VERKIEZINGEN

Tussentijdse opkomstpercentages stembureaus gemeente Emmen (9.30 uur)

Vandaag is de Tweede Kamer verkiezing. Hieronder vindt u de opkomstpercentages van vijf stembureaus in de gemeente Emmen. Deze vijf stembureaus zijn representatief voor de opkomst in de gehele gemeente Emmen. In totaal zijn er 64 stembureaus in onze gemeente. Deze zijn geopend tot 21.00 uur. De voorlopige uitslag van de stemmen wordt rond middernacht bekend gemaakt.
Reageer!

Tussentijdse opkomstpercentages stembureaus gemeente Emmen, peiling om 15.00 uur)

EMMEN = Vandaag is de Tweede Kamer verkiezing. Hieronder vindt u de opkomstpercentages van vijf stembureaus in de gemeente Emmen. Deze vijf stembureaus zijn representatief voor de opkomst in de gehele gemeente Emmen. In totaal zijn er 64 stembureaus in onze gemeente. Deze zijn geopend tot 21.00 uur. De voorlopige uitslag van de stemmen wordt rond middernacht bekend gemaakt.
Reageer!

De finalisten voor de Miss & Mister Emmen verkiezing zijn bekend!

EMMEN - Met ruim 40 aanmeldingen was het deze editie voor de jury enorm lastig een voorselectie te maken voor de castingavond. De castingavond vond gisteren, dinsdag 26 juni plaats, in Lïmbo Club Emmen. Tijdens de avond was er al een leuk programma opgezet, zo gaf Demy van der Heide een spoed catwalk training en gaf fotograaf Peter Pol tijdens een fotoshoot tal van poseer tips!
Reageer!

Auto voor de nieuw Miss Emmen

EMMEN - De kandidaatmissen & misters voor de Miss(ter) Emmenverkiezing maken kans op een gloednieuwe auto! De winnaar óf winnares mag een half jaar lang rijden in een door een Emmer autobedrijf beschikbaar gestelde auto. Het voertuig wordt deze vrijdag spectaculair onthuld tijdens de vrijmarkt en wel om 11.00 uur nabij café Boerland. De winnares van de laatste editie in 2016 en nu medeorganisator, Dagmar von Pickartz zal het verhullende doek van de auto ontnemen!
Reageer!

Cody Hidding wint Talentprijs Cultuur 2017

COEVORDEN - Cody Hidding, bekend als dj Lawss, heeft de Drentse Talentprijs Cultuur 2017 gewonnen. De 20-jarige Klazienavener krijgt de prijs voor zijn prestaties in de hardstyle elektronische muziek. De Drentse Talentprijs Cultuur werd maandag 3 april tijdens een feestelijke avond in Theater Hofpoort in Coevorden uitgereikt. Cody wint met de titel 2500 euro en een fotoshoot van Sake Elzinga.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda