AMATEURVOETBAL

EHS’85 wint van ASVB

EMMERSCHANS - EHS 85 trad daags voor Pasen aan tegen ASVB uit Blijham. Aan het begin van dit seizoen gaven de Schanskers een riante voorsprong uit handen en verloren in de laatste seconden met 5-4 tegen ASVB. EHS 85 had dus iets recht te zetten. De Emmerschansers begonnen voortvarend en hadden het overwicht in de eerste helft. De sporadische uitvallen van de gasten stokten op dertig meter van de goal van de teruggekeerde Jesper Katoen. Slechts enkele ongevaarlijke afzwaaiers waren de wapenfeiten van de gasten uit Blijham.

DZOH uit beker door zondagsschot ONS Sneek

SNEEK - DZOH is er niet in geslaagd de halve finale van de noordelijke districtsbeker te bereiken. ONS Sneek was, in eigen huis, met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Emmen. DZOH, de nummer vier van de 1e klasse J, begon goed aan de wedstrijd en was gevaarlijk uit standaardsituaties. Nadat de eerste corner al gevaar in het Friese strafschopgebied opleverde was, na drie minuten spelen, Tom Hiemstra dichtbij de 0-1. ONS Sneek-doelman Max Wolfs kon de kopbal van Hiemstra uit een vrije bal maar ternauwernood keren. Weinig kansen