MUZIEK

Luca & Uncle Rudi een concert in De Amer.

AMMEN - Als je alleen naar Luca & Uncle Rudi luistert, dan denk je gegarandeerd dat hier een doorgewinterde bluesgitarist aan het werk is die vele jaren lief en leed nodig heeft gehad om zo doorleefd en geïnspireerd te kunnen spelen. Als je dan de band vervolgens ziet blijkt de gitarist in kwestie de nog maar 14 jarige Luca Holkenborg te zijn.
Reageer!

Laura Evans met haar band een concert in De Amer.

AMEN - Op vrijdag 1 december geeft Laura Evans met haar band een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Laura Evans groeide op in Wales en luisterde in haar jeugd veel naar Fleetwood Mac, the Eagles en Bonnie Raitt. Ook bluesartiesten als B.B. King en Etta James inspireerden haar. Ze schrijft al songs vanaf haar veertiende.
Reageer!

Heerlijk Leed in tranen in Rue de la Gare

EMMEN - Tranen, levensleed en heel veel verdriet zijn de thema s in smartlappen. Het Emmense koor Heerlijk Leed weet daar wel weg mee. Dat laten de zangers en zangeressen op woensdag 15 november horen in cafe Rue de la Gare in Emmen. Tijdens deze al jaren bekende meezingavond is het de bedoeling dat de bezoekers met de smartlappen meezingen. Misschien denk je dat je niet kunt zingen, maar als je meezingt met Heerlijk Leed en de anderen klinkt het al snel goed.
Reageer!

Muziekprogrammering Harbour club Sandur stopt definitief!

EMMEN - Na een succesvolle reeks van meer dan 50 optredens in drie jaar tijd is er een einde gekomen aan de programmering van live muziek in Parc Sandur. Veel mensen hebben genoten van de diverse acts in de meest uiteenlopende muziekgenres en de opkomst was zowel op het buitenterras als op de binnenplaza erg groot. In drie jaar tijd is het gelukt om goede naam te maken met de Harbour Club. Ondanks dat heeft Parc Sandur besloten om te stoppen met de live muziek en zich te richten op de overige activiteiten in het Beach house, het sportcafé en restaurants.
Reageer!

Gitarist Jerôme Hol in Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - Jerôme Hol is een alleskunner op zijn gitaar. Dat laat hij zien en horen tijdens Jazz op de Zondagmiddag op 5 november in café Rue de la Gare in Emmen. Als kind was Jerôme Hol gefascineerd door gitaristen als Jimi Hendrix en Keith Richards. Maar later werd hij beïnvloed door jazz en metal. Hij vergroeide met zijn gitaar zoals de docenten en de andere leerlingen op het conservatorium dat noemden.
Reageer!

Walkman dance van Yasminated Groove

EMMEN - Wat is er leuker dan met vrienden muziek te maken. Die gedachte hadden de leden van Yasminated Groove ook toen ze samen een band begonnen. Op zaterdag 28 oktober staan ze op het podium van Cafe Rue de la Gare in Emmen met soul, disco en dance classics.Yasmin Sardjan, de swingende zangeres, geeft samen met Mr. Soulpower Marcel Sardjan het klassieke repertoire vol soul, disco en dance vorm.
Reageer!

Gemengd koor “Erica” 50 jaar

ERICA - De vader avn Hillie Kuper had een plan om een zangkoor op te richten speciaal voor de ouderen in Erica. Hij noemde het koor -L Lust en Moed - Dit was speciaal bedoeld voor de mensen van 55 jaar en ouder. Maar ineens was het idee geboren om ons koor een andere naam te geven en dat werd door een bestuurslid haar idee: - Gemengd koor Erica-. Iedereen was het daar mee eens en tot nu toe is de naam nu algemeen bekend.
Reageer!

Same Old en Maurice van Hoek Band geven een concert in De Amer.

AMEN - Op zondag 22 oktober geven Same Old en Maurice van Hoek Band een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Het duo Same Old opent het concert op de zondagmiddag. Twee dynamische stemmen nemen je mee op een muzikale reis door country, blues en western en mooie verhalen. Al een aantal jaren timmeren ze aan de weg met naast covers ook steeds meer eigen nummers in een prachtige akoestische setting. Na het uitbrengen van een eerste EP wordt er voortdurend aan nieuwe nummers gewerkt
Reageer!

Artur Menezes een concert in De Amer.

AMEN - Op vrijdag 20 oktober geeft Artur Menezes een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Een echte primeur in De Amer. Vanuit Los Angeles verovert de geboren Braziliaan Artur Menezes gaandeweg de bluesrock scene met zijn energieke gitaarspel, zangtalent en songwriting. Artur brengt een unieke mix van blues, psychedelische rock en funk en mengt dit met Braziliaanse ritmes. Het zorgt voor een uniek geluid en beleving.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda