AMATEURVOETBAL

SVBO zet De Weide opzij en bekert door

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zich geplaatst voor de laatste 16 van de noordelijke districtsbeker. In eigen huis werd De Weide met 2-1 verslagen. Eersteklasser SVBO was in de beginfase de bovenliggende partij. De ploeg van trainer Peter Timmer, die deze week zijn contract verlengde, had meer balbezit en kreeg een paar kleine kansjes. Dylan Wessels was na ruim een kwartier spelen dichtbij de 1-0, maar de kopbal van de aanvallende middenvelder werd van de lijn gehaald.
Reageer!

Amateurvoetbal in de Regio Emmen

EMMEN - Een overzicht van de wedstrijden in het amateurvoetbal van het afgelopen weekend in de regio Emmen op een rijtje.
Reageer!

Jan Wielink nieuwe trainer Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Vanaf is Jan Wielink de nieuwe hoofdtrainer van het 1e elftal van SV Twedo. De club is verheugd dat er al smel een waardige opvolger is gevonden voor de huidige trainer Jannes de Lange die zoals eerder al is vermeld aan het eind van het seizoen vertrekt. De ervaren trainer uit Nieuw Balinge voegt met de club uit het tweelingdorp een club toe aan zijn indrukkende staat van dienst als trainer.
Reageer!

Overzicht gespeelde voetbalwedstrijd in de regio Emmen

EMMEN - Ondanks de vele afgelastingen gingen er toch nog veel voetbalwedstrijden door in het afgelopen weekend. Hierbij een overzicht van alle gespeelde wedstrijden van de clubs in de gemeente Emmen.
Reageer!

Programma amateurvoetbal op 9 en 10 december

EMMEN - IJs en weder dienende ziet het programma van het amateurvoetbal van de KNVB in Zuidoost Drenthe voor zaterdag 9 en zondag 10 december als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda