ZAKELIJK NIEUWS

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

EMMEN - Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen?
Reageer!

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen? Dan mag je een envelop trekken! En dan wordt het spannend, want het kan flop zijn of juist top, want trek je de juiste envelop dan ga je misschien wel naar huis met een cadeaubon, een nieuw sieraad, een heerlijk beautyproduct of een van de andere vele prijzen. Winkelen is op 5 oktober nog nooit zo leuk geweest!
Reageer!

Samen sterker: Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna

EMMEN -?? Dinsdag 16 juli hebben Dokter Schoonmaakorganisatie (hoofdaanbieder Wmo) en welzijnsorganisatie Sedna een samenwerkingsconvenant ondertekend. Om de inwoners van de Emmense gebieden de Blokken en de Monden nog beter te kunnen ondersteunen op het gebied van huishoudelijke hulp, begeleiding en sociaal werk zijn zij deze samenwerking aangegaan.
Reageer!

Dag van de fiets in Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Misschien wel een van de bekendste fi etsen uit de Nederlandse televisiegeschiedenis is de fi ets van kapelaan Erik Odekerke uit de serie “Dagboek van een Herderhond” van Willy van Hemert. Uitgezonden eind jaren zeventig van de vorige eeuw. Onze eigen kapelaan, en zijn fi ets, doen deze fiets-ster zeker eer aan. Natuurlijk houden ook meneer pastoor, de veldwachter en de burgemeester de klunzige kapelaan in de gaten op de Dag van de Fiets op zondag 7 juli, vanaf 11:00 uur in het Veenpark bij Emmen.
Reageer!

Emmense mag jaar lang rijden in Space Star Libelle Edition

EMMEN - Ter ere van het 85-jarig bestaan van het tijdschrift Libelle introduceerde Mitsubishi Nederland in mei de Space Star Libelle Edition. Deze Space Star wordt gekenmerkt door unieke details. Van deze oplage worden er slechts 85 geproduceerd. Tijdens de Libelle zomerweek maakten gelukszoekers door het maken van een leuke of gekke foto met de Space Star kans op �©�©n jaar lang rijden in de Space Star Libelle Edition.
Reageer!

Veel belangstelling voor Open Huis Nijland Verkeerscholen

NIEUW DORDRECHT - Afgelopen zaterdag konden belangstellenden een kijkje nemen voor en achter de schermen bij Nijland Verkeerscholen in Nieuw Dordrecht. Op het programma stonden demonstraties op de slipbaan en in de rijsimulator, maar de bezoekers konden ook zelf ervaren wat hij kan verwachten als hij �©�©n van de cursussen bij Nijland gaat volgen.
Reageer!

Maarten Kolsloot signeert FC Emmen Boek bij Bruna Rietlanden

EMMEN - Afgelopen zaterdag was Maarten Kolsloot te gast bij Bruna in de Rietlanden om zijn boek ??FC Emmen, een droomseizoen?? te promoten en te signeren bij aankoop van het boek. De sportjournalist volgde het afgelopen seizoen de verrichtingen van FC Emmen in de eredivisie.
Reageer!

Ondanks vaderdag De Boeren-Burgers en Buitenfair “In ’t Gras” weer geslaagd

VALTHE -?? Op de traditionele 1e zondag na Pinksteren werd in Valthe voor de 23e keer weer de Boeren-Burgers en Buitenfair Ã?n â??t Grasâ?? gehouden. De fair werd weer gehouden aan de rand van het mooie en landelijk gelegen Valthe, tussen de oude boerderijen in het oudste en mooiste gedeelte van Valthe.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - De politieke partijen presenteren zich op de Verkiezingsmarkt Provinciale Staten met diverse activiteiten tijdens de Warenmarkt in Emmen op Vrijdag 15 maart. Woensdag 20 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten.
Reageer!

Opleidingscentrum DIBO bestaat 60 jaar

EMMEN - Opleidingscentrum DIBO heeft 5 januari 2019 het 60 jarig jubileum. 5 januari 1959 werd de 1e rijles gegeven vanuit Anerveen met een Renault Dauphine. Sindsdien zet DIBO zich al in om de cursisten goed, snel en voordelig op te leiden. DIBO is in Anerveen en Coevorden gestart met het geven van autorijlessen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda