AMATEURVOETBAL

Drenthina na winst op FC Lewenborg aan kop in de 2e periode

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina de wedstrijd tegen FC Lewenborg met 3-1 te winnen. Op sportpark Lewenborg kwamen de Emmenaren al snel op voorsprong na een mooie aanval die keurig door een speler van FC Lewenborg in het eigen doel werd afgerond. 0-1. Enkele minuten later gebeurde het ook achterin bij Drenthina en stond het plotseling 1-1.
Reageer!

DZOH pakt punt in topper tegen WVV

EMMEN - De topper in de 1e Klasse J tussen DZOH en WVV kende zaterdagmiddag geen winnaar. Na een 2-0 voorsprong stond het bij rust 2-2 en dat werd ook de eindstand. DZOH kende een vliegende start, want na een kleine tien minuten brachten Joel Zweerink en Tom Hiemstra de thuisploeg met 2-0 aan de leiding. Het was een wedstrijd waarin DZOH in het eerste kwartier toesloeg, maar moest toezien hoe de gasten uit Winschoten de overhand kregen en in de slotfase van de 1e helft via Thijs Hateboer en Ramon Kuiper voor een 2-2 ruststand zorgde.
Reageer!

Koploper maatje te groot voor WKE 16

GRONINGEN – In de 1e klasse J bleek WKE 16 niet in staat om Oranje Nassau G het zaterdagmiddag een beetje moeilijk te maken. Het verschil werd al in de 1e helft gezet met een 3-0 voorsprong bij rust door doelpunten van Rick Wiersma in de 12e minuut en Ezra Schrijver na een half uur spelen. p slag van rust was het Peter van Son die voor een 3-0 ruststand zorgde. In de 2e helft probeerde WKE 16 het wel, maar de Groningers waren in deze wedstrijd een maatje te groot voor de Emmenaren en waren tevreden met de uiteindelijke 3-0 eindstand.
Reageer!

EHS 85 met zevenklapper langs Gieten

EMMERSCHANS - In de zondag 3e klasse B behaalde EHS 85 zondagmiddag een ruime overwinning op Gieten. De blauwhemden kwam binnen een half uur op voorsprong via aanvoerder Patrick Eberhard. 1-0 en dat weer ook de ruststand. In de 2e helft was het EHS 85 dat aan prijsschieten begon met nog zes treffers. Eerst scoorde Adrej Alilovic de 2-0 en Henk Teuben de 3-0. Daarna was er hoofdrol weggelegd voor Jeroen Smit die met een zuivere hattrick binnen vijf minuten de stand naar 6-0 tilde. Het slotakkoord was er voor aanvoerder Patrick Eberhard die vlak voor tijd de zevenklapper compleet maakte. Weerdinge speelde in deze klasse met 1-1 gelijk tegen Groninger Boys.
Reageer!

CEC blijft in het spoor van Bargeres

OOSTWOLD – In de zaterdag 5e klasse F stond de wedstrijd VVS Oostwold – CEC op het programma. Na ruim 90 minuten stond er een 1-2 uitslag op het scorebord. In de eerste helft kreeg CEC kansen om de 3-0, 4-0 te maken, maar bij de thee stond het nog steeds een beetje onverdiend 0-0. In de 2e helft bleef CEC, met de 15-jarige debuterende Joris van der Berg in het doel, de bovenliggende partij. Dani Jansen wist een afvallende bal goed op te pikken en scoorde de 0-1. Daarna was het gelijk raak bij de eerste kans voor de thuisclub en stond het tegen de verhouding in 1-1. CEC dat inmiddels ook al twee strafschoppen had moeten hebben, gooide nog één keer alles in de strijd en dankzij een treffer van Tom Rengers wist het in de slotfase een dik verdiend 2-1 overwinning te behalen.
Reageer!

Zwartemeerse Boys onderuit in Ter Apel

TER APEL - In de zondag 4e klasse D was Zwartemeerse Boys zaterdagmiddag niet in staat om de punten uit Ter Apel mee te nemen. Na een 2-1 ruststand werd het 3-1 in het voordeel van Ter Apel 96. De thuisclub opende in de 12e minuut de score via Rick Koops(1-0) en na iets meer dan een half uur spelen tilde Jeroen Schoonbeek de stand naar 2-0.
Reageer!

Sp Roswinkel onderuit tegen De Treffers 16

2e EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse D liep Sp Roswinkel in 2e Exloërmond een 3-2 nederlaag op tegen De Treffers 16. De thuisclub nam vanaf het begin het initiatief en stond na ongeveer een half uur spelen op 2-0 via twee treffers van Harm-Jan Kuiper. Die stand stond halverwege nog op het scorebord. In het eerste kwartier van de 2e helft wist Sp Roswinkel de wedstrijd te kantelen met twee treffers van Lars Stap. Er leek meer in te zitten, maar het was na iets meer dan 90 minuten spelen Dennis Bergmann die met een doelpunt de 3-2 winst voor De Treffers 16 veilig stelde
Reageer!

DVC 59 kansloos in Witteveen

WIITEVEEN – De zondag 5e klasse D kon hekkensluiter DVC’59 in Witteveen tegen de plaatselijke boys geen potten breken. De ploeg van interim-trainer Harm Kiers verloor na een 1-0 ruststand kansloos met 5-0, Na een half uur spelen was de wedstrijd eigenlijk al gelopen door doelpunten van Tobias Hofstede(1-0) en Thijs Uneken die uit een strafschop de 2-0 scoorde.
Reageer!

SVV 04 kan Dwingeloo niet bedwingen

SCHOONEBEEK - - In de zondag 3e klasse C moest het op de negende plaats staande SVV 04 zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegenhekkensluiter Dwingeloo. De ploeg van trainer Roeland Kwint moet op sportpark De Kampen toezien hoe tegenstander Dwingeloo vanaf het begin het initiatief nam en halverwege de eerste helft ook op voorsprong wist te komen.
Reageer!

VV Bargeres heeft een nieuwe trainer voor seizoen ’24/’25

EMMEN - VV Bargeres gaat het seizoen 2024/2025 met een nieuwe trainer/coach van start. Martin Koppenol is het volgende seizoen de eindverantwoordelijke voor de eerste selectie. Momenteel zit Martin in een tussenjaar. Het begon de laatste tijd echter weer te borrelen, zo vertelde hij. Martin is blij dat hij vanaf volgend seizoen weer voor een gretige groep kan staan. Ook zal Martin zich tezamen met het technische (jeugd)kader bezighouden met de doorstroom van de jeugd naar de senioren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda