Handbal

HSG Nordhorn-Lingen is het even kwijt

MORDHORN/LINGEN - Na de winter stop was de HSG 7 wedstrijden ongeslagen, maar de Roodwitten zijn het nu even kwijt. Hoe kan het? Slecht verdedigen, een matige coordinatie van de dekking met de keepers, waardoor zij ook geen ballen pakken en tot slot onvoldoende scorend vermogen in de aanval. En dat net voor de beslissende weken in de competitie. Met de vraag of de HSG nog mee kan doen voor de promotie plaatsen.
Reageer!

Drenth Groep Hurry-Up start sterk

ZWARTREMEER - Hurry-Up is goed begonnen aan de laatste fase om het landskampioenschap. Nu de teleurstelling om het niet bereiken van de Play-offs van de Beneleague langzaam is weg geebd, startte voor het Zwartemeerse Hurry-Up een nieuwe fase richting het landskampioenschap.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen nog ongeslagen na de winter pauze.

NORDHORN/LINGEN - Na de WK- pauze heeft de HSG 7 wedstrijden gespeeld en maar liefst 13 punten gehaald. De HSG is nog ongeslagen na de WK- stop. Na de winstpartij tegen Eintracht Hagen (al eerder bericht ) won het achtereenvolgens van Hüttenberg ( 32-30 ), van Grosswalstadt ( 34-29 ), Elbflorenz ( 31-28 ), Rostock ( 29-19 ) en uit bij het Oekrainse Motor Z. ( 35-27 ).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda