Modder, water en andere obstakels bij Glazen Huis Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Ook dit jaar staat het oliedorp aankomend weekend in het teken van ‘Serious Request’. Radiozender 3FM organiseert in samenwerking met het Rode Kruis weer een campagne waarbij drie DJ’s een week lang in het glazenhuis verblijven. Dit jaar staat het glazenhuis in Heerlen.

De opbrengst is dit jaar voor kinderen in oorlogsgebieden. Schoonebeek gonst van de activiteiten met een Bingo, Teenage X-Mas Party, FIFA toernooi, Kerstfair en als spetterende afsluiter de Extreme Cold Run. Iedere sporter gaat veel kilometers hardlopen, door de modder/sneeuw kruipen, afkoelen in het water en over hoge opgebouwde Obstacles.

Een geweldige uitdaging waar iedere sporter plezier aan zal beleven, er is zowel een parcours voor kinderen (Kidsrun) als volwassenen. Naast een mooie opbrengst voor het goede doel hoopt Harko Elzing voorzitter op een grote betrokkenheid uit het dorp: doe mee met een activiteit, kom langs om te kijken, snuffel rond op de kerstfair, eet een hamburger en moedig deelnemers aan.

Ook dit jaar is het weer gelukt om het evenement met hulp van allerlei ondernemers uit de regio te kunnen organiseren. Het programma:
• zondag 20 dec. - 10:00 uur - Kerstfair Sportpark de Kampen
• zondag 20 dec. - 10:00 uur - Extreme Cold Winter Run

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda