ALGEMEEN

Drenthe roept je naar buiten Deurhangers verleiden gast eropuit te gaan

EMMEN - Marketing Drenthe lanceert Drenthe roept: een ludieke actie om bezoekers de mooie natuur van onze Oerprovincie te laten ervaren. De actie start deze zomer, in samenwerking met lokale ondernemers. Lisa Hulskamp, eigenaar van Landhotel Diever, is enthousiast: “Deze actie past heel goed bij ons hotel. Een fantastisch verblijf is meer dan een goed ontbijt en schone handdoeken.”
Reageer!

Eerste nieuwe haring op de Emmer markt voor Bert Koopman van Mooi Wark

EMMEN - Vrijdag 21 juni is de Hollandse Nieuwe haring weer verkrijgbaar op de Markt in Emmen! We gaan dit feestelijk vieren met Volendamse gastvrouwen, Hollandse draaiorgelmuziek en schalen vol met stukjes roggebrood en haring om te proeven! Dit zal plaatsvinden bij de viskramen van de Gebroeders Lindeman, de Emmer Vishandel en Ziegerink Vishandel.
Reageer!

Mantelzorgcompliment van €50,- voor jonge mantelzorgers in Emmen

EMMEN - Kinderen en jongeren die opgroeien met een naaste die een ziekte, beperking, psychische aandoening of verslaving heeft, zijn vaak jonge mantelzorgers. Deze jongeren hebben thuis extra (zorg)taken. Daarnaast maken ze zich ook meer zorgen of missen ze de nodige zorg en aandacht voor zichzelf. Jaarlijks wordt van 1 tot en met 7 juni tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger landelijk aandacht gevraagd voor hun situatie en behoeften. In gemeente Emmen hebben jonge mantelzorgers sinds dit jaar ook recht op een welverdiend mantelzorgcompliment van 50,-
Reageer!

Banengroei Drenthe stabiliseert: aanhoudende krapte vraagt om keuzes en creatieve oplossingen

EMMEN - UWV verwacht dat de werkgelegenheid in de arbeidsmarktregio Drenthe in 2024 en 2025 in rustiger vaarwater terechtkomt, na enkele turbulente jaren. Dit blijkt uit de Arbeidsmarktprognose 2024 – 2025, die een beeld geeft van de banengroei en -krimp. De arbeidsmarkt volgt hiermee de economie die terugkeert naar een gematigd groeipad. Ook aanhoudende personeelstekorten remmen de banengroei.
Reageer!

WijkKlikEmmerhout weer vol met informatie

EMMEN - Graag houden we u met deze gratis WijkKlikEmmerhout Nieuwsbrief op de hoogte van het laatste computernieuws. Maar ook van belangrijke gebeurtenissen in onze wijk en daarbuiten. Daarnaast delen we de recentste artikelen en tips van de website van: www.wijkklikemmerhout.nl & www.emmerhoutspringlevend.nl
Reageer!

Weer proeven op de Emmer markt

EMMEN - Vrijdag 7 juni komt de kok van de markt, Heleen, weer koken op de warenmarkt in Emmen! Ze maakt gebruik van allerlei verse producten die verkrijgbaar zijn bij de kraamhouders in Emmen.
Reageer!

Panenka weer met veel tips en weetjes

EMMEN - Hierbij weer onze vrijdagmiddag, deze week geen tips en weetjes, we zijn druk met laden en lossen, lees hieronder er meer over. Volgende week weer een reguliere lunch-editie. Voor nu alvast een fijn (voetbal-)weekend. Nb. volg ons via de socials voor meer updates en tips: @PanenkaNL
Reageer!

Joris winnaar Moment van het Jaar

Met deze schitterende omhaal is Joris Kuipers van vv Hoogland JO18-1 winnaar geworden van het Moment van het Jaar. Na een spannende strijd wist Joris net genoeg stemmen te bemachtigen. Hij wint een cadeaubon ter waarde van 100,- euro te besteden bij VoetbalDirect.nl en een koffer met Footbar-trackers voor zijn team.
Reageer!

Drenthina na 15 jaar weer kampioen

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse H wist Drenthina was de opkomst al prachtig met alle vaders in het team met een baby of kindje op de arm. De wedstrijd tegen FC Lewenborg verliep daarna toch wel zoals de mannen van trainer Robert Oosting voor ogen had. Het werd een 4-0 overwinning en daarmee kon Drenthina voor het eerst sinds vijftien jaar weer een kampioenschap vieren en de promotie naar de 1e klasse afdwingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda