SPORT

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - Vanaf 27 december barst 46ste editie zaalvoetbaltoernooi weer los. De liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben al enkele jaren verlangend uitgekeken naar de eerstvolgende editie van het populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Schoonebeek brengt te weinig tegen Sweel

NIEUW SCHOONEBEEK - Na de overwinning vorige week uit bij Nieuw Buinen, kwam nu Sweel op bezoek op sportpark “De Gruinte”. Na een middag zonder goed voetbal en weinig spektakel, trok Sweel uiteindelijk tegen Schoonebeek aan het langste eind. En ondanks dat Sweel meer dan een half uur met een man minder speelde, won het toch met 0-1.
Reageer!

EHS’85 pakt eerste periode na winst op DVC'59

NIEUW DORDRECHT - EHS 85 heeft de eerste periodetitel van de competitie op zijn naam geschreven door uit bij DVC 59 uit Nieuw Dordrecht te winnen met 2-5. EHS 85 begon geduldig en had veelvuldig balbezit. DVC 59 probeerde zo nu en dan druk te zetten maar tot een echt gevaarlijke counter kon het niet komen. Enige wapenfeit in de eerste helft van de thuisclub was een vrije bal die door Schansker keeper Sem van der Weg vakkundig onschadelijk werd gemaakt.
Reageer!

Roy Super met twee treffers matchwinner bij SVBO - NWVV

BARGER OOSTERVELD – Na een 0-1 ruststand won NWVV de uitwedstrijd tegen SVBO met 2-0 en matchwinner voor de Nieuw Weerdingers werd Roy Super met de twee treffers. In de eerste helft had NWVV de controle over de wedstrijd, volgens trainer Johan Hollen.
Reageer!

Twedo zet koploper SVV 04 op zijn plaats

NIEUW AMSTERDAM – Met in het achterhoofd de 2-0 nederlaag van een week geleden begon SVV 04 aan de uitwedstrijd tegen Twedo en stond ook daar uiteindelijk met lege handen, Na een 2-1 ruststand won Twedo topduel in de zondag 3e klasse D met 3-1.
Reageer!

SC Angelslo had meer verdiend dan een punt

EMMEN – Het zat de mannen van Sc Angelslo zaterdagmiddag op het eigen veld op sportpark Noord niet mee. De wedstrijd tegen Tiendeveen eindigde zoals het begon met 0-0 en daarmee kregen de Meerdijk bewoners te weinig volgens Sc Angelslo trainer Sander Eising:
Reageer!

Bargeres zonder punten terug uit Steenwijk

STEENWIJK – Was een week geleden een beter spelend Steenwijker Boys met 5-2 te sterk voor Bargeres, afgelopen zaterdag was Steenwijk ook de meerdere van de Emmenaren met een 3-1 eindstand. Na een gelijkwaardige eerste helft die werd afgesloten met een 1-1 gelijke stand wist de thuis in de 2e helft de volle winst te pakken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda