Biljarten / Darten

Inschrijving Open Emmen Driebanden geopend

NIEUW AMSTERDAM - De komende weken zal in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam weer de jaarlijkse Masters Driebanden worden afgewerkt. Het Open Emmens Driebanden kent weer een aantal voorronden waarvoor de inschrijving inmiddels al weer is geopend. De organisatie is ook deze keer weer in handen van biljartvereniging De Viersprong en men kan zich aanmelden voor een voorronde bij Erwin de Groot, tel: 06-41608264 of bij Jan Rozenveld, tel: 06-29496935.
Reageer!

Erwin de Groot wint voor de vierde keer Drentse Masters

HOOGEVEEN - In het afgelopen weekend wist Erwin de Groot uit Emmen voor de vierde keer “De Drentse Masters”, het officieus Drents kampioenschap driebanden op zijn naam te schrijven. Het toernooi dat ook nu weer werd georganiseerd in biljartcentrum Le Aquit in Hoogeveen kende een mooie finale tussen Erwin de Groot en Arno Strijker uit Hoogeveen.
Reageer!

Open Drie Paardjes Biljarttoernooi.

EMMEN - Welkom bij het Eerste open Drie Paardjes Biljarttoernooi. Wij zullen ons eerste biljart toernooi spelen met 8 voorrondes in juni en eentje in juli. Op deze avonden die elke keer om 20.00 van start gaan zullen 4 personen per avond mee spelen, de beste 2 per avond gaan door naar onze halve finales. Er wordt Libre Biljart gespeeld. Elke avond zal er iemand aanwezig die het biljarten begeleid.
Reageer!

Open Emmens Kampioenschap Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Gisteravond is in biljartcafe De Viersprong in Nieuw Amsterdam een begin gemaakt met de voorronden voor het Open Driebanden Kampioenschap van Emmen. Het gaat om negen voorronden die zowel overdag als in de avond gepland staan de komende twee weken. De finalepoules zullen worden gespeeld op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur en zondag 10 maart vanaf 10.00 uur.
Reageer!

Inschrijving geopend voor de 6e Zwaagstra Biljarttoernooi.

HOOGEVEEN - De Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en Omstreken organiseert ieder jaar het Zwaagstra Biljarttoernooi. De stichting is een maatschappelijke organisatie met een ideologische doelstelling. De revenuen van het toernooi worden gedoneerd aan kinderdagverblijven die zich gespecialiseerd hebben in de opvang van geestelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen in de grotere plaatsen in Drenthe.
Reageer!

Darttoernooi Hobi Sports Compas Open

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het Artiestengala staat voor donderdag 10 mei het Hobi Sports Compas Youth Open. Zie de volgende poster>>>
Reageer!

Koppeldarts Mony in Money Out

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het jaarlijkse meerdaagse artiestengala staat ook deze keer weer een darttoernooi op het programma. Op woensdag 9 mei wordt er in de grote tent een koppel darttoernooi gehouden. Zie de volgende poster voor de nodige informatie.
Reageer!

Biljart demo Dick Jaspers in Emmen

EMMEN - Dick Jaspers geeft op donderdag 5 april een biljartdemo in Emmen. Jaspers is nationaal en internationaal verreweg de meest succesvolle Nederlandse biljarter in de geschiedenis. In Januari van dit jaar bracht Jaspers nog een indrukwekkend wereldrecord op zijn naam. Hij maakte in een partij voor de teamcompetitie in de Bundesliga veertig caramboles in vier beurten: een gemiddelde van 10.00. "Magisch", zo omschreef de Nederlandse biljartbond de unieke prestatie van Jaspers in het driebanden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda