ALGEMEEN

Nieuw onderkomen Ben Kwijt geopend

EMMEN – Sinds 1 november is de Ben Kwijt fietsenloods gevestigd aan de Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Nu alles op zijn plek staat was het moment daar om er een officieel tintje aan te geven.
Reageer!

Onderzoek naar duurzaam hergebruik van Gaszuiveringsinstallatie in Emmen

DEN HAAG• Nuttig hergebruik van bestaande infrastructuur in energietransitie • Unieke samenwerking in Zuid-Drenthe: project ‘GZI Next’ De energietransitie vraagt om samenwerking. Gemeente Emmen, EMMTEC services, Energy Valley, Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM), Gasunie en Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) onderzoeken daarom met elkaar de mogelijkheden rondom hergebruik van de Gaszuiveringsinstallatie (GZI) in de gemeente Emmen. Het GZI terrein krijgt een nieuwe, duurzame bestemming.
Reageer!

De Loo en Drosten Singers organiseren spetterend Nieuwjaarsconcert

DALEN - Op zaterdag 13 januari 2018 organiseert het Shantykoor Loo- en Drosten Singers een nieuwjaarsconcert in cafe-restaurant Cornelis te Dalen. Het concert begint om 20.00 uur en staat evenals voorgaande jaren onder leiding van dirigent Arend ter Horst.
Reageer!

Ben Kwijt verhuist naar de Prins Hendrikweg

EMMEN - Vanaf 1 November jongstledem is de BenKwijt fietsenloods gevestigd op Prins Hendrikweg 10. Om dit te vieren wordt op Zaterdag 2 December om 9.00 de nieuwe locatie officieel geopend door Burgemeester Eric van Oosterhout. Ook is er om 10.00 uur een openbare fietsverkoop er worden ongeveer 70 fietsen (diverse merken en types) aangeboden. Betaling 'a contant.
Reageer!

Zaterdag 2 december opening glazen energiehuis ‘Emmen geeft energie’

Energie besparen kan iedereen. Inwoners en bezoekers van de gemeente Emmen kunnen dit zelf ervaren. Op 2 en 16 december staat daarom het glazen energiehuis Emmen geeft energie bij de Grote Kerk (Schoolstraat 5) in Emmen. Zaterdag 2 december van 11.00 tot 17.00 uur staat in het teken van Sinterklaas met leuke activiteiten, zoals een interactieve energiedansvloer. Daarnaast kunnen inwoners in het energiehuis terecht voor gratis energieadvies.
Reageer!

Murat Isik, Hanneke Boonstra en Tilly Hermans in Amen

AMEN - Vrijdag 8 december wordt Murat Isik in De Literaire Hemel geïnterviewd over ‘Wees onzichtbaar’, een coming-of-ageverhaal van een Turks-Nederlandse jongen die opgroeit in de Bijlmer in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. Een jeugd die mede getekend werd door een tirannieke communistische vader. Hanneke Boonstra schreef ‘Mijn Mata Hari’.
Reageer!

Ben Kwijt in nieuw onderkomen.

EMMEN - Met ingang van1 November is de BenKwijt fietsenloods gevestigd op Prins Hendrikweg 10. Om dit te vieren wordt op Zaterdag 2 December om 9.00 de nieuwe locatie officieel geopend door Burgemeester Eric van Oosterhout. Ook is er om 10.00 uur een openbare fietsverkoop er worden plmin 70 fietsen (diverse merken en types) aangeboden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda