ALGEMEEN

Succesvolle schoonmaakaktie Wijkvereniging de Rietlanden

EMMEN - Afgelopen zaterdag heeft de Wijkvereniging de Rietlanden een gezellige en succesvolle opruimactie van zwerfvuil gehouden, tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Om 9 uur werd er buiten gestart met een kopje koffie of thee bij Woon-en Zorgcentrum Valkenhof. Een groep van 25 wijkbewoners ging daarna de hele wijk door en haalde 12 kg zwerfvuil op, varierend van allerlei plastics tot papier.
Reageer!

Nog drie wedstrijden te gaan voor FC Emmen

EMMEN - Nog maar drie wedstrijden te gaan dit Eredivisie-seizoen. Komende zondagavond gaan we op bezoek bij AZ, daarna spelen we nog thuis tegen Feyenoord en uit tegen FC Utrecht. We staan momenteel op de veilige vijftiende plek, maar hebben evenveel punten als nummer zestien Excelsior. Ieder punt telt!
Reageer!

Sigrids Garden gaat op de kaastour

EMMEN - Rob s Kaastour geeft aandacht aan (en verkoopt kazen voor) Centra voor leven met en na kanker, zoals Sigrids Garden in Emmen. Sigrids Garden is er voor mensen die op welke manier geraakt zijn door kanker in zuid-oost Drenthe en Groningen. 31 mei komt Rob s middags aan bij Sigrids Garden aan de Weerdingerstraat in Emmen en willen we hem op ludieke wijze binnenhalen, het zou leuk zijn als de media hier ook wat aandacht ook zou kunnen schenken.
Reageer!

FC Emmen in de race voor Voetbal Geeft Prijs

EMMEN - FC Emmen roept de hulp in van voetballiefhebbers om zaadbalkanker onder jonge mannen in Drenthe te stoppen. Met #CheckJeBallen wil de club meer aandacht vragen voor zaadbalkanker en jonge mannen aanmoedigen om maandelijks hun eigen ballen te checken. Want als je er vroeg bij bent, is de kans op genezing aanzienlijk groter!
Reageer!

Stille tocht en herdenking in Nieuw Dordrecht

NIEUW DORDRECHT - Donderdag 4 mei was weer een dag dat op verschillende plaatsen in Nederland, maar ook in de regio weer de jaarlijkse herdenking werden gehouden ter nagedachtenis aan alle Nederlandse burgers en militairen die in de Tweede Wereldoorlog tot heden zijn omgekomen in oorlogstijd en vredesoperaties. De herdenkingen vonden onder andere plaats in Emmen, Schoonebeek en in Nieuw Dordrecht.
Reageer!

Zaterdag gaat de Giro d'Italia weer van start

WIELRENNEN - Het is bijna zover. Morgen (zaterdag) gaat de Giro d'Italia eindelijk van start! Het belooft een ontzettend spannende strijd om de eindzege te worden, met de spotlights vol op Remco Evenepoel en Primo? Rogli?. Gisteren spraken beide favorieten zich uit over hun kansen, terwijl het bij Jumbo-Visma vooral ging om het corona-spook..
Reageer!

Zondagmiddag de eerste van vier finales voor FC Emmen

EMMEN = Zondagmiddag mogen we weer! Dan spelen we op De Oude Meerdijk tegen FC Twente in de dertigste speelronde van de Eredivisie. Nog maar vier wedstrijden tot het einde, daarin gaan we alles geven om boven de streep te blijven!
Reageer!

NIEUW: Welkom in de voetbaljungle

EMMEN - Peter Mohlmann volgde elf Nederlandse voetballers die hun voetbalcarrire glans gaven in het buitenland. Van FC Honka in Finland tot Melaka United FC in Maleisie, en van SV Uruguay op Bonaire tot Glentoran FC in Noord-Ierland. Hun verhalen staan ver af van de succesverhalen uit de Premier League en de Serie A. Waarom kiezen ze voor een avontuur in Georgie of Marokko, en hoe gaan ze om met de zoveelste tegenslag? En hoe kijken ze achteraf terug op alles wat ze hebben meegemaakt?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda