Eerste team van Bedrocks op koers.

EMMEN - Na een (te) lange zomerstop is afgelopen weekend in het noorden de tweede helft van het honkbalseizoen weer van start gegaan. Bedrocks H2 reisde af naar Groningen voor hun wedstrijd tegen koploper Caribe H3. Bedrocks, geplaagd door blessures en aangevuld met enkele junioren, gaf goed partij maar moest toch het onderspit delven. Eindstand 18-5.

In de andere Noordelijke poule speelde Bedrocks H1 in Veendam tegen The Blokes.

Bedrocks startte met Melvin Brandjes op de heuvel en zijn broer Robin achter de plaat.


Op een honkslag na, van de na een blessure teruggekeerde Bedrocker Kilian Alderlieste, kwamen de slagmensen van beide teams niet door de verdediging heen.

In de derde inning namen de Emmenaren een 0-3 voorsprong daarbij geholpen door een paar “errors” in de verdediging van The Blokes. De voorsprong was echter van korte duur want in de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Veendammers weer op gelijke hoogte.


In de derde en vierde inning wist Bedrocks nog twee keer te scoren o.a. door honkslagen van Melvin Brandjes, Marijn Mast (foto) en Victor Mallinckrodt.


In de vijfde inning wisselden The Blokes twee keer van pitcher. Beide pitchers hadden moeite om de bal goed over de plaat te krijgen waardoor de Emmenaren o.a. door een aantal keer 4-wijd nog vier runs wisten te scoren. Eindstand 3-9.


Bedrocks heeft nu de koppositie overgenomen van The Blokes met een gelijk punten aantal maar met een wedstrijd minder gespeeld.


Komend weekend gaan de jeugdteams ook weer beginnen. U12 (11:00 uur) en U21 (12:00 uur) spelen zaterdag thuis op de Meerdijk. U15 speelt uit in Meppel.

De beide seniorenteams spelen zondag beide een uitwedstrijd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda