Zaalvoetbaltoernooien

45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi afgelast

Steenwijksmoer - De organisatiecommissie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft tot haar spijt moeten besluiten om de 45ste editie van het toernooi geen doorgang te laten vinden. Eind oktober had de organisatie nog de hoop het toernooi door te kunnen laten gaan, maar na gesprekken met zaalhoofden, de lokale overheid en externe partijen is de organisatie tot de conclusie gekomen dat dit geen haalbare kaart is. Door de verslechterende omstandigheden op het gebied van corona is de situatie momenteel te onzeker geworden om een dergelijk groot toernooi door te laten gaan.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

Steenwijksmoer - De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door. Dat heeft de organisatiecommissie deze week besloten. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgelast. Een jaar later is de situatie zodanig dat de organisatie het verantwoord acht de 45ste editie eind 2021 en begin 2022 doorgang te laten vinden. Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat niet door

Steenwijksmoer - De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft besloten dat de 44e editie 2020/2021 niet doorgaat in verband met de huidige coronacrisis. Volgens de organisatie is het niet verantwoord het toernooi in de huidige vorm door te laten gaan. De huidige editie wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Het is de eerste keer in de 44 jaar oude geschiedenis van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland dat het evenement geen doorgang vindt.
Reageer!

HZOD zet punt achter samenwerking Protos Weering-toernooi (PWZ)

EMMEN / STEENWIJKSMOER - De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) heeft besloten om de samenwerking met het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) te beëindigen. HZOD was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de aanstelling van scheidsrechters bij Nederlands grootste zaalvoetbaltoernooi, maar het bestuur rekent dit niet meer tot haar kernactiviteiten.
Reageer!

Hoogeveen zondag wint voor zesde keer PWZ toernooi

STEENWIJKSMOER - Hoogeveen zondag heeft de 43ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven. De Hoofdklasser won het toernooi voor de zesde keer en schuift aan bij Hodo en HZVV, die ook zes keer winnaar werden. Deze editie werd weer een Hoogeveense aangelegenheid, want Hoogeveen versloeg Noordscheschut in de grote finale met 3-0. Gramsbergen was de grote verrassing van het toernooi en eindigde op een uitstekende derde plaats. Titelverdediger MSC viel enigszins tegen met een vijfde plaats.
Reageer!

Hoofdklasser Hoogeveen wint overtuigend tussenronde

Steenwijksmoer - Hoogeveen zondag is de zesde en laatste finalist, die zaterdag 11 januari van de partij zal zijn in sporthal Angelslo in Emmen tijdens de grote finale van het 43ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de tussenronde stak de Hoofdklasser met kop en schouders boven de rest uit en won al haar vier duels. De andere vier ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, waardoor Hoogeveen zondag zonder problemen de finale bereikte.
Reageer!

Alcides, MSC, Noordscheschut, ASVB en Gramsbergen naar finale PWZ

STEENWIJKSMOER - Na een zinderende halve finale van het 43ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben Alcides, MSC, Noordscheschut, ASVB en Gramsbergen zich geplaatst voor de grote finale op zaterdag 11 januari in sporthal Angelslo in Emmen. De nummers twee Hoogeveen zondag, Hoogeveen zaterdag, Bergentheim, Emmen en Drenthina gaan woensdag 8 januari in de tussenronde uitmaken wie zich als zesde en laatste plaatst voor de finale.
Reageer!

Hoogeveen zondag is als enige nog zonder puntverlies

Veel clubs melden zich als kanshebber voor finale PWZ STEENWIJKSMOER - De kwartfinale van de 43ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is een enorm succes geworden. De tien zalen barsten bijna uit hun voegen en de spanning was in sommige hallen te snijden. Hoogeveen zondag behaalde als enige voor de tweede keer de volle buit, maar veel ploegen lieten zien een goede kanshebber voor de finale te zijn.
Reageer!

Be Quick’28 wint na spannende finale Ladies Cup

EMMEN - In een spannende finale van de Ladies Cup met kansen over en weer, wist Be Quick’28 enkele minuten voor tijd de winnende treffer te maken. Heerenveense Boys moest in dit zaalvoetbaltoernooi voor ladies genoegen nemen met de tweede plaats. De strijd om de derde en vierde plaats wist FC Klazienaveen te winnen door NKVV/Germanicus/CSVC pas na strafschoppen te verslaan. Bergentheim was met 3-0 te sterk voor Grenzland Laarwald en veroverde daarmee de vijfde plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda