CONCERTEN

Concert MAUTHAUSENLIEDEREN

NIEUW AMSTERDAM - Hierbij nodig ik jullie uit om naar het bijzonder concert van Hanneke Evink en Juul Beerda te komen op zondag 24 april. Zij komen, op een zeer innemende wijze de bekende Mauthausenliederen vertolken. Na de 2e WO zijn deze liederen in Nederland bekend geworden door de vertaling van Lennaert Nijgh en gezongen door Liesbeth List. Menige oudere heeft waarschijnlijk deze LP nog in de kast staan.
Reageer!

UNIEK: DOLLY DOTS TERUG OP FESTIVALPODIUM

Een gegarandeerde trip down memory lane tijdens Hello Festival 2022 EMMEN - Na jaren van afwezigheid gaat het deze zomer nog één keer gebeuren: de Dolly Dots komen terug naar de festivalweide! Het boek dat de Dolly Dots heet gaat na dit jaar definitief dicht. Op 14 december spelen de bekendste ‘zusjes’ uit de jaren ‘80 hun allerlaatste show ooit tijdens Symphonica in Rosso in de Ziggo Dome, Amsterdam.
Reageer!

Huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september.

NIEUW AMSTERDAM - Beste muziekvrienden, Hierbij nodig ik jullie uit voor de huisconcerten van Trio C tot de Derde op zondag 26 september. Carel, Coos en Caspar zijn geen onbekenden. In 2017 hebben ze al een wervelend concert bij mij in de tuin gegeven. Als het de 26e mooi weer wordt dan gaan we het wederom in de tuin doen.
Reageer!

Huisconcerten Nieuw Amsterdam gecanseld

Beste muziekliefhebbers, NIEUW AMSTERDAM - Eind vorig jaar hebben jullie het programma Huisconcerten Nieuw Amsterdam 2021 ontvangen. Ik ging toen, optimistisch als ik was, er nog vanuit dat het virus dan wel onder controle zou zijn. Niets is minder waar op dit moment.
Reageer!

Huisconcerten Nieuw Amsterdam geannuleerd

EMMEN - Eind vorig jaar heb ik het jaarprogramma huis- concerten en restaurant 2020, met veel enthousiasme gepresenteerd. Niet wetende, gelukkig maar dat nu de hele culturele wereld is ingestort door de pandemie met het corona virus.
Reageer!

Hello festival Emmen ook gecanseld

Vanwege de in de persconferentie van 21 april genoemde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus mogen er tot 1 september geen festivals en events plaatsvinden. Hello festival op 6 en 7 juni gaat daarom dit jaar net als vele andere festivals niet door. Geen verrassing voor de organisatie. Wij zagen dit al aankomen, en hebben er alle begrip voor.
Reageer!

Björn Again performing ABBA hits op Hello

EMMEN - Wil je meedeinen op Thank You For The Music, meezingen met Dancing Queen en meebrullen met Supertrouper en Take A Chance On Me? Smeer flink wat blauwe oogschaduw op je ogen en hou je telefoon in de aanslag, want Agnetha, Bjorn, Benny en Frida zijn terug! ABBA zal nooit meer in levenden lijve optreden, dus sla je slag met Bjorn Again. Het viertal uit het Australische Melbourne, dat intussen 30 jaar als groep bestaat, komt het meest in de buurt van de Eurovisie Songfestival winnaars uit 1974 ABBA. Bjorn Again is net echt en ABBA-solutely brilliant!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda