BETAALD VOETBAL

Eerste overwinning voor SV Meppen

ROSTOCK - SV Meppen pakte zaterdagmiddag in Rostock voor 12300 toeschouwers de eerste overwinning in de 3e Bundesliga. Na een ruststand van 0-0 won de promovendus met 2-1 van Hansa Rostock. In de eerste helft werd er niet gescoord en werd SV Meppen wel al een beetje in het zadel geholpen door een rode kaart bij het iets beter spelende Hansa Rostock.
Reageer!

Prima spelend FC Emmen klopt Heracles Almelo

EMMEN - FC Emmen lijkt klaar voor de naderende competitie. Dat zou de conclusie kunnen zijn na de prima 2-0 overwinning op eredivisie subtopper Heracles Almelo. De Almeloërs kregen ook kansen maar misten de scherpte die er met name bij Cas Peters wel was. Hij nam wederom alle Emmer treffers voor zijn rekening. Opmerkelijk was verder dat FC Emmen in de tweede helft drie keer de paal trof.
Reageer!

SV Meppen ook tegen FC Magdeburg onderuit

MEPPEN - SV Meppen is er niet in geslaagd om de eerste thuisoverwinning te pakken. In de Hansch-Arena verloren de blauwhemden na een 1-1 ruststand met 1-2 van FC Magdeburg. Het waren de bezoekers die vanaf het begin probeerden SV Meppen onder druk te zetten en dat had snel succes. In de 5e minuut was het Andreas Ludwig die FC Magdeburg al snel op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

FC Emmen in extra tijd onderuit tegen FC Groningen

EMMEN - FC Emmen trekt in oefenduels tegen FC Groningen doorgaans aan het kortste einde maar leek op de Veendammer Langeleegte te breken met die gewoonte. Het duel scheen in 3-3 te eindigen maar in de extra tijd prikte Tom van Weert alsnog de winnende treffer voor de eredivisieploeg binnen. Met de 4-3 uitslag viel echter wel mee te leven. FC Groningen ontkwam daarmee immers aan gezichtsverlies, terwijl een nederlaag met een doelpunt verschil voor FC Emmen nog zo gek niet is.
Reageer!

Matige start SV Meppen in de 3e Bundesliga

MUNSTER - Na de 2-2 gelijke stand in de openingswedstrijd tegen de Wurszburger Kickers verloor de ploeg uit Meppen nu met 3-0 van Preuschen Musnster. SV Meppen dat speelde in de 4-3-2-1 opstelling kwam in de 51e minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Adriano Grimaldi.
Reageer!

FC Emmen gaat pittig oefenprogramma tegemoet

EMMEN - FC Emmen heeft het oefenprogramma voor het seizoen 2016/17 bekend gemaakt. Er staan zes wedstrijden op het programma, een zevende moet nog worden toegevoegd. FC Emmen ontmoet in deze reeks alle noordelijke profclubs: SC Cambuur, SC Heerenveen en FC Groningen. Verder staan wedstrijden tegen HHC Hardenberg en SV Meppen op het schema. De eerste wedstrijd is op zaterdag 2 juli a.s. tegen de amateur vereniging Emmen.
Reageer!

FC Emmen A1 haakt af in promotiestrijd

EMMEN - FC Emmen A1 heeft het niet gered in de tweede wedstrijd tegen NAC Breda A1. Werd het in Breda een 3-0 nederlaag, in Emmen eindigde de return in 1-1 waardoor het seizoen voor de Emmenaren is beëindigd. In de eerste helft vormden de gasten de betere ploeg met veel balbezit op de Emmer helft. Het aantal reële scoringskansen was evenwel beperkt. FC Emmen A1 had in de achtste minuut een mogelijkheid voor Kjelt Engbers na een pass van Matthijs Hensens, vervanger van de in de warming up afgevallen Jochem Scholten, maar B-junior Engbers raakte de bal niet goed. Na een half uur moest de Bredase doelman een keertje optreden na een klutsbal die via een eigen verdediger net onder de lat dreigde te raken.
Reageer!

Rode kaart doodsteek voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft de verwezenlijking van de dromen van de eredivisie weer een jaartje opgeschoven. Ook de return tegen Almere City FC ging met dezelfde cijfers (1-4) als in de heenwedstrijd verloren. Breekpunt in de wedstrijd was de tweede rode kaart voor Tim Siekman in de 54e minuut. Op dat moment stond het nog 1-0 maar in ondertal was FC Emmen niet meer bestand tegen de Flevolanders.
Reageer!

FC Emmen geeft zich nog niet gewonnen

EMMEN - FC Emmen trainer Gert Heerkes schat de kansen vooraf aan de kraker FC Emmen-Almere City FC op 40-60 in het voordeel van de bezoekers in. ,,Natuurlijk heeft Almere City een veel betere uitgangspositie maar bij voorbaat kansloos achten we niet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda