CONCERTEN

Huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september.

NIEUW AMSTERDAM - Beste muziekvrienden, Hierbij nodig ik jullie uit voor de huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september. Carel, Coos en Caspar zijn geen onbekenden. In 2017 hebben ze al een wervelend concert bij mij in de tuin gegeven. Als het de 26e mooi weer wordt dan gaan we het wederom in de tuin doen.
Reageer!

Huisconcerten Nieuw Amsterdam gecanseld

Beste muziekliefhebbers, NIEUW AMSTERDAM - Eind vorig jaar hebben jullie het programma Huisconcerten Nieuw Amsterdam 2021 ontvangen. Ik ging toen, optimistisch als ik was, er nog vanuit dat het virus dan wel onder controle zou zijn. Niets is minder waar op dit moment.
Reageer!

Huisconcerten Nieuw Amsterdam geannuleerd

EMMEN - Eind vorig jaar heb ik het jaarprogramma huis- concerten en restaurant 2020, met veel enthousiasme gepresenteerd. Niet wetende, gelukkig maar dat nu de hele culturele wereld is ingestort door de pandemie met het corona virus.
Reageer!

Hello festival Emmen ook gecanseld

Vanwege de in de persconferentie van 21 april genoemde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus mogen er tot 1 september geen festivals en events plaatsvinden. Hello festival op 6 en 7 juni gaat daarom dit jaar net als vele andere festivals niet door. Geen verrassing voor de organisatie. Wij zagen dit al aankomen, en hebben er alle begrip voor.
Reageer!

Björn Again performing ABBA hits op Hello

EMMEN - Wil je meedeinen op Thank You For The Music, meezingen met Dancing Queen en meebrullen met Supertrouper en Take A Chance On Me? Smeer flink wat blauwe oogschaduw op je ogen en hou je telefoon in de aanslag, want Agnetha, Bjorn, Benny en Frida zijn terug! ABBA zal nooit meer in levenden lijve optreden, dus sla je slag met Bjorn Again. Het viertal uit het Australische Melbourne, dat intussen 30 jaar als groep bestaat, komt het meest in de buurt van de Eurovisie Songfestival winnaars uit 1974 ABBA. Bjorn Again is net echt en ABBA-solutely brilliant!
Reageer!

Lenny Kravitz 8 juni op hello festival in Emmen

EMMEN - Lenny Kravitz komt in 2019 met zijn Raise Vibration Tour terug naar Nederland. Zaterdag 8 juni 2019 staat de New Yorkse rockster op het hello festival (voorheen Retropop) in Emmen. Als songschrijver, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia.
Reageer!

Inloopconcerten in Grote Kerk in Emmen

EMMEN - Traditiegetrouw organiseert de Stichting Grote Kerk Cultureel in de zomer een serie orgelconcerten. Ook dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Het is een serie van acht inlooporgelconcerten.
Reageer!

Elske deWall en Sister Sister treden op tijdens Tuinconcert

EMMER COMPASCUUM - Op 24 juni organiseert L’aurarts een Tuinconcert in Emmer-Compascuum. Het doel van het Tuinconcert is om naast landelijke artiesten ook de lokale artiest uit de regio een podium te geven. Tijdens het Tuinconcert op 24 juni maken Elske deWall en Sister Sister hun opwachting. Veel van deze optredens zijn akoestisch waardoor de beleving van het kleinschalige concert nog intenser wordt.
Reageer!

Retropop ticketverkoop gaat hard!

EMMEN - Met nog 4 weken te gaan gaat het hard met de ticketverkoop voor Retropop op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni bij de Grote Rietplas in Emmen. Vorige week werden de laatste namen bekendgemaakt. Sindsdien is er een run op tickets. Zo is nog maar 19% van de Pass Partouts beschikbaar. De vrijdag staat op 32% en de zaterdag op 22%. De Festivalcamping spant de kroon. Daar is nog maar 15% van de tickets beschikbaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda