CONCERTEN

Vertelvoorstelling Stan Fritchy gecanseld

NIEUW AMSTERDAM - Eind maart hebben jullie de uitnodiging ontvangen voor de muziek- vertelvoorstelling - De straat en het struikgewas -met verteller Stan Fritschy en violist Gerbrand Dijkstra op zondag 23 april. Omdat er, tot op heden te weinig aanmeldingen voor twee voorstellingen zijn heb ik i.o.m. de musici besloten om beide voorstellingen samen te voegen. De lunchvoorstelling van 12.00 uur komt daarmee te vervallen.
Reageer!

Harmonie en Vrede de layout van Kerstconcert Harmonie Euterpe

EMMEN - Als jullie nog naar een mooi en bijzonder kerstconcert Harmonie en Vrede willen. Wees dan welkom. We hebben gekozen voor een niet traditioneel kerstconcert door Harmonie Euterpe, maar een concert waar ook Syrische mensen meedoen en verder verklap ik niet te veel, maar bijzonder wordt het wel. Het concert vindt plaats op vrijdag 23 december in de Goede Herder Kerk aan de Oude roswinkelerweg en de aanvang is 20.00 uur.
Reageer!

Catstown in de Harbour Club Parc Sandur!

EMMEN - Zaterdagavond 19 november klinken er jazzy klanken in de sfeervolle Harbour Club in Parc Sandur. Catstown bestaat uit Zangeres Josje Boetzkes en gitarist Ko van Tilburg uit Emmen. Bekende American standards worden met verrassende arrangementen uitgevoerd. Kom heerlijk genieten van de zwoele , jazzy muziek in de overdekte ruime plaza van Parc Sandur in Emmen. Heerlijk aan een tafel luisteren naar fantastische muziek onder een genot van een hapje of drankje....
Reageer!

Our Man In The Field een concert in De Amer.

AMEN - Op zondag 25 september geeft Our Man In The Field een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Met het debuutalbum - Company Of Strangers - maakte Our Man In The Field direct grote indruk. Rustgevend, onthaastend en indrukwekkend, aldus de recensies. Drijvende kracht in de band is de Brit Alexander Ellis, een ambachtelijke singer-songwriter. Hij observeert en schrijft tijdloze en toch nieuwe muziek waarbij hij zichzelf niet spaart.
Reageer!

Niels Geusebroek een concert in De Amer.

AMEN - Op zaterdag 24 september geeft Niels Geusebroek een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Al van jongs af aan met muziek bezig heeft Niels Geusebroek zich ontwikkeld tot een veelzijdige en inmiddels door de wol geverfde singer-songwriter. Eerst speelde hij met de band ‘Silkstone’ op alle grote podia en festivals. Daarna volgt een carrière als solo artiest zeer succesvol met hits en prachtige albums. Geïnspireerd door een nieuwe levensfase, vaderschap. Met net een EP uit met vijf nieuwe songs belooft het een prachtig concert te worden. Reserveren kan via: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren
Reageer!

Niels Geusebroek in De Amer

AMEN - Op zaterdag 24 september geeft Niels Geusebroek een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Al van jongs af aan met muziek bezig heeft Niels Geusebroek zich ontwikkeld tot een veelzijdige en inmiddels door de wol geverfde singer-songwriter. Eerst speelde hij met de band Silkstone op alle grote podia en festivals. Daarna volgt een carriere als solo artiest zeer succesvol met hits en prachtige albums.
Reageer!

Concert MAUTHAUSENLIEDEREN

NIEUW AMSTERDAM - Hierbij nodig ik jullie uit om naar het bijzonder concert van Hanneke Evink en Juul Beerda te komen op zondag 24 april. Zij komen, op een zeer innemende wijze de bekende Mauthausenliederen vertolken. Na de 2e WO zijn deze liederen in Nederland bekend geworden door de vertaling van Lennaert Nijgh en gezongen door Liesbeth List. Menige oudere heeft waarschijnlijk deze LP nog in de kast staan.
Reageer!

UNIEK: DOLLY DOTS TERUG OP FESTIVALPODIUM

EMMEN - Een gegarandeerde trip down memory lane tijdens Hello Festival 2022. Na jaren van afwezigheid gaat het deze zomer nog 1 keer gebeuren: de Dolly Dots komen terug naar de festivalweide! Het boek dat de Dolly Dots heet gaat na dit jaar definitief dicht. Op 14 december spelen de bekendste zusjes uit de jaren 80 hun allerlaatste show ooit tijdens Symphonica in Rosso in de Ziggo Dome, Amsterdam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda