René Grummel stort zich volledig op de jeugdopleiding

EMMEN - De FC Emmen-jeugdopleiding is klaar voor het seizoen 2020/2021. Waar René Grummel het afgelopen seizoen nog parttime assistent-trainer was bij het eerste team zal hij zich nu volledig op de jeugdopleiding van FC Emmen gaan richten. Dit betekent dat Grummel als fulltime Hoofd Jeugdopleiding meer tijd kan stoppen in de beleidsmatige en voetbaltechnische ontwikkeling van de gehele jeugdopleiding van de club.


Grummel: “Sinds mijn aanstelling als Hoofd Jeugdopleiding in 2017 hebben we bij de jeugdopleiding ingezet op meer focus op het voetbaltechnische aspect. We werken met onze spelprincipes als leidraad binnen de jeugdopleiding en willen onze werkwijze voortdurend verbeteren. Door mijn volledige aanstelling ontstaat er meer tijd om dit sneller door te ontwikkelen en grote progressie te boeken op een aantal gebieden.”

“Het komende seizoen staat er een prima trainersstaf en hebben we door de nieuwe competitieopzet van de KNVB een uitdagend seizoen voor onze talenten in het vooruitzicht. Er zijn voor de komende seizoenen nog voldoende punten waarop we willen verbeteren en doorgroeien. Ik heb er zin in om, samen met alle trainers en vrijwilligers, hard te werken om meer jeugdspelers uit onze regio naar het eerste elftal te krijgen.”

Voorzitter Ronald Lubbers: “De jeugdopleiding van FC Emmen is toe aan de volgende stap. We hebben ambitie en daar hoort bij dat je een fulltime Hoofd Jeugdopleiding in dienst hebt. We hebben in René Grummel een oud-voetballer binnen de organisatie die deze rol al combineerde met zijn functie als assistent-trainer bij het eerste elftal. We zijn blij dat we met René ook de volgende stap binnen onze jeugdopleiding kunnen zetten.”

Klik hier voor de vernieuwde opzet van de FC Emmen-jeugdopleiding voor het seizoen 2020/2021.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda