SPORT

Speciale TV uitzending over de sport in Drenthe in het jaar 2020.

HOOGEVEEN - Zaterdag 6 maart, 20.00 uur (tijd nog even onder voorbehoud) is op RTV Drenthe een speciale TV uitzending over de sport in Drenthe in het jaar 2020. Om een link met het Sportgala te houden komen er topsporters aan tafel in de categorieën zoals we ze kennen van het Gala: sportman, -vrouw, - talent en -ploeg.
Reageer!

Online bijeenkomsten ‘Sport Drenthe door de corona-crisis’

HOOGEVEEN - Zaterdag 6 maart, 20.00 uur (tijd nog even onder voorbehoud) is op RTV Drenthe een speciale TV uitzending over de sport in Drenthe in het jaar 2020.Om een link met het Sportgala te houden komen er topsporters aan tafel in de categorien zoals we ze kennen van het Gala: sportman, -vrouw, - talent en -ploeg.
Reageer!

Schaatsplezier op de ijsbaan van de IJsverenging Hou Vol

BARGER OOSTERVELD – Een aantal dagen is er door een grote groep vrijwilligers van de IJsvereniging Hou Vol in Barger Oosterveld keihard gewerkt om de ijsbaan aan de Sint Gerardusstraat sneeuwvrij te krijgen. Kruiwagens vol sneeuw werden er afgevoerd met bals resultaat een mooie sneeuwvrije ijsvlakte. Helaas was het ijs door de sneeuw nog te ruw om er ook een beetje op te kunnen schaatsen.
Reageer!

FC Emmen ook in Waalwijk de deksel op de neus

WAALWIJK - Voor FC Emmen was het vrijdagavond tegen RKC Waalwijk een beetje de wedstrijd van de waarheid gezien de stand op de ranglijst. Helaas gingen de mannen van trainer Dick Lukkien ook in deze wedstrijd in de slotfase onderuit door met 1-0 te verliezen. Bij RKC Waalwijk stond de van AZ gehuurde Thijs Oosting uit Emmen in de spits. Bij FC Emmen ontbraken Glenn Bijl en Caner Cavlan, die nog niet helemaal fit waren voor deze wedstrijd.
Reageer!

Carmelcollege organiseert een schaatschallenge

EMMEN - Vrijdag 12 februari klinkt op Carmelcollege Emmen het officiële startsein voor de ‘Carmel Challenge Elfsteden’. Leerlingen hebben het begin van de ochtend gewoon (online) les en om 10.45 uur maken de boeken en de laptop plaats voor de (lage of hoge) Noren of de Friese doorlopers. Er moet namelijk geschaatst worden, en veel ook: 200 kilometer in totaal! Alle leerlingen en medewerkers van de school worden uitgedaagd om in de komende dagen de afstand van de echte Elfstedentocht bij elkaar te schaatsen.
Reageer!

Aanvang RKC Waalwijk - FC Emmen vervroegd

VOETBAL - FC Emmen moet vrijdag eerder afreizen naar Waalwijk. De wedstrijd tegen RKC is vervroegd. De wedstrijd stond om 20:00 uur gepland maar wordt, vanwege de kou, verplaatst naar 18:45 uur. De kans bestaat dat de gevoelstemperatuur vrijdagavond onder de -15 graden zakt. Op verzoek van beide ploegen is de aanvangstijd gewijzigd en wordt er een uur en een kwartier eerder afgetrapt. Bij RKC is met man en macht gewerkt om het veld sneeuwvrij te maken.
Reageer!

FC Klazienaveen op zoek naar meerdere jeugdtrainers

KLAZIENAVEEN - Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Kun je goed met kinderen (leeftijdscategorie JO9 of JO12) overweg en ben je daarnaast in het bezit van het gevraagde diploma*? Heb jij, net als wij, de ambitie om de jeugd met plezier en passie nog beter op te leiden? Spreekt jou dat aan en wil je samen met ons stappen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Reageer!

FC Emmen gaat de straat op

EMMEN - Hoofdsponsor EasyToys maakt het mogelijk dat FC Emmen in samenwerking met Naoberschap United vanaf maandag 15 februari start met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op. In elf verschillende wijken en dorpen in de gemeente Emmen kunnen kinderen van de basisscholen en middelbare scholen samen met een trainer lekker buiten voetballen.
Reageer!

Anco Jansen vertrekt naar NAC Breda

EMMEN - Anco Jansen maakt de overstap naar NAC Breda. De 31-jarige aanvoerder verlaat FC Emmen na bijna vier jaar trouwe dienst. Sinds Jansen in 2017 in Drenthe neerstreek, ging het crescendo met de club. In zijn eerste seizoen in het rood-wit promoveerde FC Emmen voor het eerst in de geschiedenis naar de eredivisie.
Reageer!

Voetbalvereniging Schoonebeek verlengt contracten met trainers Jorden Abel en Richard Schlüter

NIEUW SCHOONEBEEK - Voorafgaand aan het huidige seizoen spraken beide trainers in de presentatiegids al uit dat ze zich op hun plek voelen bij v.v. Schoonebeek. Allebei balen ze ervan dat ook het huidige seizoen voorlopig onderbroken is. Ook is het afwachten of en hoe het seizoen wordt voortgezet. Het bestuur van Schoonebeek geeft beide trainers in ieder geval het vertrouwen om ook het volgende seizoen actief te zijn bij de voetbalvereniging Schoonebeek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda