Rond de kerstperiode weer van alles te doen in het centrum van Emmen.

EMMEN - Dit jaar is erZaterdag 23 december kun je meelopen met de kerstlichtjestocht in Het Oude Dierenpark (Rensenpark) zij starten rond 15:00 uur en de tocht duurt ongeveer 30 min. starten kan tot 19:00 uur. Op de stadsvloer zal zaterdag de gehele dag de kerstman met zijn kerstauto rondrijden.

Zondag 24 december is de enige echte Kerstkoopzondag van Emmen, naast dat Popkoor Sounds4You en Noyana op zullen treden rijdt er ook een heuse kersttrein met Kerstman door de straten en zal Laus Deo optreden met haar marching showband! Natuurlijk is de kersttrein gratis toegankelijk, de winkels zijn geopend vanaf 13:00 uur t/m 17:00 uur.

Emmen is goed bereikbaar, zo is vanaf de 23e december het openbaar busvervoer gratis! Dit is geldend voor de buslijnen 1 t/m 4 en de Qlink 12! Naast dat je kunt toeven in de winkels met leuke kerstetalages kun je ook jouw culinaire hart ophalen bij de vele horecabedrijven welke kerstmenu`s serveren. Ben je uitgeshopt of uitgegeten? Bezoek dan onze ijsbaan op het Raadhuisplein, Emmen on Ice is aanwezig in het centrum t/m 07 januari.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda