Honkbal / Softbal

Bedrocks moeiteloos langs Lelystatters.

EMMEN - Zondagmiddag speelde het eerste team van Bedrocks op de Meerdijk tegen Flacons uit Lelystad. Aangezien Bedrocks in de competitie op een en Falcons op twee stonden beloofde het een pittige wedstrijd te worden. Niets was echter minder waar. Nadat pupil van de week Merein Hoiting de eerste bal van de wedstrijd op Catcher Robin Brandjes had gegooid ontspon zich een ongelijk opgaande wedstrijd onder leiding van plaatscheidsrechter Bich Dinh en veldscheidsrechter Davey Paulussen.
Reageer!

Bedrocks laat steekje vallen.

EMMEN -Zondagmiddag speelde het eerste team van Bedrocks op een zweetheet sportpark Rodenburg te Leek tegen het plaatselijke Knights. Bij afwezigheid van broer Melvin startte Bedrocks met Robin Brandjes op de heuvel en U21 speler Jasper Vos achter de plaat. Beide teams kwamen moeizaam op gang en bleven de eerste inningen puntloos. In de vierde inning namen de Leeksters met een paar goede honkslagen en wat foutjes in de Emmer verdediging een 6-0 voorsprong.
Reageer!

Eerste team van Bedrocks op koers.

EMMEN - Na een (te) lange zomerstop is afgelopen weekend in het noorden de tweede helft van het honkbalseizoen weer van start gegaan. Bedrocks H2 reisde af naar Groningen voor hun wedstrijd tegen koploper Caribe H3. Bedrocks, geplaagd door blessures en aangevuld met enkele junioren, gaf goed partij maar moest toch het onderspit delven. Eindstand 18-5.
Reageer!

Bedrocks 1 sluit laatste wedstrijd voor zomerstop winnend af in Hardenberg.

HARDENBERG - Bedrocks Heren 1 speelde afgelopen zondag op een winderig sportpark De Kruserbrink in Hardenberg tegen de plaatselijke CUBS. Het werd een pitching duel waarin weinig geslagen werd. De Bedrocks hadden het, net als de laatste wedstrijd van vorig seizoen, lastig tegen -side arm- pitcher van Dijken. De Emmer slagmensen kregen geen grip op de lastig draaiende en stijgende pitches en kwamen in de eerste vijf innings maar tot 3 honkslagen.
Reageer!

Goed weekend voor Bedrocks teams

EMMEN - Op een zeer warm Meerdijk speelde het tweede seniorenteam van Bedrocks zondag tegen het tweede team van Blue Hawks uit Zwolle onder leiding van scheidsrechter Davey Paulussen. Nadat de Hawks in de eerste slagbeurt drie runs wist neer te zetten met een aantal goede honkslagen, liet Bedrocks gelijkmakend vijf runs op het scoreblok noteren, 5-3. In de tweede en derde inning ging het gelijk op met elk 2 en 0 runs, 7-5.
Reageer!

Honkbalcompetitie eindelijk weer start.

EMMEN - Afgelopen weekend is in het noorden het honkbalseizoen weer van start gegaan. Zaterdag beten de twee jeugdteams van de Bedrocks, U12 (pupillen) en U21 (junioren), de spits af. Voor beide teams ging de seizoen opener helaas verloren. Op de Meerdijk in Emmen ontving Bedrocks H2 zondagochtend het tweede team van Caribe uit Groningen. De Emmenaren speelden een prima wedstrijd en wisten toch wel verrassend met 10-6 te winnen, een enorme opsteker voor het team van coach Albert Ramakers.
Reageer!

Honkballers Caps krijgen pitching machine van Spreen ICT

HOOGEVEEN - Tegenstanders van honkbalvereniging Caps kunnen hun borst nat maken. De kans is groot dat de spelers van de Caps vanaf nu de honkslagen aaneen gaan rijgen. Tijdens de training kregen ze namelijk een pitching machine cadeau van sponsor Spreen ICT.Met een pitching machine kun je als slagman oefenen met slaan. De machine schiet een bal op de slagman af alsof het door een echte pitcher wordt aangegooid. Zo kunnen honkballers verschillende ballen leren slaan, variërend in effect en snelheid.
Reageer!

BeeBalltoernooi in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag 23 juni komen verschillende BeeBall teams uit het Noorden naar de Meerdijk bij Bedrocks in Emmen. Deelnemende verenigingen zijn: Caribe (Groningen), Knights (Leek) en Seagulls (Harlingen) en het organiserende Bedrocks. Vanaf 13.00 uur beginnen de wedstrijden en om rond 15.30 uur wordt het BeeBall toernooi afgesloten. In de traditie van BeeBall worden er geen prijzen uitgereikt. Wel gaan alle deelnemers met een kleine attentie naar huis.
Reageer!

Teleurstelling bij Bedrocks heren 1.

EMMEN - Zondagmiddag kregen de Heren 1 van Bedrocks de mannen van Blue Socks uit Veenendaal op bezoek. Een uitgelezen kans voor de Emmer mannen om de reeks met overwinningen weer op te pakken. Na 3 gewonnen wedstrijden op rij werd er vorige week helaas verloren. Qua punten stonden de Bedrocks en Blue Socks op zondag ochtend nog gelijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda