Sportredactie Radio Hoogeveen luidt de noodklok

Sportprogramma op zondag dreigt te verdwijnen Hoogeveen â

Als zich voor 23 september geen vrijwilligers voor deze aantrekkelijke functies hebben gemeld moet Radio Hoogeveen noodgedwongen en met pijn in het hart stoppen met het sportprogramma op zondag.

De sportprogramma’s van Radio Hoogeveen op zaterdag en zondag zijn al sinds 1991 een begrip in Hoogeveen. Op zaterdag heet het sportprogramma Sport Lokaal en op zondag Zondagmiddagmarathon en deze programma’s trekken elk weekend duizenden luisteraars. De sportvoorziening door Radio Hoogeveen voorziet duidelijk in een behoefte. Niet alle supporters van de voetbalclubs kunnen aanwezig zijn bij de wedstrijden van hun club en voor hen is het vooral een uitkomst dat Radio Hoogeveen bijzonder actueel is en de voetbalwedstrijden en korfbalwedstrijden van de regioclubs rechtstreeks in de huiskamers brengt.

Ook voor andere belangstellenden zijn de programma’s aantrekkelijk en houden de Hoogeveners op de hoogte van het sportnieuws in de gemeente Hoogeveen. Na 26 jaar lijkt het sportprogramma op zondag ter ziele te gaan, omdat de lokale omroep te weinig vrijwilligers telt om dit dankbare werk op zich te nemen. De sportredactie van Radio Hoogeveen hoopt van harte dat binnenkort enthousiaste vrijwilligers zich zullen melden om ervoor te zorgen dat Zondagmiddagmarathon op zondag kan blijven bestaan.

Het gaat om het presenteren van het sportprogramma, dat van 14.00 uur tot 17.00 uur duurt. Daarnaast mist Radio Hoogeveen mensen die de techniek van het programma kunnen en willen verzorgen. Belangstellenden krijgen een techniekcursus en worden opgeleid door deskundige technici van Radio Hoogeveen. De sportredactie hoopt dat de inwoners van de gemeente Hoogeveen het niet zo ver laten komen dat de omroep een flinke belangrijke veer moet laten.

Belangstellenden kunnen zich melden via het e-mailadres: radiohoogeveen@gmail.com. Ook kan men zich aanmelden of inlichtingen vragen op het nummer: 06-20033866. Meldt u aan! Dit laten we toch niet gebeuren?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda