AMATEURVOETBAL

EHS 85 kan geen vuist maken tegen Westerwolde

WESTERWOLDE - De enige wedstrijd die zondag in de wijde omgeving doorging was die tussen Westerwolde en EHS 85. Na de 2-0 zege overheerste toch vooral de blijdschap bij de thuisploeg. EHS 85 had ook nog eens de pech dat de thuisploeg al na twee minuten op voorsprong kwam door spits Rene van der Laan. Hierdoor kon Westerwolde rustig achteroverleunen en gokken op de snelheid van dezelfde Van der Laan.
Reageer!

SC Erica onderuit tegen Steenwijkerwold

ERICA - SC Erica wist het inhaalduel tegen Steenwijkerwold in de Tweede Klasse H niet met punten te bekronen, want na 90 minuten stond er een 0-2 op het scorebord. SC Erica was wel veel aan de bal , maar was niet creatief genoeg om daar ook winst uit te halen, terwijl dat in de strijd om uit de onderste regionen weg te komen wel belangrijk was.
Reageer!

Quentin Brands matchwinner voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de 1e klasse J won SVBO zaterdagmiddag via Quentin Brands nipt met 1-0 van HZVV. Na de 2-1 bekerwinst op De Weide afgelopen donderdag, versloeg het team van trainer Peter Timmer opnieuw een ploeg uit Hoogeveen. Het begin was duidelijk voor HZVV dat meer balbezit had, maar verder dan een kopbal voorlangs door Jorn Ballast kwam HZVV niet.
Reageer!

EHS’85 is Weerdinge de baas in derby

WEEERDINGE - EHS’85 heeft de beladen derby tegen Weerdinge in een 1-3 winst weten om te zetten. Zo spetterend als de opkomst van de teams was, met vuurwerk, rookbommen en andere feestelijke attributen, zo matig begon de wedstrijd.
Reageer!

Overzicht amateurvoetbal 16 en 17 december

Drenthina sluit 2023 af met driepunter EMMEN - in de zaterdag 2e klasse J won Drenthina op sportpark De Oude Ros na een 1-0 ruststand met 3-0 van FC Wolvega. Halverwege de eerste helft is het Finn Hoogeveen die de Emmenaren op 1-0 voorsprong wist te zetten. Met deze stand ging ook de rust in. Drenthina wilde in de 2e helft zo snel mogelijk de voorsprong uitbouwen terwijl de gasten uit Friesland allereerst de gelijkmaker probeerden te vinden. Pas in de laatste tien minuten wist Drenthina het verschil te maken. Spits Roland Koops scoorde de 2-0 en in de slotfase is het opnieuw Finn Hoogeveen die met zijn tweede treffer van de middag voor een 3-0 eindstand zorgde. Op 20 januari begint Drenthina weer met een uitwedstrijd tegen FC Lewenborg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda