Eerste Ladies Movie Night van 2012.

EMMEN - Op dinsdag 3 april is het weer zover: Utopolis Emmen organiseert de eerste Ladies Movie Night van 2012. De ideale verwenavond voor vrouwen van alle leeftijden. U bent vanaf 20:00 uur van harte welkom bij ons in de bioscoop. U wordt ontvangen op de rode loper met een lekker hapje en drankje. Daarna kunt u langs het uitgebreide aanbod stands lopen die speciaal voor u klaar staan. Van sportscholen, make-up producten tot sieraden het is allemaal aanwezig in Utopolis Emmen tijdens de Ladies Night. En natuurlijk kunt u weer op de foto in de speciale Crystal Clear fotoshoot!

Om 21:00 uur kunt u als een van de allereerste in Nederland genieten van de nieuwe romantische film ‘The Vow’. En na de film ontvangt u natuurlijk een goedgevulde goodiebag van ons. Kortom hebt u zin een gezellige avond met uw vriendinnen, zussen, moeder, tantes, dochters, oma’s, nichten of collega’s? Geeft u dan snel op voor deze gezellige avond!

The Vow
Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) zijn een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto-ongeluk waarbij Paige in coma raakt. Als ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is. Ondanks alle obstakels zet Leo alles op alles om haar hart weer terug te veroveren. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Kaarten voor de Ladies Night kosten € 12,50 p.p. Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch via 0591 668 250. Meer informatie is te vinden op www.utopolis.nl.

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda