ALGEMEEN

Geslaagde open bedrijven dag in Emmen

EMMEN - De Open Bedrijvendag Emmen die afgelopen zaterdag in Emmen werd gehouden was zeker weer geslaagd. Maar liefst 47 bedrijven in de gemeente Emmen hadden vandaag hun deuren open gezet voor het publiek.
Reageer!

Natuurwerkdag Drenthe weer geslaagd

EMMEN – Afgelopen zaterdag waren op 80 locaties in Drenthe ruim 1600 mensen actief tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag. Organisator Landschapsbeheer Drenthe voorzag de locaties van het benodigde gereedschap, ondersteuning en een presentje voor alle deelnemers. De Natuurwerkdag in Drenthe heeft dit jaar een behoorlijke groei doorgemaakt omdat steeds meer mensen zorg willen dragen voor hun eigen leefomgeving.
Reageer!

Drukke signeersessie Rob Stoker bij Bruna Rietlanden

EMMEN /DE RIETLANDEN - Afgelopen zaterdag hield Rob Stoker een promotie en signeersessie van zijn tweede boek bij Bruna in de Rietlanden. Rob Stoker was docent Nederlands op het Esdal college en is pianist en speelde in diverse bands. Na de moord op zijn dochter Kim legde hij al zijn bevindingen vast in een boek die de titel droeg “30 messteken”. Dat ging over de periode van twee jaar vanaf het moment dat gebeld werd dat er iets met Kim was en de gehele nasleep na de moord.
Reageer!

Ben Kwijt houdt weer openbare fietsenverkoop.

EMMEN - Geïnteresseerden zijn op zaterdag 24 november van 9.00 tot 13.00 uur welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan het Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Bij de verkoop worden ongeveer 120 diverse heren, dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling 'a contant.!!
Reageer!

Voordrachtwedstrijd Drents dialect in Atlas Theater

EMMEN - Op vrijdag 16 november 2018 wordt in ”ATLAS-theater” Emmen weer een voordrachtwedstrijd in Drents dialect gehouden. De aanvang is 19.00 uur en de toegang gratis. Vanaf 1948 wordt door de Drentse Vereniging ’t Aol’ Volk jaarlijks een voordrachtwedstrijd in Drents dialect gehouden. De laatste jaren voor de jeugd t/m 16 jaar.
Reageer!

Natuurwerkdag zandgat jansen.

EMMEN - Tijdens de natuurwerkdag van afgelopen zaterdag deed ook visclub De Schans een duit in zakje. Deze vereniging bestaat volgend jaar 45 jaar en dat zal zeker op grootse manier worden gevierd. Dit jaar is het voor het eerst dat wij ons via de landelijke natuurwerkdag hebben. Opkomst bestond helaas enkel uit mensen van de visclub.
Reageer!

Huurders Lefier ontevreden over onderhoud huurwoning

EMMEN - Huurders zijn ontevreden over de kwaliteit van hun woning in verhouding tot de huurprijs. Meer dan een kwart van de deelnemende huurders geeft aan dat zij last hebben van problemen met vocht, tocht en schimmel. Dit zijn de resultaten van het onderzoek over betaalbaarheid en kwaliteit van huurwoning die tussen 18 september en 9 oktober is gehouden door de Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe en is ingevuld door 238 huurders.
Reageer!

Ben Kwijt verkoopt weer fietsen

EMMEN - Ben Kwijt houdt op Zaterdag 24 November 2018 een openbare fietsenverkoop. Geïnteresseerden zijn van 9.00 tot 13.00 uur welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan het Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Bij de verkoop worden plmin 120 diverse heren,dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling 'a contant.!!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda