AMATEURVOETBAL

Weerdinge niet verder dan 2-2

PATERSWOLDE – De uitwedstrijd van Weerdinge in Paterswolde tegen Actief eindigde in een 2-2 gelijkspel. Weerdinge trainer Geert Katoen: ,,Wij begonnen slecht aan de wedstrijd en moest dus helaas ingrijpen (had wel 9 man kunnen wisselen) door in de 33e minuut Frank Dokter te vervangen voor Dave Waalwijk. Hierdoor andere formatie gaan spelen en daardoor meer grip gekregen op de wedstrijd we kregen in de 45e minuut een penalty doordat ze hands maakten op de doellijn. Milos Oluic scoorde beheerst de 0-1 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Sc Angelslo wint in Winschoten

WINSCHOTEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd BATO - Sc Angelslo op het programma. De omstandigheden waren moeilijk, veel regen en een zeer moeilijk bespeelbaar veld. Het eerste gedeelte van de wedstrijd voetbalde Sc Angelslo makkelijker dan BATO en kwamen dan ook terecht op voorsprong via een aanval van onze rechterkant trok Gezim Luli de bal terug op 18m van de goal naar Sebas Kroezen en hij schoot de bal hoog over de keeper mooi binnen. 0-1. BATO kreeg op slag van rust vanuit het niets een grote kans en het schot spatte uiteen op de lat.
Reageer!

FC Klazienaveen eindelijk van de nul af

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D was het eindelijk voor FC Klazienaveen. Na zes nederlagen op rij konden de mannen van trainer Michel Kerkdijk eindelijk eens juichen. Het hoger geplaatste Be Quick werd zaterdagmiddag op een 1-0 nederlaag getrakteerd. Be Quick was in de eerste fase van de wedstrijd de beter voetballende ploeg, maar kreeg weinig kansen, mede door goed keeperswerk van Justin Verschoor bij FC Klazienaveen.
Reageer!

SVBO(zat) wint gemakkelijk van Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 4e klasse F boekte SVBO (zat) in en tegen Mussel een mooie en ruime 5-1 overwinning. Tot de 1-0 ging het gelijk op, maar gaandeweg de wedstrijd werd SVBO de betere ploeg, volgens trainer Jan Moes. De eerste helft eindigde met een 3-0 voorsprong voor SVBO via treffers van Niels Eberhard (0-1) , Yaro Willems (0-2) en Niels Wessels (0-3).
Reageer!

CEC maatje te groot voor NWVV

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F maken op dit moment CEC en Bargeres voorlopig nog de dienst uit. Terwijl Bargeres - SETA werd afgelast wist CEC haar ongeslagen status te behouden na een 4-1 overwinning op NWVV. De mannen van trainer Reinier Pruim kenden op het koude en natte sportpark De Runde aanvankelijk veel moeite met de Nieuw Weerdingers die vooral in het eerste half uur met veel inzet de nul wisten te houden.
Reageer!

WKE’16 oppermachtig tegen HZVV

EMMEN - WKE'16 won zaterdagavond met overmacht de thuiswedstrijd tegen HZVV. Na een 3-0 voorsprong wonnen de mannen van interim-trainer Albert Koop uiteindelijk met 7-2. Binnen enkele minuten opende Lorenzo Hendriks de score en na een half uur spelen verdubbelde Djairo Fik de voorsprong naar 2-0 en zorgde vlak voor de thee ook nog voor de 3-0.
Reageer!

SVBO wint eerste derby van DZOH

EMMEN – In de weekend 1e klasse J wist SVBO de eerste uitwedstrijd op competitie niveau tegen DZOH na een 0-1 ruststand met 2-1 te winnen. Op het DZOH-sportpark viel de beslissing pas in de slotfase. Misschien tegen de verhouding is, ondanks dat SVBO lang op een 0-1 voorsprong stond na een doelpunt van Dylan Wessels.
Reageer!

SC Erica onderuit in Albergen

ALBERGEN – In de zondag 2e klasse H liep Sc Erica in Albergen tegen De Tukkers een 3-0 nederlaag op. De Ericanen wisten waarschijnlijk nog niet de dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut scoorde de thuisclub bijna de 1-0. Halverwege de eerste helft kreeg SC Erica via Ricardo Bruins een kans, maar die wist een lastige aanspeelbal niet te controleren. Vijf minuten later kwam de thuisclub wel op 1-0.
Reageer!

Zuidwolde kan Twedo geen pijn doen

ZUIDWOLDE – In de zondag 2e klasse H kende Twedo niet echt problemen in de uitwedstrijd tegen Zuidwolde, Na een 0-2 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 5-0 overwinning voor Sc Erica. Het was Dimitri Lazaridis die de score halverwege de eerste helft opende. 0-1. SC Erica wist deze voorsprong bijna tot aan de rust vast te houden ondanks aandringen van Zuidwolde.
Reageer!

DVC’59 en Sc Roswinkel verliezen

BUINERVEEN – In de zondag 5e klasse D wisten DVC’59 en Sp Roswinkel geen punten te pakken. DVC’59 ging in en tegen Buinerveen met 6-2 onderuit. Ondanks een goede 1e helft stond DVC 59 in de 2e helft snel op achterstand, maar Aaron Pol zorgde weer voor evenwicht. 1-1. Daarna sloeg Buinerveen hard toe met vijf treffers. Wesley Heijne zorgde uiteindelijk voor de 6-2 eindstand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda