VOGELTENTOONSTELLINGEN

Open Nationale Vogelshow in Nieuw-Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Het tentoonstellingsseizoen van Drenthe start in Nieuw-Amsterdam. In week 43 wordt door vogelvereniging Ons Genoegen Nieuw- Amsterdam/Veenoord e.o. de Open Nationale Vogelshow georganiseerd. Een prachtige vogelshow met veel soorten vogels, vertelt secretaris Mettinus Doldersum.
Reageer!

Veel belangstelling voor Refona Districtsshow Drenthe

ZWARTEMEER – Sportlandgoed Zwartemeer was het afgelopen weekend het decor van vogelliefhebbers tijdens de Refona District Vogelshow van Drenthe. De organisatie was in goede handen van een samenwerking van negen vereniging. Maar liefst 1500 vogels in alle soorten en maten werden geshowd.
Reageer!

Succes De vogelvrienden Crescendo

EMMEN - De leden van de Vogelvrienden Crescendo hebben weer goed gepresteerd met hun vogels op het NK Vogel2017 in Apeldoorn.
Reageer!

Vogelvereniging Ons eigen Kweek vijf keer in de prijzen

RODEN - Tijdens een district show op 17 en 18 december in Roden wisten de leden van de vogelvereniging Ons Eigen Kweek in Zwartemeer 5x prijzen in de wacht te slepen. Henk Siekman was goed voor 3x goud en Koos Klone won 2x keer goud en 1x zilver. Frans Klone zorgde ook nog voor succes met 1x goud. ook jeugdlid Jarmel Tieck deed van zich spreken.
Reageer!

De Vogelvrienden Crescendo

EMMER COMPASCUUM - De vogelvrienden Crescendo uit Emmer-compascuum organiseert dit jaar ook weer een grote clubshow. Op deze show worden verschillende volierevogels geshowd die door hobbyfokkers zijn gefokt.
Reageer!

Onderlinge vogelshow Emmen weer geslaagd

EMMEN - In het afgelopen weekend werd in de Nabershof aan het Noordeind in Emmen weer de jaarlijkse onderlinge vogelshow van de vogelvereniging Emmen gehouden. Twintig leden brachten maar liefst ruim 300 vogels van allerlei soorten en maten in voor deze tentoonstelling.
Reageer!

Vogelshow vogelvereniging Ons Eigen Kweek geslaagd

ZWARTEMEER – het afgelopen weekend was het clublokaal van de vogelvereniging Ons Eigen Kweek aan de Plaatsen in Zwartemeer weer omgetoverd tot een prachtige tentoonstellingszaal voor de jaarlijkse onderlinge vogeltentoonstelling.
Reageer!

49e Vogelshow Ons Eigen Kweek in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Op donderdag 20 oktober(aanvang 19.30 uur), vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober 2016 organiseert de kleindiervereniging "de Sportfokkers Schoonebeek en omgeving" weer haar jaarlijkse clubshow in het dorpshuis "HET TREFPUNT" te Zandpol, adres Zandpolstraat 7a, 7764 AK Zandpol. Er worden door de leden bijna 400 kleindieren geshowd. Later meer informatie.
Reageer!

Lezing over Tropische Vogels

EMMER COMPASCUUM - Op woensdag 25 mei organiseert de Vogelvrienden Crescendo uit Emmer-compascuum een lezing over tropische vogels. Pieter van de Hooven uit Zwolle , keurmeester tropische vogels en auteur van diverse artikelen over vogels komt in dorpshuis de Foxel in Emmer-compascuum met een presentatie over tropische vogels. .
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda