Vier cheques uitgereikt namens Stichting Goede Doelen

VALTHE - In De Gaffel in Valthe heeft wethouder Frits Alberts van de gemeente Borger-Odoorn zaterdag namens de Stichting Goede Doelen Valthe vier cheques uitgereikt. De door de stichting zelf gekozen goede doelen kregen ieder een cheque van tweeduizend euro overhandigd. Daarnaast heeft het tandem-duo bestaande uit Marco Out de burgemeester van Assen en Henk Lunsing in mei al een cheque van vijfhonderd euro in ontvangst genomen voor de Tour Du Als.


De zesde editie van de Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe werd op zondag 23 augustus verreden en was met 750 deelnemers een groot succes. Ruim 650 fietsers bonden de strijd aan met de wegen en de heuvels in de provincie Drenthe en Groningen.

Deze keer kon er ook voor het eerst worden gewandeld en hier kozen honderd mensen voor. Zij genoten van een leuke wandeltocht over 5, 10 of 15 kilometer door de mooie omgeving van Valthe. Al wandelend en fietsend brachten de deelnemers op deze manier een bedrag bij elkaar voor de vier regionale goed doelen.


Dit waren KWF Kankerbestrijding afdeling Borger-Odoorn.........,


......de Stichting Leergeld Emmen...........,


......Algemene Invalidenbond Borger-Odoorn...............


...........en Groningen Geeft Thuis.

De organisatie heeft voor een goed doel uit de provincie Groningen gekozen omdat er hier ook een startpunt is en er intensief wordt samengewerkt met toerfietsclub Het Trapstel.

De zevende editie van de Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe zal worden gehouden op zondag 28 augustus. Naast het fietsen kan er dan ook weer worden gewandeld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda