FILM / THEATER

Recordseizoen voor ATLAS Theater

EMMEN - Het ATLAS Theater heeft het theaterseizoen 2023-2024 afgesloten met een recordaantal van 73.459 bezoekers voor de professionele voorstellingen en telde maar liefst 39 uitverkochte voorstellingen. Theaterdirecteur Machteld van der Werf kijkt tevreden terug op een jaar vol hoogtepunten en successen. Topje van de ijsberg was natuurlijk het bezoek van de Koning en zijn familie tijdens het Koningsdagconcert en Koningsdag zelf.
Reageer!

Bijzondere samenwerking Duitsland en ATLAS Theater Emmen

EMMEN - Het ATLAS Theater heeft in samenwerking met theater Theater an der Wilhelmshöhe in Lingen een uitje georganiseerd voor De Vrienden van ATLAS. Deze gezellige groep is samen afgereisd naar Lingen om de voorstelling Mimirichi â?? Paper World te bewonderen.
Reageer!

Feestelijke aftrap nieuw seizoen ATLAS Theater

EMMEN - Na een succesvolle voorverkoop periode vond op vrijdagavond 8 september de officiele opening van het nieuwe culturele seizoen plaats in het ATLAS Theater. Wethouder Dewy Leal werd samen met theaterdirecteur Machteld van der Werf op magische wijze op het toneel getoverd om het startsein te geven. Gastpresentator en cabaretier Thijs van de Meeberg kondigde de diverse previews aan van artiesten zoals Elske de Wall, Wim van der Vliert en Wouter Monden die komend seizoen in de kleine zaal van het theater zullen optreden met hun avondvullend programma.
Reageer!

Onze theaterzaal ‘Rabo Zaal’ 8n Atlas Theater heet vanaf nu ‘Grote Zaal’!

EMMEN - Onze theaterzaal -Rabo Zaal- heet vanaf nu -Grote Zaal-! De Rabobank verbond 5 jaar lang haar naam aan onze grote theaterzaal. Nu krijgt de samenwerking een andere vorm. Van naamgever van de grote zaal naar partner waarin maatschappelijke thema s zoals inclusiviteit en toekomstbestendige theaters centraal staan.
Reageer!

Victor Mids, Jesus Christ Superstar, Ashton Brothers en Najib Amhali zijn komend seizoen te zien in het Atlas Theater in Emmen.

EMMEN - Het ATLAS Theater presenteerde op maandagavond 15 mei exclusief voor genodigden en de Vrienden van het ATLAS Theater op magische wijze de programmering van komend seizoen. Theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator en zanger Charly Luske vertelden in een feestelijke setting over de voorstellingen en het publiek kon deze avond genieten van optredens van Steven Kazan, Thijs Kemperink samen met Erwin Nyhoff en aanstormende cabarettalenten Tobi Kooiman en Marjolijn van Kooten. Highlights nieuw theaterseizoen.
Reageer!

Succesvol seizoen voor het ATLAS Theater

EMMEN - Het theaterseizoen van het ATLAS Theater is nog niet afgelopen, maar het theater heeft nu al een record gehaald qua hoogste bezoekersaantallen ooit. Dit aantal ligt hoger dan verwacht is beter dan de seizoenen vooraf aan corona. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start dinsdag 16 mei om 12.00 uur.
Reageer!

Beleef uniek kijkje achter de schermen in het ATLAS Theater

Voorstellingen voor slechts 10,00 euro tijdens Nationaal Theaterweekend EMMEN - Van 27 tot en met 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend weer plaats. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Daarnaast zijn er diverse gratis activiteiten gepland om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het theater.
Reageer!

Poppentheater Jinky's Mikmak

KLAZIENAVEEN - Lief klein prachtig meisje uit Oekraine, nog maar een paar dagen in Nederland. Je zat in het publiek. Je lachtte en straalde. Je was na afloop niet bij me weg te slaan. Je vertelde me je verhaal zonder dat ik je woorden begreep, alleen het woord Oekraine verstond ik.
Reageer!

Gratis theaterkaartjes voor 18-jarigen in de gemeente Emmen

EMMEN - Een extra cadeautje voor alle jongeren in de gemeente Emmen die in 2022 hun 18e verjaardag vieren! Zij krijgen deze week een voucher voor twee gratis kaartjes voor het ATLAS Theater in de brievenbus. Met deze tegoedbon kunnen jongeren zelf kiezen welke voorstelling ze willen bezoeken. De kaarten kunnen het hele theaterseizoen, dat loopt tot 30 juni 2023, gebruikt worden. In 2022 blazen in de gemeente Emmen 1262 jongeren 18 kaarsjes uit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda