OPENBAAR VERVOER

Onrust bij chauffeurs van Qbuzz Emmen

EMMEN - Er bestaat de nodige onrust bij de chauffeurs van Qbuzz over de plannen met het OV in Emmen. Op last van het OV bureau rijdt de Q-liner 300 weer dwars door de wijk Angelslo. De werkverdeling van de OV lijnen tussen Groningen en Drenthe is ongelijk verdeeld en er zijn plannen om lijn 1 Emmerhout ingrijpend te veranderen.
Reageer!

Gratis met de stadsbus naar Emmen

EMMEN - Van 19 tot en met 31 december kan iedereen gratis gebruik maken van de stadsbus in Emmen. Om het openbaar vervoer te stimuleren en de parkeerterreinen te ontlasten, biedt de gemeente Emmen het gratis vervoer aan op lijn 1, 2, 3 en 4 in Emmen. Deze actie is een herhaling van de OV-actie eind 2014
Reageer!

Lees en huiver wat de toekomst breng bij het Openbaar Vervoer!

EMMEN - Wat staat de nog werkende buschauffeur en ook de taxichauffeur te doen om legaal actie te gaan voeren, tenminste als het nog niet te laat is.Hoe is het mogelijk dat het OV bureau zich gaat bemoeien met het werven van vrijwilligers op de vrijwilligers bus.
Reageer!

Man aangehouden na ongeval

Ter Apel - Agenten hebben zaterdagavond een 36-jarige man uit Nieuw Weerdinge aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man blies op het bureau 450 ugl. Kort daarvoor was de man betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Viaductstraat. De man was tegen een boom gebotst en in een tuin bij een woning tot stilstand gekomen.
Reageer!

Politie vordert rijbewijs in

BORGER - De politie heeft zondagmiddag op de N374 het rijbewijs ingevorderd van een 34-jarige man uit Vlagtwedde. Hij reed met een snelheid van 153 km/uur waar 80m km/uur is toegestaan. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.
Reageer!

Extra bussen tijdens koopzondag in Emmen

EMMEN - De winkels zijn komende zondag in het centrum van Emmen geopend en dat betekent extra bussen van en naar de stad. Het OV Bureau Groningen Drenthe doet dat om de extra toestroom van bezoekers aan te kunnen. De stadslijnen 1 (Emmerhout) 2 (Angelslo) 3 (Rietlanden) 4 (Bargeres) rijden van 11.30 tot 17.30 uur twee keer per uur. De winkels zijn komende zondag in Emmen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op het plein bij de Grote Kerk vindt vanaf 14.00 uur in een verwarmde tent de Miss Emmen verkiezing 2013 plaats. De actuele vertrektijden zijn te vinden op www.qbuzz.nl/gd.
Reageer!

Goed nieuws voor bezoekers Meubelboulevard Emmen

EMMEN - Deze week is de nieuwe bushalte aan de Abel Tasmanstraat in Emmen in gebruik genomen. De bushalte ligt aan lijn 44 Emmen ? Schoonebeek. Mede dankzij overleg met de gemeente Emmen, het OV bureau en de VPB parkmanagement is de nieuwe bushalte tot stand gekomen. Iedereen kan nu dus op het gemak shoppen op de Meubelboulevard en een bezoek brengen bij KeukenKampioen, Badkamerstudio Emmen, Grando Keukens&Bad, Schippers meubelen, Trendhopper, Budget Home Store, Flier Interieur, Morgana Slapen en kringloop ?plus?winkel De Waar. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Meer spitstreinen tussen Assen en Groningen

ASSEN - De provincies Drenthe en Groningen, de gemeenten Assen en Groningen en NS hebben een overeenkomst ondertekend waardoor vanaf de dienstregeling 2016 in de spitsuren tussen Assen en Groningen zes treinen per uur gaan rijden. NS heeft bij de regio het aanbod neergelegd om vanaf de dienstregeling 2016 met twee extra Sprinters tussen Assen en Groningen te gaan rijden. Er komen dan in beide richtingen zes treinen per uur. Dit verbetert de bereikbaarheid van de regio Groningen-Assen en biedt een mooi OV-alternatief voor autoreizigers tijdens de werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg van Groningen. In de dienstregeling 2013, die ingaat op 9 december 2012, wordt het aantal treinen op de verbinding Groningen ? Zwolle al verhoogd van drie naar vier treinen per uur (2 intercity?s en 2 Sprinters).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda