ATTRACTIES

Geslaagde Oogstdag Roswinkel

ROSWINKEL – De jaarlijkse oogst dag op de akkers aan de Roswinkelerstraat hadden afgelopen zondag over belangstelling niet te klagen. Achter de boerderij van Harm Joling was het weer een drukte van jewelste bij de verschillende demonstraties met allerlei landbouwwerktuigen uit vroegere jaren. Natuurlijk werd op verschillende manieren gedemonstreerd hoe vroeger het koren gemaaid werd.
Reageer!

Zebra geboren in Wildlands

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is woensdagnacht een gezonde zebra-hengst geboren. De ervaren moeder en jong maken het prima. Het is goed weer en daarom mocht de kleine zebra - na een dagje rust op stal – vandaag al met de kudde naar buiten. De eerste stappen op de savanne van Serenga waren wat onwennig, maar al snel dartelt het pas geboren zebraatje als een jong veulen over de savanne. Inmiddels heeft het jonge hengstje ook succesvol kennisgemaakt met andere savannedieren zoals de giraffes, impala’s en neushoorns en de safaritruck die door het gebied rijdt. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is geopend sinds 25 maart 2016 en bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.
Reageer!

Emmen op zijn best .

EMMEN - Vele inwoners zullen vreemd hebben opgekeken toen directeur Frankwin van Beers van Wildlands Adventure Zoo samen met experts op de proppen kwamen met de investering een achtbaan te gaan aankopen om te plaatsen naast het nu bestaande Wildlands Adventure Zoo in Emmen.
Reageer!

Mensenpark vanaf 1 mei langer open

EMMEN - Vanaf maandag 1 mei verruimt de gemeente Emmen de openingstijden van het mensenpark. De oude dierentuin is dan dagelijks open van 09.00 tot 21.00 uur. Wethouder Otter: “Het is ’s avonds steeds langer licht. Dan is het toch heerlijk als mensen langer van het park kunnen genieten?”
Reageer!

1,4 miljoen bezoekers voor WILDLANDS in openingsjaar

EMMEN - Het is zaterdag 25 maart precies één jaar geleden dat gasten voor het eerst op expeditie konden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En dat werd massaal gedaan: maar liefst 1,4 miljoen mensen passeerden het afgelopen jaar de poort.
Reageer!

Het roer gaat om bij paviljoen de Woudstee

EMMEN - Vanaf 1 april krijgt de Woudstee bij het boomkroompad twee nieuwe exploitanten. Hoewel de naam niet veel veranderd, proberen de Emmenaren Rudy Hoogland (48) en Nantko Onrust (55), samen met hun partners, het helemaal anders aan te pakken. “We kunnen onze droom gaan realiseren!”
Reageer!

Nieuwe neushoornvrouw in WILDLANDS

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft een nieuwe, vrouwelijke neushoorn verwelkomt. Vanmorgen mocht ze samen met de andere neushoornvrouw van WILDLANDS voor het eerst de savanne op. Dat verliep erg rustig. De nieuwe vrouw is wat ouder en duidelijk de meerdere.
Reageer!

Zieke kinderen virtueel naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS heeft vandaag samen met yellowBird virtueel haar deuren geopend! Een groot aantal kinderen in het ziekenhuis die tijdens de kerstdagen niet naar huis kunnen hebben een virtuele kerstkaart mogen ontvangen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda