ALGEMEEN

ATLAS Theater verkoopt recordaantal: “We hebben nu al 50.000 tickets verkocht!”

EMMEN - Het theaterseizoen is nu een paar maanden onderweg en afgelopen week heeft het ATLAS Theater al het 50.000ste ticket verkocht. Een record! Dit aantal ligt hoger dan verwacht en is ook beter dan de verkoopaantallen in de periode voor corona. Het seizoen 2023-2024 staat voor het ATLAS Theater in het teken van magie. Wethouder Dewy Leal en Machteld van der Werf, directeur van het ATLAS theater, openden in september tijdens het UITFestival, het seizoen met een passende magische act.
Reageer!

Roeland Kwint en SVV’04 na drie seizoenen uit elkaar

SCHOONEBEEK - Afgelopen week is in onderling overleg besloten dat dit voor Roeland Kwint het laatste seizoen als hoofdtrainer bij SVV 04 zal zijn. Roeland blijft uiteraard tot het einde van het seizoen en zal zich ook volledig in blijven zetten voor SVV 04. Vanaf seizoen 2021-2022 heeft Roeland de selectie geleidt. Met als hoogtepunt het behalen van de periodetitel in het vorige seizoen. Samen met de TC en in overleg met de spelersraad zal SVV 04 op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.
Reageer!

Boogie Bar, het laatste uitgaanscentrum in Barger Oosterveld onder de slopershamer

BARGER OOSTERVELD – Jarenlang was de Boogie Bar een begrip waar de jeugd elk weekend samen kwam uit geheel Drenthe en daar buiten om te genieten van de muziek dat er werd gepresenteerd. Niet alleen via DJ’s, maar ook met heel veel live muziek en bands. BZN, The Cats en Blake Lake en een groot aantal landelijke soloartiesten mochten graag in de altijd bomvolle Boogie Bar optreden. Tevens was het jarenlang de residentie van de in Sica-Bar opgerichte caranvalsvereniging De Zeskante Steen.
Reageer!

Drenthina verliest van LTC

EMMEN – Het is Drenthina niet gelukt om de thuiswedstrijd tegen LTC in winst om te zetten. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Robert Oosting in de slotfase van de wedstrijd toch nog met 2-1. Halverwege de eerste helft liepen de groenhemden op sportpark De Oude Ros tegen een 0-1 achterstand op via ark Smallenbroek. 0-1 en dat werd ondanks alle inspanningen van Drenthina ook de ruststand.
Reageer!

Bridgen op hoog niveau in Brinkenoes

Zaterdag 18 november vinden bridgewedstrijden op het hoogste niveau plaats in het Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 te Bargeres. Dan komen de sterkste teams van Noord Nederland bridgen: 48 spellen in drie ronden: 16 spellen per ronde. Aanvang per ronde: 10.30 uur, 13.00 uur en 15.15 uur.
Reageer!

Sneller meedoen met taalondersteuning op de werkvloer

EMMEN - Voor nieuwkomers in Nederland vormt de taal vaak een grote hindernis bij het vinden van werk en op de werkvloer zelf. Om ervoor te zorgen dat deze groep mensen kan meedoen, werken de gemeenten Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden, samen met EMCO-groep, Menso, Wedeka, Drenthe College en IVIO-Opleidingen aan het creëren van 300 taalrijke werkplekken bij werkbedrijven en reguliere werkgevers in de regio. Ze hebben hiervoor subsidie ontvangen van het Europese Asiel, Migratie en Integratiefonds (AMIF).
Reageer!

PvdA en Gemeentebelangen: eindelijk buurthuis voor Wolfsbos

HOOGEVEEN – Als het aan de fracties van PvdA en Gemeentebelangen ligt, krijgt de Hoogeveense wijk Wolfsbos eindelijk een eigen buurthuis. De partijen dienen, samen met SP en VVD, een motie in bij het vaststellen van de begroting 2024. “Wolfsbos is een grote wijk met veel bewonersinitiatieven. Zo’n wijk verdient een eigen buurthuis”, vertelt PvdA-fractievoorzitter Stan van Eck.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda