SPORT

Schoonebeek beleeft zeperd tegen EHS’85

SCHOONEBEEK - Nadat nagenoeg de voltallige selectie van Schoonebeek zaterdagavond een spetterend optreden van de Daredevils had bezocht, wegens het 50-jarig jubileum van de jeugdsoos Rumah Pemuda, kon het zondag middag absoluut geen spetterend optreden op de mat leggen. Schoonebeek liep dan ook tegen een zeperd aan en verloor slechts met 2-0 bij EHS’85.
Reageer!

SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

EMMEN - De wedstrijd begint niet goed voor SC Angelslo die in de 4e minuut al achter komen als Jarno Sterenborg zijn verdwaalde voorzet achter keeper Jarno Brands ziet verdwijnen. Ook SC Angelslo krijgt al een dot van een kans in de 6e minuut maar Erwin van der Weide schiet net naast. Onstwedder Boys zet direct druk op Angelslo in de beginfase die veel balverlies heeft en mogelijkheden weggeeft om de voorsprong te verdubbelen.
Reageer!

Bijzondere sfeeraktie voorafgande aan FC Emmen - PSV

EMMEN - Aanstaande zondag spelen onze mannen om 20.00 uur thuis tegen PSV. Wat staat er naast de wedstrijd allemaal op het programma aanstaande zondag op de Oude Meerdijk? et #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 17.00 uur geopend met onder andere vanaf 18.00 uur een DJ van HB Systems.
Reageer!

Drenthina verrast koploper LTC

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J zorgde Drenthina voor een flinke verrassing om koploper LTC met een 3-1 nederlaag weer terug naar Assen te sturen. Het leek daar in het eerste kwartier niet op, want LTC voetbalde gemakkelijker en wist Drenthina op eigen helft vast te zetten zonder echte kansen te creëren. Daar putte Drenthina toch moed uit als het zelf de aanval kon zoeken. Na ongeveer een half uur had dat succes via een treffer van Joël Zweerink. 1-0 en daarmee werd ook de nonchalance van koploper LTC dat met de gedachten in het veld liep van: “dit varkentje wassen wij wel even” goed afgestraft.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda