Autosport

William Kruit met gebroken enkel naar vierde plaats

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 24 juli hadden William en Delina een grasbaanwedstrijd in Stadskanaal. William lag alle 3 manches met een halve baanlengte op kop bij de 500cc specials. Zijn enige concurrent was hij in de tweede manche zelf. Door de hoge snelheid kwam er zoveel zand van zijn voorwiel wat hard tegen zijn eigen been aankwam waardoor hij uit balans raakte en onderuit ging.
Reageer!

Mark van der Kamp schudt pech van zich af en pakt prompt podiumplaats

KERPEN, zondag 11 juni 2017 – Karter Mark van der Kamp had dit seizoen tot dusver behoorlijk wat pech gekend, dus groot was dan ook de blijdschap toen die afgelopen weekeinde op het circuit van Kerpen eens achterwege bleef. De dertienjarige rijder uit Ter Apel eindigde tijdens de vierde ronde van het Nederlands kampioenschap prompt als derde in het dagklassement van de Junioren-klasse.
Reageer!

Succesvolle teamgenoten Ferdy Snijders en Max Tubben beleven déjà vu in Kerpen

KERPEN - Het is alsof het de baan is die het voor ze doet. De kartende teamgenoten Ferdy Snijders uit Emmen en Max Tubben uit Nieuw-Weerdinge presteerden tijdens de vierde ronde van het Nederlands kampioenschap in Kerpen allebei top, net zoals tijdens de eerste ronde, die ook al op de Duitse piste werd gehouden. Ferdy eindigde als eerste in het dagklassement in de KZ Plus-klasse, Max werd tweede in de KZ.
Reageer!

Derde Monarch Rally goed voor 7500 euro voor Goed doel

EMMEN – Zondagmiddag werd weer een rally gereden door de Rotoaryclub Monarch Emmen en er gingen maar liefst 81 voertuigen van start met van totaal 182 deelnemers. Aan het eind van de dag kon de voorzitter bekend maken dat er ongeveer 7500 euro bijeen was gebracht.
Reageer!

Monarch Rally 2 april

EMMEN - Professor dokter Marcel Jonkman van het UMCG schreef zich, samen met chauffeur Lammert de Graaf, ook al in als equipe voor de Monarch Rally!
Reageer!

Monarch Rally

EMMEN - De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de ruggen verdienen. Dit voorjaar richten we ons met de Monarch rally op onderzoek naar de zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa.
Reageer!

Aktie karten op de Pottendijk

EMMER COMPASCUUM - Liefhebbers van karten moeten er zaterdag bij zijn, want dan organiseert Kartcircuit Pottendijk een actie met verhuurkarts die echt de moeite waard zijn..
Reageer!

Walid Soppe eindigd met zwarte vlag

VALENCIA - Walid Soppe heeft de laatste ronde van het FIM Moto3 Junior World Championship afgesloten met een zwarte vlag. De Coevorder coureur maakte volgens de organisatie een valse start in Race 2 en kreeg een ride-through penalty opgelegd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda