Aangepaste tandem voor Promens Care.

VALTHE - De Stichting Goede Doelen Valthe organiseerde op zondag 25 augustus 2013 voor de vierde keer de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe. Eén van de Goede Doelen in 2013 was het realiseren van een speciale tandem voor Promens Care. Promens Care biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een beperking, dit om de mensen een zo normaal mogelijk leven te kunnen bieden.

Het heeft even geduurd om de perfecte tandem samen te stellen, maar het is nu gelukkig zo ver! De ideale tandem is besteld en afgeleverd en gereed om overhandigd te worden aan Promens Care. Het speciale van de tandem is dat deze geschikt is voor ouders om met hun kinderen met een beperking een lekker fietstochtje door de Drentse dreven mee te maken.

Vanzelfsprekend is Promens Care zeer in zijn nopjes met deze speciale, aangepaste tandem! Normaal gesproken is zo’n tandem voor een instelling als Promens Care te duur om aan te schaffen.

Stouwdam Klaucke Bike & Skate uit Assen heeft een belangrijke rol gespeeld in het geheel door deze aangepaste tandem exact te leveren aan de hand van de eisen en wensen van Promens Care, maar daarnaast ook nog eens een stuk sponsoring voor zijn rekening nemend. Daarnaast is de tandem dus aangeschaft van het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Monstertoertocht 2013.

De officiele overdracht van de tandem zal plaatsvinden op woensdag 9 juli bij de lokatie Promence Care aan de Boermarkeweg in Emmen.

De 5e editie (en dus jubileumeditie) van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe zal op zondag 24 augustus 2014 plaatsvinden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda