Jeugdtoernooien 2021 bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voetbalvereniging vv SVBO nodigt uw vereniging van harte uit voor deelname aan onze jeugdtoernooien in 2021! Op zaterdag 5 juni het jeugdtoernooi voor de JO13 en JO15 en op zaterdag 12 juni jeugdtoernooi voor de JO8 t/m JO12


Onze toernooien:
De jeugdtoernooien van SVBO staan al jaren goed bekend worden altijd zeer goed en strak georganiseerd en kent een breed deelnemersveld. Vergeleken bij de meeste andere toernooien speelt ieder team bij ons meer wedstrijden en is de speeltijd per wedstrijd bij ons langer. We zien naast deelnemers uit de drie noordelijke provincies, ook deelnemers uit de Randstad en uit het zuiden van het land bij ons aan de aftrap. Ook kunnen we meestal teams uit Duitsland welkom heten. Kortom, een leuk toernooi waarbij je ook eens tegen onbekende tegenstanders speelt.

Voor alle klasses
Bij iedere leeftijdcategorie maken we meerdere poules, waardoor we de teams zoveel mogelijk op klasse kunnen indelen. Van de hoogste tot de laagste klasse is er bij ons plaats.

Naast veel voetbal is er ook
Voor ieder kind is er de hele dag gratis ranja verkrijgbaar en is er na afloop voor ieder kind een verrassing en voor ieder team een mooie beker! Tussen de wedstrijden door is er een springkussen waardoor de spiertjes lekker los kunnen blijven. Onze hamburgerkraam is naast de kantine ook de gehele dag geopend om de inwendige mens goed te kunnen voorzien van een hapje en een drankje.


Interactieve Tournify app

https://www.tournify.nl/live/svbo2021
Via deze Tournify website wordt u vanaf heden tot en met het einde van het toernooi op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zo zal hier regelmatig een update worden aangegeven, het programma worden neergezet, de uitslagen worden ingevuld, enzovoorts. Deel deze link dan ook zoveel mogelijk met uw spelers/ouders/verzorgers/trainers/leiders/enz... U kunt zelfs direct na de gespeelde wedstrijd de eindstand invullen waardoor iedereen meteen ziet hoe uw team, maar ook de overige teams hebben gespeeld.

Inschrijven?
Deelname aan onze toernooien is gratis en de toernooien vinden plaats buiten de KNVB speelkalender. Inschrijven kan via deze Tournify pagina of via ons mailadres . Het is ook mogelijk om meerdere teams van uw club tegelijk in te schrijven. We stellen het erg op prijs als u het mobiele nummer van een contactpersoon aangeeft. Deze zullen we namelijk toevoegen aan een Whatsapp groep om via die groep (en deze site) met u verder en sneller te kunnen communiceren.

Heeft u vragen, stel ze gerust via de mail .
Tot 5 of 12 juni!
De organisatie hoopt uw vereniging en teams welkom te heten op een van onze toernooidagen!

Met sportieve groet,

De toernooicommis

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda