SPORT

SVBO pakt punt tegen koploper Hoogeveen

HOOGEVEEN - SVBO is al jaren een angstgegner voor Hoogeveen en ook zondag wist de ploeg uit Barger Oosterveld de koploper weer een puntje af te snoepen. Na een vroege achterstand werd het uiteindelijk 1-1.
Reageer!

Dames Emmen houden concurrentie op afstand

EMMEN - Op de belangrijke wedstrijd in de 1e divisie B dames van Emmen tegen De Treffers waren behoorlijk wat toeschouwers afgekomen. Het ging tenslotte wel om de vraag wie voorlopig als koploper de competitie zou vervolgen. Tot deze wedstrijd stond Emmen bovenaan de ranglijst, op 1 punt gevolgd door het team uit Roelofarendsveen.
Reageer!

Lars van Berkel pakt podiumplaats in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert op het podium geeindigd. Na wat tegenslag in de eerste manche kwam hij hierin niet verder dan een zevende plaats.
Reageer!

Dames TTC Emmen ontvangt naaste belager De Treffers

EMMEN - Vanmiddag vindt de herstart plaats van de landelijke competitie. In de 1e divisie B ontmoet het jonge damesteam van Emmen de grote concurrent, het tweede team van De Treffers uit Roelofarendsveen. Net als Emmen wonnen de dames van De Treffers hun beide eerste wedstrijden, waardoor zij op de ranglijst de trotse Drentse lijstaanvoerders op 1 punt volgen.
Reageer!

IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Tommie Falke verlengt bij JMS Hurry-Up

ZWARTEWMEER - JMS Hurry-Up is ook volgend seizoen verzekerd van de diensten van Tommie Falke. De 25-jarige hoekspeler heeft zijn contract met een seizoen verlengd bij de Zwartemeerse BENE-League deelnemer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda