Opbrengst Anjeractie 100% naar eigen clubkas. Aanmelden mogelijk tot 2 mei

EMMEN - In 2020 bestaat het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar en vindt de 75e Anjeractie plaats met een speciale digitale jubileumcollecte van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 mei 2020. Dankzij de actie kan het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe jaarlijks veel culturele projecten steunen en projecten die bijdragen aan natuurbehoud.


Verenigingen kunnen delen in de feestvreugde. Zij mogen deze keer niet de helft maar alles, dus 100% van de opbrengst, houden voor de eigen clubkas. Aanmelden is mogelijk tot 2 mei.

Anjeractie
Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe verstrekt jaarlijks vele bijdragen aan verenigingen en stichtingen voor allerlei activiteiten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Drenthe. Zo heeft het Cultuurfonds het afgelopen jaar ook in onze gemeente diverse kleine en grote projecten ondersteund. In totaal was daarmee in Drenthe een bedrag gemoeid van circa € 416.000,--.
Al dit geld is beschikbaar mede dankzij loterijen en legaten, maar ook dankzij de opbrengst van de jaarlijkse collecte, de Anjeractie. In tegenstelling tot voorgaande jaren mogen de verenigingen deze keer de hele opbrengst houden.

Aanmelden
Door de situatie rondom het coronavirus mag er niet fysiek gecollecteerd worden. Mobiel collecteren is een goed alternatief. Verenigingen die belangstelling hebben voor de collecte kunnen zich aanmelden tot 2 mei aanstaande bij de coördinator van de Anjeractie in onze gemeente Margret Pruim. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0591-685415 of via e-mail m.pruim@emmen.nl

Laten we er samen een knallende 75e Anjeractie van maken en het jubileum van het Cultuurfonds vieren! Veel succes alvast met de Anjeractie 2020! Meer informatie over de Anjeractie vindt u op www.anjeractie.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda