Kerstfilm: Het wonder van Kerst in TwintigTwintig.

EMMERCOMPASCUUM - Dit jaar moest de RK parochie van Emmercompascuum noodgedwongen een alternatief bedenken voor de jaarlijkse kerstmusical waar elk jaar honderden toeschouwers op af komen. Binnen no time lag er een idee voor een kerstfilm op tafel en in de zomer van dit jaar is men al begonnen met de opnames.


Juist nu, in een tijd die anders is dan anders, brengen ze met plezier het oude kerstverhaal in modern decor. Met deze kerstmusical zult u het kerstverhaal anders beleven en ziet u Emmercompascuum en Roswinkel met andere ogen. Herders trekken door het dorp met schapen, engelen in de avondschemering, koningen komen van ver en…… natuurlijk Maria en Jozef het kindje Jezus in de stal en dit alles in combinatie met ondernemers van ons dorp en daarbuiten.

Uitzending van deze unieke film is op zondag 20 december om 15.00 uur. Te bekijken via de YouTube pagina: Parochie Maria Hertogin van Drenthe. De film blijft daarna op YouTube staan zodat u ook later nog kunt kijken. In de donkere dagen voor kerst trekt er een licht van hoop door de straten van Emmercompascuum.


Maria en Jozef


De Engeltjes
(foto Ans Berendsen)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda