CONCERTEN

Fischer-Z maakt vrijdag Retropop compleet

EMMEN - Fischer-Z maakt de vrijdagprogrammering van Retropop compleet. De band viert dit jaar haar veertig bestaan en is één van de grote Britse art-pop/new wave bands uit de jaren ’80. John Watts is de componist en zanger van de band die wereldwijd hits scoorde met o.a. 'The Worker', 'Marliese' en 'So Long'.
Reageer!

Bariton Ernst Daniel Smid gast voorjaarsconcert Valerius

EMMEN - In een bomvolle Groet Kerk in Emmen centrum hield de Christelijk Mannenkoor Valerius haar voorjaarsconcert. Het uit 56 leden bestaande koor onder leiding van dirigent Luuk Tuinder gaf een concert waarbij vooral volksliederen, spirituals en classics uit Amerika en Rusland, maar ook andere talen in het programma waren opgenomen.
Reageer!

Tweede voorronde Jong Business Award ook succes

EMMEN - Voor de tweede voorronde was de Adbeco Business Corner weer goed gevuld met een leuk en veelzijdig publiek. Presentator Peter Möhlmann had de eer om de avond in te leiden, waarna er gestart werd met de ondernemerswedstrijd. De vijf jonge ondernemers kregen de kans om in een 120 seconden durende pitch en een vragenvuur van 13 minuten hun onderneming te presenteren.
Reageer!

Gemengde zangvereniging houdt jaarlijkse uitvoering

NOORD-SLEEN - Op zaterdag 22 februari brengt de Gemengde Zangvereniging Sleen vanaf 20.00 uur en zondag 23 februari haar jaarlijkse uitvoeringen in café Restaurant Wielens in Noord Sleen.
Reageer!

Najaarsconcert in de kerk

EMMER COMPASCUUM - Fanfareorkest Prins Hendrik en de koren Mileniumleed, de Herfstzangers, Baptistenkoor Jezus Alleen, De Compas Voices en Shanty en amasumentskoor Kompas zullen meewerken aan een Najaarsconcert in de Katholieke Kerk van Emmer Compascuum. Het concert staat gepland voor vrijdag 4 oktober en het begint om 19:30 uur en de entree is gratis.
Reageer!

Dubbelconcert in de Zwerfkei in Gees

GEES - Op zaterdag 5 oktober geeft De Stroomdalkape uit Zeegse en het mannenkoor The Sweelsingers uit Zweeloo een dubbelconcert in partycentrum de Zwerfkei in Gees. Het concert begint om 19:30 uur en een kaartje kost € 7,50, in de voorverkoop aan de zaal € 10, aan de
Reageer!

Back Home het mooiste reuniefeest van zuid-oost Drenthe

EMMEN - Dit evenement vindt plaats op zaterdag 9 november 2013 in Hampshire Hotel Emmen. Achter de draaitafels staan de oud-diskjockeys Ferry Boer, Michel Lubbers, Ivo Flapper, Johan de Vreeze, Eddie de Vries, DJ Roy, John Schiphouwer, Jos Hemelt, Martin de Haan, Jan Deen, Marcel Huijsen, Harry Houkes, Albér de Bruin. Van de vroegere uitgaansgelegenheden Skopje, Boogie Bar, Topaz, Le Barrage, Ibo Bar, Big Fun, Play Time, Funny Castle, De Stijl/Mascot, Hier!, Exodus, Pierrot etc. Zij draaien de grootste hits uit de 70's, 80's en 90's! Kaarten à 15,- verkrijgbaar bij: Hampshire Hotel Emmen, Café Melody Barger Oosterveld, Roelofs Entertainment Emmen, online via webshop roelofs-entertainment.nl.
Reageer!

GIMME SHELTER op Sweelpop

ZWEELOO - De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter uit Emmen vaak gekwalificeerd. E?n ding hebben de twee bands in ieder geval gemeen. Beiden zijn ?still going strong?. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft. Robert van der Lippe en Marco Geerdink (de ?glimmer twins? van Emmen) brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid. Tijdens elk concert geven ze zich helemaal. Zanger Robert van der Lippe vindt dat ook niet meer dan normaal. ?Als je op een podium staat moet je altijd alles geven. Daar heeft het publiek recht op. Bovendien zijn we allemaal Stones-gek.?.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda