CLUBSPONSERING

Geslaagde sponsoravond SVBO

BARGER OOSTERVELD - Het thema van de sponsoravond van SVBO was deze keer Sportcafe SVBO in de kantine van de zondag 1e klasser. Speciaal voor onze sponsoren kwamen 4 topsporters, die een sterke historische binding hebben met de regio Emmen, naar onze club om te praten over hun carriere. Deze avond werd geleid door de flamboyante en humoristische oud-FC Emmen en SC Veendam voorzitter Henk Eising. Ondersteund door mooie fotoâ??s en beelden stelde Henk vragen over hun carrières en leuke anekdotes naar boven halen!
Reageer!

Sc Angelslo gaat voetballen in kleding van 100% Football

EMMEN - Met ingang van het nieuwe seizoen speelt Sc Angelslo in kleding geleverd door 100% Football. De amateurclub uit Emmen verbindt zich 3 jaar aan de teamwearspecialist. De timing is wat ons betreft perfect, omdat we een groeiende vereniging zijn en dit graag willen benadrukken met een daarbij passende frisse uitstraling, aldus Rudmer Kemper voorzitter van Sc Angelslo.
Reageer!

Actie FC Emmen Hoofdsponsor

GroningenMet de Topdeals van Noordlease heeft u altijd een zéér complete auto met een extra korting. Het aanbod is tijdelijk en kan zowel voor nieuwe als voor jong gebruikte leaseauto's of bedrijfswagens gelden.
Reageer!

VV Bargeres trots op nieuwe sponsorovereenkomsten

EMMEN - VV Bargeres heeft zondag de nieuwe sponsors voor de komende jaren gepresenteerd. Sportschool EasyFit is de komende zes jaar hoofdsponsor, terwijl Intersport zich voor eenzelfde periode aan de club verbond als shirtsponsor. Het nieuwe tenue was de bezegeling van de samenwerking: â
Reageer!

SP Tools event sponsor van Soppe tijdens British Superbikes in Assen

COEVORDEN - SP Tools Europe is de speciale EVENT sponsor van Walid Soppe tijdens de afsluitende wedstrijd om de ADAC Northern Europe Cup dat tegelijktijdig wordt verreden met het British Superbike kampioenschap in Assen. SP Tools is sinds de overstap van de Drent van de NSF100 naar de Moto3 betrokken als sponsor. Al meer dan 40 jaar is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap.
Reageer!

Korfbalvereniging EKC 2000 benoemd nieuw bestuur

EMMEN - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (JAV) van afgelopen maandag heeft EKC 2000 afscheid genomen van voorzitter Wim Bloeming. Na vier jaar actief te zijn geweest als voorzitter ad interim en als bestuurslid Commerciële Zaken heeft hij besloten de hamer over te dragen. Ook secretaris Bernadette van Loon heeft bestuursperiode van drie jaren besloten niet herkiesbaar te zijn. Theo Venema is eveneens afgetreden tijdens de laatste ledenvergadering.
Reageer!

Sunoil Biodiesel spreekt wederom vertrouwen in FC Emmen uit

3 seizoenen Partner Jeugdopleiding FC Emmen EMMEN - Suniol Biodiesel spreekt het vertrouwen uit in FC Emmen en sluit een nieuwe sponsorovereenkomst, waardoor het Emmer bedrijf tot en met het seizoen 2019-2020 als Partner van de Jeugdopleiding FC Emmen aan de club verbonden is.
Reageer!

Hake Slaapsystemen nieuw hoofdsponsor volleybalvereniging Tjoba

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag werd op grootse wijze de selectie van de dames van Tjoba met de technische staf voor het komende seizoen aan pers, leden en belangstellenden gepresenteerd. Daaraan voor afgaande werd ook nog de nieuwe hoofdsponsor van Tjoba gepresenteerd. Voor het komende seizoen zal Tjoba onder de officiële naam Hake Tjoba de competitie ingaan.
Reageer!

Erica 86 geheel in het nieuw

ERICA - De eerste selectie van zaterdagvereniging Erica ’86 is door sponsoren voorzien van frisse nieuwe outfits. De selectie loopt er verzorgd bij, want naast de wedstrijdtenues hebben ze ook nieuwe trainingspakken, warmloopshirts en voetbaltassen ontvangen.
Reageer!

Nieuwe sporttassen voor de Bushbikers

SLEEN - De leden van MTB vereniging Bushbikers uit Sleen werden zaterdag 7 januari jl. tijdens de nieuwjaarsreceptie verrast met nieuwe sporttassen, aangeboden door HEWESCO Verbouw & Renovatie uit Aalden en Inside Wonen en meer… uit Wezup. Na een compleet nieuwe kledinglijn in 2016 kon een nieuwe tas, geleverd en bedrukt door Combi Sport Coevorden, niet uitblijven.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda