AMATEURVOETBAL

Belangrijke punten voor SC Erica

ERICA - Onder een stralend zonnetje was Sc Erica zondagmiddag in de 2e klasse H spekkoper in de wedstrijd tegen EMMS. Na een 3-0 ruststand wonnen de mannen van trainer Johan Oldekamp deze wedstrijd simpel met 6-2. SC Erica begon voortvarend aan de wedstrijd met veel druk op het doel van EMMS, maar een strafschop in de 17e minuut gooide de wedstrijd pas open voor Sc Erica.
Reageer!

Schoonebeek onderuit in derby tegen SVV’04

SCHOONEBEEK - Vanwege de (kunstmatige) hoge waterstanden rond het sportpark in Nieuw Schoonebeek kon de selectie van trainer Abel na de winterstop slechts een training op eigen trainingsveld afwerken. En omdat de KNVB niet met de verenigingen mee wil denken moest ook de inhaalwedstrijd tegen Sweel afgelopen donderdag afgewerkt worden. En nu stond de derby tegen SVV 04 alweer op het programma.
Reageer!

Drenthina wint van SV Bedum

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina met een 4-2 0verwinning op SV Bedum drie punten in eigen huis te houden. Trainer Robert Oosting: ,,Met een nieuwe speelstijl kwamen we snel op voorsprong door een mooie vrije trap van Resmon Roemahlewang. Even later ging hij helaas zelf in de fout. Hij zag bij een terugspeelbal de spits van Bedum over het hoofd en die kon eenvoudig de 1-1 binnentikken.
Reageer!

Belangrijke winst voor FC Klazienaveen

DE KRIM - Het is nog te vroeg in het seizoen om te spreken van een degradatieduel maar FC Klazienaveen moest als voorlaatste aantreden tegen rode lantaarndrager DKB. Voor FC Klazienaveen dus een duel van aanhaken of afhaken en het werd aanhaken. De eerste de beste aanval van DKB in de 2e minuut was gelijk raak. 1-0. FC Klazienaveen moest gelijk in de achtervolging. In de 10e minuut was het Jesse Zwart die uit een scrimmage de gelijkmaker maakte. 1-1,
Reageer!

Weerdinge wint en Titan speelt gelijk

EMMEN - In de zondag 3e klasse B wist Weerdinge de thuiswedstrijd tegen ASVB met 2-1 te winnen. In de 20e minuut kreeg Weerdinge daarbij wel de steun van ASVB dat een voorzet in eigen doel tikte. 1-0. Nog voor de thee was het ASVB dat via Roy ter Veer op gelijke hoogte wist te komen. 1-1. Toch was het Weerdinge dat direct na de hervatting via Nick Kroeze een 2-1 voorsprong nam. Dat werd ook de eindstand.
Reageer!

Verlies van Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D werd de wedstrijd Weiteveense Boys – SPW afgelast wegens de slechte gesteldheid van het veld. De wedstrijd Zwartemeerse Boys - Wijster ging wel door, maar leverde geen overwinning op voor de Zwartemeerders. Wijster kwam halverwege de eerste helft op 0-1, maar na iets meer dan een half uur was het Hidde Walda die de 1-1 scoorde en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

NWVV wint van Wagenborger Boys

NIEUW WEERDINGE- In de zaterdag 5e klasse F was NWVV de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar in de eerste helft kwam Wagenborger Boys uit een zeldzame uitval via een strafschop op 0-1. Brian Tent maakte hands op de doellijn en dezelfde Tent kon de stand na 25 minuten weer rechtzetten, maar mistte nu zelf een strafschop na een overtreding op Erwin Schipper. In de 35e minuut werd een mooie aanval goed afgerond door Erwin Schipper. 1-1.
Reageer!

WKE '16 met 5-1 van Winsum

EMMEN - In de 1e klasse J heeft WKE 16 onder leiding van de nieuwe trainer Bjorn Zwikker met 5-1 gewonnen van Winsum. De Emmenaren wisten veel kansen te creëren en deed dat met goed gevoetbald. Voor rust was het duel al beslist. Devando Fik scoorde in een half uur liefst drie keer. Daarna werd er tweemaal gescoord door Lorenzo Hindriks. Sam Kamphuis maakte in de 2e helft nog de 5-1 namens Winsum. WKE 16 staat nu negende in de 1e klasse J met 14 punten. Volgende week speelt WKE 16 een uitwedstrijd tegen Velocitas 1897.
Reageer!

SVBO gelijk en DZOH verliest

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse J moest SVBO op het eigen sportpark zaterdagmiddag genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel tegen PKC 83 en staat op een 5e plaats met 16 uit 12. Komende zaterdag staat Winsum - SVBO op het programma. DZOH liep in Hoogeveen tegen HZVV een 4-0 nederlaag op door doelpunten van Sander Dzemidzic (2x), Alex Zomer en Jens van Rooijen. Tom Bosma liep 20 minuten voor tijd tegen een rode kaart op. DZOH stond op dat moment al met 3-0 achter en staat nu 4e met 19 uit 11 en ontvangt zaterdag het lager geplaatste GRC Groningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda