Taal an Taofel 15 februari 2015

NOORD SLEEN - Op zondag 15 februari de derde Taal an Taofel van het seizoen bij Café-Restaurant Wielens in Noord-Sleen. Met Ria Westerhuis (poëzie), Henk Pras (proza) en met het Cabaret Truus&Annie.


Ria Westerhuis is dichteres. Zij publiceerde ondermeer in Roet en Krödde. Samen met Delia Bremer schreef zij “Minnezinne”, de eerste Drentse erotische gedichtenbundel. Ook schrijft ze liedteksten. In 2011 verscheen haar gedichtenbundel “Zundags goed”.

Henk Pras schrijft proza. Zijn anekdotische verhalen gaan over het leven in een veenkoloniaal dorp in de jaren vijftig en zestig. Hij probeert het veenkoloniaal Drents wat meer onder de aandacht te brengen.

Cabaret met Theater- en Trainingsduo Truus&Annie. Een alias van Marieke Lievelink en Anita Kootstra. Zij brengen dat wat op reguliere trainingen en symposia node wordt gemist. Plezier, creativiteit en “out of de box” denken. En dat kan ook heel goed in het Drents. Taal an Taofel begint om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De presentatie van Taal an Taofel is in handen van Gloria Sommer en Gezienus Omvlee Een toegangskaartje kost zeventien euro, inclusief de warme maaltijd. Reserveren kan via 0591-362371 (Reina Zwiers). Zonder reservering betalen bezoekers € 2,-- extra.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda