BETAALD VOETBAL

FC Emmen heeft aan één helft genoeg tegen Telstar

EMMEN - FC Emmen had in de negende wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Telstar, aan een helft genoeg: 2-0. Door treffers van Piotr Parzyszek en Desley Ubbink was de eindstand al bij rust bereikt. Door de zege klimt FC Emmen naar plek 2 in de Keuken Kampioen Divisie, met 18 punten. Koploper blijft Roda JC, dat met 3-1 won van Jong AZ, met nu 22 punten. Emmen passeert ADO Den Haag op de ranglijst, al won die ploeg wel van TOP Oss (2-1). De mannen van Fred Grim hebben een beter doelsaldo dan de Hagenezen.
Reageer!

Vrijdagavond: FC Emmen - Telstar

EMMEN - Vier duels, tien punten. De maand september was een uitstekende maand voor FC Emmen, dat van de veertiende plaats opklom naar de huidige derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Morgenavond speelt de Drentse club de laatste wedstrijd in de eerste periode en voor de interlandbreak van twee weken: thuis tegen Telstar. "Een niet te onderschatten tegenstander", aldus Fred Grim.
Reageer!

Weer een bomvolle speelronde in de Keuken Kampioen Divisie

EMMEN - Er staat een bomvolle speelronde voor de deur en een Zuid-Limburgs feest. Met tien duels in het vooruitzicht belooft het een doelpuntrijke vrijdagavond te worden! Vanaf morgenavond kan er ook weer gestemd worden op de Bronzen Kampioensschilden
Reageer!

Voorbeschouwing op TOP Oss -FC Emmen

EMMEN - In de achtste wedstrijd van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen nemen we het in een uitwedstrijd op tegen TOP Oss. Vrijdagavond om 20.00 uur trappen we af in het Frans Heesen Stadion in Oss, tegen de huidige nummer 18 van de ranglijst. Samen met hoofdtrainer Fred Grim blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen overtuigt niet, maar wint met gemak bij NAC

TILBURG - Na de thuiszege op Jong FC Utrecht afgelopen maandag won FC Emmen ook de tweede wedstrijd deze week. In het Rat Verlegh Stadion was de formatie van trainer Fred Grim met 3-1 te sterk voor NAC Breda. De Drentse club herstelde zich na een vroege achterstand door goals van Jari Vlak, Joey Konings en invaller Rui Mendes. FC Den Bosch. De equipe van trainer Bas Sibum heeft 18 punten. NAC blijft diep in het rechterrijtje steken, met 7 punten uit 7 duel. Door de zege klimt FC Emmen naar plek 5 in de Keuken Kampioen Divisie, met 12 punten uit 7 duels. Koploper blijft Roda JC, dat met 4-1 won van FC Den Bosch. De equipe van trainer Bas Sibum heeft 18 punten. NAC blijft diep in het rechterrijtje steken, met 7 punten uit 7 duels.