SPORT

Staf voor FC Emmen-jeugdopleiding nagenoeg compleet

EMMEN - FC Emmen heeft de staf van de jeugdopleiding voor het seizoen 2024/2025 bijna rond. Een mix van talentvolle en ervaren trainers, onder leiding van de nieuwe hoofd jeugdopleiding Harold Wekema, zullen zorgen voor een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van de in totaal 163 jeugdspelers in de jeugdopleiding van de club.
Reageer!

Beste wielerliefhebber,

EMMEN - De apotheose van de Tour de France nadert en dus is de spanning om te snijden. Ja, Tadej Poga?ar begint met grote voorsprong aan de laatste drie etappes in de Alpen, maar Jonas Vingegaard en Visma | Lease a Bike geven zich echt nog niet gewonnen. En daarachter zal debutant Remco Evenepoel nog durven dromen van een tweede plek.
Reageer!

Elmar Reinders met Dylan Groenewegen naar Gouden Pijl

EMMEN - Met Elmar Reinders heeft de organisatie van de Gouden Pijl in Emmen een thuisfavoriet gestrikt. De renner van de Australische WorldTour-formatie Jayco-AlUla is een geboren Emmenaar.Reinders komt in gezelschap van zijn ploeggenoot Dylan Groenewegen naar de Gouden Pijl. Momenteel zijn beide renners nog actief in de Tour de France. Groenewegen reed deze zomer al naar de Nederlandse titel. Hij liet de rood-wit-blauwe trui ook al blinken door een rit te winnen in de Tour de France.
Reageer!

Gehavende Primoz Roglic moet de strijd staken

EMMEN Het einde van de tweede week in de Tour de France is in zicht en opnieuw hebben we spraakmakende etappes achter de rug. Wat te denken van de loodzware bergrit naar Le Lioran van woensdag, waarin Jonas Vingegaard afrekende met Tadej Poga?ar en hij daarmee een mokerslag uitdeelde aan de geletruidrager.
Reageer!

Marianne Vos naar Gouden Pijl in Emmen!

EMMEN - De organisatie van de Gouden Pijl heeft met Marianne Vos opnieuw een vrouwentopper weten vast te leggen voor het profcriterium dat op zondag 28 juli in Emmen wordt verreden. Net voordat ze deelneemt aan haar vijfde (!) Olympische Spelen is de renster van Visma | Lease a Bike in Drenthe te bewonderen. Ze neemt het daar op tegen onder anderen Europees kampioene Mischa Bredewold.
Reageer!

C-finale het hoogst haalbare voor motorcoureur William Kruit in Frankrijk

TAVAC (FR.) - Na een autorit van ongeveer 14 uur arriveerde motorcoureur William Kruit afgelopen vrijdag in het zuid Franse stad om deel te kunnen nemen aan de finale van het Europese Kampioenschap grasbaan dat zaterdag werd gehouden. De zaterdag begon al vroeg in de morgen met veel regen, maar later werd het de hele dag toch nog prachtig race weer. De training ging op één valpartijtje van William Kruit na best goed en daarna was het wachten tot 21.00 uur toen de wedstrijd begon.
Reageer!

Spectaculaire race demonstraties met het Red Bull Racing F1 team in het centrum van Assen

ASSEN - Op donderdag 1 augustus zal de binnenstad van Assen het decor zijn van een spectaculaire City Demo, ter ere van het 25-jarig jubileum van The Racing Day die jaarlijks georganiseerd wordt op het TT Circuit Assen. Van 18.00 tot 19.00 uur kunnen toeschouwers genieten van spectaculaire race demonstraties met auto-s en motoren langs de Vaart Z.Z., met als hoogtepunt een demo van het Oracle Red Bull Racing F1 team en de beroemde oud-F1 coureur David Coulthard.
Reageer!

Michel van Oostrum volgt Jurjan Mannes op als hoofd scouting

EMMEN - Michel van Oostrum is met onmiddellijke ingang de nieuwe hoofd scouting van FC Emmen. Hij volgt daarmee Jurjan Mannes op, die technisch manager wordt bij Heracles Almelo. Mannes was tussen 2014 en 2017 actief als speler van onze club, hij speelde in totaal 79 wedstrijden. Begin 2022 keerde hij terug bij de club, als hoofd scouting.
Reageer!

FC Emmen contracteert Adrian Rogulj

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Adrian Rogulj. De Noors-Kroatische spits komt over van FK Ã?rn Horten dat uitkomt op het derde niveau van Noorwegen en tekent voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk, met een optie voor een derde seizoen. Rogulj speelde tot dusver alleen in Noorwegen, bij verschillende clubs. Sinds 2022 stond hij onder contract bij FK Ã?rn Horten, waar hij in 63 wedstrijden 32 keer scoorde.
Reageer!

Alaa Bakir tekent bij FC Emmen

EMMEN = FC Emmen heeft Alaa Bakir vastgelegd. De Duitse middenvelder heeft zich voor twee seizoenen aan de Drentse club verbonden. Bakir werd op jonge leeftijd door Borussia Dortmund opgepikt en doorliep daar vervolgens de hele jeugdopleiding. Een debuut in het eerste elftal bleef uit, maar hij was een vaste basiskracht bij het tweede elftal in de Regionalliga West. In 2021 verliet hij de geel-zwarten en tekende hij bij MSV Duisburg in de 3. Liga. Na drie seizoenen liep zijn contract bij die club deze zomer af.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda