MUZIEK

Muziektheatervoorstelling in De Huiskamer

Muziektheatervoorstelling - Als ik droom - van Ekaterina Levental met harp en zang op zaterdag 6 april om 20.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam Met - Als ik droom - onderzoekt Ekaterina de kracht van dromen en verbeelding, als middelen om hoop en inspiratie te vinden.
Reageer!

D’Irish Folk brengt Ierland naar Emmen

EMMEN - Een enthousiast clubje muzikanten, dat zich toelegt op het spelen van Ierse en Schotse songs. Dat is D'Irish Folk.De naam is een samenvoeging van Drenthe en Irish, legt zanger Edgar Smit uit. Op zondag 14 april treedt de band op tijdens Forever Acoustic in het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Muziek-Verteltheater Greppel in ‘De Huiskamer’ Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Muziek-Verteltheater Greppel op zondag 24 maart, 14.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam. En Toen Thuis. De mens is gek tot het tegendeel bewezen is. Ben komt thuis na een moedig besluit: hij heeft ontslag genomen. Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op.
Reageer!

Vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer

AMEN - Op vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Trapper Schoepp komt uit Milwaukee in de VS en doet nu met zijn band De Amer aan. Deze veelzijdige muzikanten vertalen mooie verhalen en indrukken naar een prachtige mix van folk, country en rock. Inspiratie vond Trapper bij zeker niet de minste namen zoals Johnny Cash en Bob Dylan. Van deze laatste heeft Trapper al eens een niet afgemaakte song van aanvullende tekst en muziek voorzien. Trapper Schoepp bracht al verschillende veelgeprezen albums uit.
Reageer!

Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer.

AMEN - Op zaterdag 2 maart geeft Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer. De concerten beginnen om 14.00 en 20.00 uur. Ralph de Jongh is al bijna twee decennia een vaste, en graag geziene artiest in De Amer. Ooit ontdekt door Harry -Cuby-Muskeee heeft hij zijn sporen in de blues scene zeker verdiend. Hij weet zich inmiddels verzekerd van een grote en trouwe groep liefhebbers. Met zijn expressieve en dynamische optredens weet hij steeds opnieuw te boeien en laat hij vaak terplekke nieuwe muziek ontstaan in een pure bluestraditie.
Reageer!

Ben Poole en Guy Smeets concert in De Amer.

EMMEN - Op zondag 3 maart geven Ben Poole en Guy Smeets een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Zet Ben Poole en Guy Smeets samen op een podium en je voelt de energie en ziet het speelplezier. Allebei gezegend met krachtige stemmen, een virtuositeit op de gitaren en de drive om hun publiek een onvergetelijk concert te bezorgen. Ben Poole wordt omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers
Reageer!

Marlijn Weerdenburg komt naar Amen

AMEN - Een veelzijdig verhalenverteller zal de zondag de zaal van Cultureel Cafe De Amer vullen. Zangeres, actrice, presentatrice en entertainer Marlijn Weerdenburg komt naar Amen met een reprise van haar theatervoorstelling -Mijn Buik Vol Van De Liefde-. Zij treedt op deze zondag maar liefst tweemaal op. Haar kenmerk is doorleefde passie voor het woord. De prachtige composities doen haar teksten volledig tot haar recht komen.
Reageer!

Jesse Terry en Alan Fish in De Amer

AMEN - Vrijdag 16 februari om 20.00 uur staat Cultureel Cafe De Amer in het teken van de uit California afkomstige Singer-songwriter Jesse Terry samen met zijn vaste kompaan in Europa, de uit Engeland afkomstige gitarist Alan Fish. In de nummers van Jesse Terry herken je zijn liefde voor de Californische collegas uit de jaren 70. De troubadour en reislustige zwerver, zoals hij zichzelf noemt, koppelt fijn gitaarspel aan een markante stem waar je de Californische zon doorheen voelt schijnen.
Reageer!

Trio Koos Wiltenburg presenteert nieuwe CD

EMMEN - Het Trio Koos Wiltenburg presenteert op 4 februari tijdens Jazz op Zondagmiddag haar nieuwe cd in cafe Rue de la Gare. Naast bassist Koos Wiltenburg maken gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arno van Nieuwenhuize deel uit van het trio dat dit keer wordt aangevuld met percussionist Martin Gort. Tijdens de presentatie van - She knows - worden verschillende stukken van de nieuwe cd gespeeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda