhaalwedstrijd tegen VIOS (O) werd enigszins geflatteerd met 2-5 gewonnen. Trainer Arends moest op het laatste moment zijn opstelling nog omgooien, want Jesper Swieters bleef steken in een file en kwam pas de tweede helft in het veld. VIOS voerde de eerste helft de boventoon. Het stak vlot combinerend het middenveld over en zag een bal op de lat en een afgekeurde treffer wegens buitenspel.
Reageer!

Nederland beloont zichzelf niet tegen topland Slovenië

EMMEN - De Oranje heren laten Europees topland Slovenië in de slotfase op een knullige manier ontsnappen en doen zichzelf op die manier na een prima wedstrijd te kort. Tegen dit Slovenië met topspelers uit de Bundesliga en de sterke Hongaarse competitie, met clubs als Veszprem en Pick Szeged, was een geweldige stunt mogelijk geweest. Lange tijd had het Nederlands team dit Slovenië in de tang. Zelfs de voor THW Kiel uitkomende Zarabec kon niet de lijnen uitzetten zoals hij het graag wil.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda