Honkbal / Softbal

Honkballers Caps krijgen pitching machine van Spreen ICT

HOOGEVEEN - Tegenstanders van honkbalvereniging Caps kunnen hun borst nat maken. De kans is groot dat de spelers van de Caps vanaf nu de honkslagen aaneen gaan rijgen. Tijdens de training kregen ze namelijk een pitching machine cadeau van sponsor Spreen ICT.Met een pitching machine kun je als slagman oefenen met slaan. De machine schiet een bal op de slagman af alsof het door een echte pitcher wordt aangegooid. Zo kunnen honkballers verschillende ballen leren slaan, variërend in effect en snelheid.
Reageer!

BeeBalltoernooi in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag 23 juni komen verschillende BeeBall teams uit het Noorden naar de Meerdijk bij Bedrocks in Emmen. Deelnemende verenigingen zijn: Caribe (Groningen), Knights (Leek) en Seagulls (Harlingen) en het organiserende Bedrocks. Vanaf 13.00 uur beginnen de wedstrijden en om rond 15.30 uur wordt het BeeBall toernooi afgesloten. In de traditie van BeeBall worden er geen prijzen uitgereikt. Wel gaan alle deelnemers met een kleine attentie naar huis.
Reageer!

Teleurstelling bij Bedrocks heren 1.

EMMEN - Zondagmiddag kregen de Heren 1 van Bedrocks de mannen van Blue Socks uit Veenendaal op bezoek. Een uitgelezen kans voor de Emmer mannen om de reeks met overwinningen weer op te pakken. Na 3 gewonnen wedstrijden op rij werd er vorige week helaas verloren. Qua punten stonden de Bedrocks en Blue Socks op zondag ochtend nog gelijk.
Reageer!

Derde overwinning op rij Emmer honkballers.

EMMEN - Donderdag, Hemelvaartsdag, speelden de Bedrocks Heren 1 een thuiswedstrijd tegen de Red Caps uit Leusden. Van deze wedstrijd hadden beide teams twee wedstrijden gewonnen en stonden ze gelijk onderaan de subtop. Met een heerlijk honkbal-klimaat begonnen de Emmer honkballers zeer voortvarend aan de wedstrijd. Na de 1e inning was de stand al 9-0. Bijna iedereen begon scherp aan slag, en deze mentale klap bleek invloed te hebben op het verloop van de wedstrijd.
Reageer!

Bedrocks Recreanten en Aspiranten winnen.

EMMEN - Vrijdagavond ontvingen de Bedrocks recreanten op de Meerdijk W.H.S.C. uit Winschoten voor hun eerste softbalwedstrijd van het seizoen. Het pitcher – catcher koppel Martijn Veenhuijzen – Jorgos Stamou hadden de Winschoter slagmannen en vrouwen, samen met een uitstekend werkend veld goed onder controle.
Reageer!

Onvoldoende slagkracht Bedrocks heren 2.

EMMEN - Heren 2 van Bedrocks speelden zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. De eerste inning begon al niet te best voor de honkballers uit Emmen omdat na vier slagmensen de beurt alweer aan de Tukkers was. Zij deden wel wat er van honkballers verwacht mag worden, namelijk slaan en scoren. Pas nadat er vier keer door HTH gescoord was kon Bedrocks werper Davey Paulussen de derde strike-out gooien.
Reageer!

Goede opkomst Beeball Clinic Bedrocks

EMMEN - De honk- en softbalbalvereniging Bedrocks uit Emmen was blij verrast toen de aanmeldingen binnenkwamen voor de beeball clinics op twee zondagochtenden.In samenwerking met de buurtsportcoaches van de Gemeente Emmen hebben van verschillende basisscholen uit Emmen ongeveer 20 kinderen in de leeftijd vier tot negen jaar kennis kunnen maken met deze vereenvoudigde vorm van honkbal.
Reageer!

Ondanks verlies vertrouwen weer terug bij Bedrocks Heren 1

EMMEN - Zondag mochten de Bedrocks Heren 1 weer op pad, ditmaal naar Leusden, waar The Red Caps de tegenstanders waren. De Emmenaren hadden een vliegende start door in de 1e inning direct 4 punten te maken. De sfeer zat er direct goed in en voor het eerst in het seizoen begonnen de Bedrockers een wedstrijd met een voorsprong. Het veldwerk zag er verzorgd uit en veel slagmannen werden uit gemaakt.
Reageer!

Bedrocks heren 2 redden Emmer eer.

EMMEN - Het tweede herenteam speelde zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. Na een winst en verliespartij tegen deze ploeg in de competitie moesten de Emmenaren even alles op alles zetten om weer wat te klimmen in de competitiestand. Devi Seijkens speelde voor het eerst na een lang herstel van een ernstige knieblessure een volledige wedstrijd op het eerste honk en deed dat bijna als vanouds.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda